Metodă KGB. Blasfemia cu falsul Iisus zicând „#muiePSD” a fost comandată chiar de PSD și atribuită USR!

8
9824
Blasfemiatorul năimit de PSD

Videoclipul-blasfemie al acestor zile, în care un individ care se prezintă „Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos” îndeamnă la vot folosind sintagma „#muie PSD”, a fost comandat chiar de oamenii lui Dragnea.

Informația provine de la surse din interiorul PSD, care au precizat pentru ziaristii.com că decizia de a produce o asemenea mizerie video a fost luată pentru a stopa impactul extraordinar pe care l-a avut un alt videoclip, celebrul „Așa a zis bunica”, realizat de vloggerul clujean Mircea Bravo.

Filmulețul lui Mircea Bravo, care îndeamnă lumea la vot pe 26 mai, a strâns peste 450.000 de vizualizări pe Youtube, peste 170.000 de distribuiri pe Facebook, unde a ajuns la peste 5 milioane de oameni.

Videoclipul lui Mircea Bravo: „Așa a zis bunica”

Speriați de tsunami-ul declanșat de entuziamanta „Bunică” a lui Mircea Bravo în mediul online, liderii PSD au luat decizia de a-l contracara printr-o producție mizerabilă, respingătoare, care să provoace repulsie electoratului. A fost comandat unui site american, contracost, un videoclip în care sintagma „#muiePSD” să fie spusă de un individ cu înfățișare cristică și care pretinde că este însuși Mântuitorul.

Videoclipul-blasfemie comandat de PSD

Aparent, mesajul – spus în engleză și tradus în română – îndeamnă lumea la vot, dar aceasta este o diversiune, pentru ca electoratul român să creadă că videoclipul vine din zona Opoziției. Acel „#muiePSD” cu care se încheie videoclipul are rolul de a-i oripila pe români și a-i face să urască Opoziția anti-PSD. De fapt, scopul videoclipului este contrar celui afirmat de falsul Iisus – și anume, de a-i convinge pe români să nu voteze!

Culorile alb-albastre în care sunt scrise mesajele pseudo-mobilizatoare insinuează că videoclipul e opera USR. Este un fals grosolan, o diversiune de tip KGB, aplicată cu cinism de indivizi care lucrează pentru PSD.

Videoclipul-blasfemie a fost lansat în apropierea Paștelui pentru a avea impact maxim. Obiectivul comanditarilor săi este să-i facă pe oameni să spună, oripilați: „Nu se poate așa ceva! Ăștia de la Haștag/Opoziție/USR nu mai au nimic sfânt. Să facă ei porcăria asta chiar de Paște?!”

Acum, că am aflat cine a ticluit de fapt porcăria, putem să-i pedepsim pe autorii ei într-un singur fel: să mergem masiv la vot, să-i mai convingem și pe alții că trebuie să voteze! Adică, să facem exact ceea nu vor autorii filmulețului blasfemiator.

CITIȚI ȘI:

Mesajul admirabil al fetei tâlhărite la lift: „Voi merge la referendum. Vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea”

Sondaj pe Europa: PSD, la pământ! PNL, din nou pe locul 1, ia distanţă în cursa alegerilor europarlamentare

* Tudorel Toader „dă în gât” mafia legislativă a lui Dragnea. Ordonanțele criminale nu au fost elaborate la Ministerul Justiției, ci „în alte centre de reflecție”

8 COMENTARII

 1. Lupta politică este dusă la extrem. Rusia nu poate pierde uşor terenul cucerit cu sânge de Armată Sovietelor din care face parte şi Kazahstanul. Orientalii sunt numai de stânga. Nu sunt ca israelienii mei. Admit că PSD ar fi comandat urgia. Dar să nu uităm că PSD a furnizat fonduri în lei ca Patriarhul să construiască după 2012 Catedrala Mântuirii Neamului Românesc şi pe 26 Noiembrie 2018 să o jubilăm.

  Vaticanul nu crede că o parte din mine poate gândi josnic. Nu cred că PSD a furnizat clipul în dauna propriului ADN religios. E mai simplu să spui M**e PSD din suflet pentru omenire. Lungul drum e o cale îngustă spre ceea ce va fi. Dar PNL nu face numai bine unşi cu seu de oaie.

   • Avind in vedere ca mai fuse un scandal la Cluj cu niste pliante false atribuite USR, dar distribuite de PNL de ce logica de acum ar spune ca foloseste PSD?
    Si culmea, marele sef PNL a spus ca nu comenteaza „copilarii”.
    S-a ajuns la prea multa obedienta in partide ca sa fie vorba de initiativa locala fara girul unor sefi…
    Daca autorul stirii are dovada cu cine a comandat clipul sa o publice. Altfel, raminem in zona speculatiilor.

 2. Videoclipu cu Iisus a aparut inainte de al lui Mircea Bravo. L-a facut un tip de pe roddit. Dati un search si vedeti si voi.
  PSDu-i destul de cacat incat sa nu trebuiasca sa inventam chestii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here