Radu Moraru: „M-am decis să fiu liderul pe care-l căutați! Vreau să preiau funcția de președinte al României!”

10
24825
Prezidentu'

Radu Moraru (51 de ani) revine: vrea să salveze din nou România! După ce s-a oferit să fie consilierul Dianei Șoșoacă și a încercat să-și găsească un culcuș în AUR, dar a fost refuzat de toți, patronul Nașul TV s-a hotărât: se sacrifică încă o dată să fie președintele României!

În ultimii ani, Radu Moraru a dat țepe din toate pozițiile.

A vândut locuri în Parlament (minimum 3.000 de lei bucata – proba eliminatorie!), apoi a închis brusc taraba, a dispărut câteva luni și a revenit senin, fără a mai pomeni nimic despre oamenii cărora le-a luat banii, dar pe care nu i-a făcut nici senatori, nici deputați, nici măcar candidați.

A anunțat apoi un super-Caritas cu mecanism misterios, doar de el știut, momindu-i pe oameni cu o rată de câștig nemaivăzută: depui 900 de lei, iar „în câteva luni” încasezi 45.000 de euro! Pe câți i-o fi țepuit, numai el știe. Cert este că Moraru a dispărut din nou o vreme, apoi s-a întors pe foarte micul său ecran și n-a mai amintit nimic de super-câștigurile colosale ale celor care i-au trimis bani.

A fost de vreo două-trei ori președinte al României, dar Statul Mafiot nu i-a dat cheile de la Cotroceni. Nu-i nimic, mai încearcă o dată, dar pentru asta caută „adevărați patrioți”. Pregătiți banii, în curând vine și anunțul explicit!

Marți seară, în emisiunea gospodărită de singura sa angajată – precupeața Gabriela Calițescu, care zice cel mai frumos din vârful buzelor „da, Radu, tu ai fi cel mai bun președinte, patriot adevărat, românii nu te merită” -, Radu Moraru a anunțat că vrea din nou să fie președinte. O fi ratat la scara de bloc și o fi bănuit că e disponibilă România.

Monologul lui Radu Moraru a fost întrerupt doar de ceva încă și mai caraghios: dialogul dintre Președinte și Gospodină.

Monologul 1. Radu Moraru: „M-am decis să preiau funcția de președinte al României”

 • „Trebuie să plece toți, din toate funcțiile! Dacă nu există un lider în țara asta care numai să se uite un pic la ei și ăia să plece… care nu intervine, care stă ca o legumă, cum stă Iohannis…”
 • „Oameni buni, eu m-am decis că vreau să fiu liderul pe care-l căutați! Și, sub o formă sau alta – ce va fi, nu știm anul ăsta -, să preiau funcția de președinte al României. Prin alegeri, că vor fi alegeri. Ori că le cere Curtea Constituțională – trebuie refăcute alegerile -, ori că pleacă ficusu’ ăsta sau îl ia vântu’… că ceva se va întâmpla, ăsta e feeling-u’ meu. Și am zis să vă spun de-acuma și să le spun tuturor celor care se joacă de-a Președinția sau de-a leadership-u’ sau de-a partidele, să se gândească bine – pentru că eu nu pot să vin cu forța, să fiu sprijinit -, să vină cu alți candidați, dacă au, mai buni decât mine. Că dacă nu preia cineva măcar la fel de bun ca mine țara asta, ne ducem naibii. Și orizontu’ de timp e anu’ ăsta, că după aia se înșurubează, vin cu alte scenarii, vin cu alte temeri, alte frici, și trebuie să fie cineva să le spună, cu orice risc… cum au pățit-o și ăia de prin Africa, că n-au vrut vaccinuri… și uite ce bine că n-au vrut vaccinuri – n-au probleme în Africa! Nici cu mortalitatea!”

Dialogul fabulos dintre Președinte și Gospodină

Gabriela Calițescu (Gospodina): Eu mă bucur pentru decizia pe care ai luat-o, sincer…

Radu Moraru (Președintele): Eu nu mă bucur foarte tare, dar…

Gabriela Calițescu (Gospodina): Știu că e de muncă, da’…

Radu Moraru (Președintele): Nu, știi care-i treaba? Acuma nu se mai pune problema că ne place sau nu ne place. Acuma se pune problema să pună cineva ordine în țara asta. Să facă cineva treabă în țara asta, să pună măcar instituțiile astea anchilozate să funcționeze. Și, doi: să le facă un semn să dispară toți guguștiucii ăștia plătiți cu mii de euro pe lună, care nu fac nimic pentru România, ba fac împotriva României. (…) Eu aș desființa toate ministerele. Le-aș face birouri de lucru.

Gabriela Calițescu (Gospodina): Da…

Radu Moraru (Președintele): Le-am spus și la ăia de la AUR: bă, nu înțelegeți că toți veți fi rași, că vine tălălugu’ corporatist, corporația mare, aia care vrea să conducă lumea, și vă rade pe toți, dispăreți toți?! Că de-aia e nevoie… ca locul lăsat liber… vor fi pulverizați, Gabriela! Anul ăsta vor fi…

Radu Moraru (Președintele): Da!

Gabriela Calițescu (Gospodina): Toți pulverizați! Și e nevoie ca în locul lor să nu-i lăsăm să pună în loc niște roboței, de tip Cioloș, de tip…

Radu Moraru (Președintele): Cum se întâmplă permanent. Că, așa cum ne-a declarat Diana aseară… (Diana Șoșoacă a fost în studioul Nașul TV în seara precedentă, unde a fost tratată ca o prințesă, ca o salvatoare a neamului – n. red.).

Gabriela Calițescu (Gospodina)

Monologul 2. Radu Moraru: „Țara asta are nevoie de un Conducător. Eu mă dau la o parte dacă voi considera că e unul mai bun ca mine”

 • „Mă, țara asta are nevoie de un Conducător. Punct! Ai un Conducător… Un Conducător, oameni buni, poate să facă minuni. Da? Poa’ să facă țara asta să funcționeze. Fără să se spetească, că nu trebuie să muncești 20 de ore. Credeți-mă, 4 ore dacă aș munci pe zi… 4 ore dacă muncești pe zi și pui degetul pe fiecare rana instituțională, faci treabă.”
 • „Pe chestia cu vaccinurile Pfeizer, eu, ca Președinte, îi chem pe ăia de serviciile secrete: «Mă, ați știut?» «Nu.» «Marș afară! Trebuia să știți.»”
 • „Nu putem ca după dracu’ să vină mă-sa.”
 • „Așteptăm să cadă Trudeau în Canada, să se termine și cu «Bideu» (Joe Biden – n. red.) în America… și tot la Trump ne întoarcem.”
 • „Eu mă bag, aștept să vedem cine cu ce oferte vine, dar trebuie rapid… Toate mințile, toți patrioții – câți or fi, că nu sunt mulți – să vină cu o altă propunere mai bună… Eu vă spun de-acuma că mă dau la o parte dacă voi considera că e unul mai bun ca mine, să poată să preia frâiele României și rapid să pună țara asta pe picioare.”
 • „Eu am încercat tot felul de construcții și vă spun că e complicat. Prea multe egouri, prea multe orgolii… și nu e timp. Nu mai e timp! Anu’ ăsta e. Anu’ ăsta trebuie să găsim soluția cea mai bună – nu perfectă, că n-avem soluții perfecte – și de aceea trebuie să ajungă președintele României persoana cea mai bună din toate punctele de vedere.”
 • „Doamne-ajută să salvăm Nașul TV prin efortul fiecăruia și al cât mai multora!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

* Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Radu Moraru, zdrobit de propriile minciuni anti-vacciniste și jigniri scabroase. Nașul TV, amendat de CNA cu încă 100.000 de lei

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

Radu Moraru, delirant: La vaccinare, „globaliștii” îți bagă „ceva” periculos, apoi te șantajează ca să-ți dea „antidotul”!

VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României”

10 COMENTARII

 1. Aoleo!La pseudoteleviziunea lui acum cateva ore difuza o emisiune religioasa cu misionari straini!De acum cativa ani,din vechiul lui studio!Mama ce o dadea pe engleza Raducu,nici nu ziceai atunci ca va fi suferind de paranoia

 2. Nu, Radule, nici unul nu e mai bun decât tine. Tu ești, după Simion, Mesia 2 al României. Sau, după caz, al doilea Al României Prince Paul 2, sau Moftangiul lui Caragiale.
  În locul tău și al suferinței tale, caci e clar ca suferi, aș căuta un mare specialist în medicină.

 3. […] Radu Moraru (51 de ani) revine: vrea să salveze din nou România! După ce s-a oferit să fie consilierul Dianei Șoșoacă și a încercat să-și găsească un culcuș în AUR, dar a fost refuzat de toți, patronul Nașul TV s-a hotărât: se sacrifică încă o dată să fie președintele României. În ultimii ani, Radu Moraru a dat țepe din toate pozițiile, scrie Grigore Cartianu. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here