Radu Moraru, zdrobit de propriile minciuni anti-vacciniste și jigniri scabroase. Nașul TV, amendat de CNA cu încă 100.000 de lei

3
7962
Radu Moraru în acțiune

Fostul jurnalist Radu Moraru, devenit anarhist rusofil, anti-occidental și anti-vaccinist, se îndreaptă cu viteză cosmică spre colaps. Amenda uriașă primită joi de Nașul TV, 100.000 de lei (peste 20.000 de euro), îl îngroapă definitiv. În acest moment, televiziunea lui Moraru are de plătit amenzi de 300.000 de lei, după ce anul trecut a achitat alți 200.000 de lei (altfel nu i-ar fost prelungită licențe pe încă 9 ani).

Vor veni în mod cert și alte amenzi usturătoare, pentru că delirul anti-vaccinist de pe Nașul TV continuă cu aceeași înverșunare. Mai mult, fiecare sancțiune aplicată de CNA este urmată de noi revărsări de ură și calomnii, de noi minciuni și jigniri scabroase din partea fostului jurnalist, devenit caz clinic.

Amenda-record de 100.000 de lei a fost anunțată de CNA printr-un comunicat, iar detalii despre abaterile Nașul TV au fost publicate de Paginademedia.ro.

Au fost sancționate derapajele anti-vacciniste şi insultele adresate lui Cioloş, Cîţu, Arafat. Nici membrii CNA nu au scăpat de furia nebunească a lui Radu Moraru.

Exemple din „producția TV” a lui Moraru, care l-ar face invidios chiar și pe răposatul Corneliu Vadim Tudor: „homosexualul de Cioloş”, „bisexualul drogalău de Cîţu”, „Arahat, acest homosexual notoriu” (cu referire la Arafat), „sper ca în CNA să nu existe niciun membru care să fie pedofil”.

Sunt doar câteva dintre înjurăturile groase ale lui Radu Moraru în emisiunile difuzate de postul pe care-l patronează. La acestea se adaugă şi conspiraţiile cu privire la vaccin.

Pentru toate acestea, Radu Moraru trebuie să plătească 100.000 de lei (puțin peste 20.000 de euro). Decizia CNA a fost votată în unanimitate de membrii forul audiovizual.

Pentru mesaje anti-vacciniste şi conspiraţioniste din ultimul an și jumătate, postul lui Radu Moraru are acum de plătit, în total, aproape 300.000 de lei (60.000 de euro). Doar în luna octombrie a primit trei amenzi care însumează 110.000 de lei.

Nașul TV este televiziunea care a primit cele mai mari amenzi în pandemia de Covid-19: aproape 500.000 de lei (100.000 de euro). Cu toate acestea, în februarie 2021, CNA a prelungit licenţa televiziunii lui Radu Moraru cu încă 9 ani.

„CăCîţu este un bisexual drogalău”

În ultimele zile, CNA a analizat emisiuni de la mai multe posturi de televiziune, pe subiectul Covid-19, difuzate în luna octombrie. A fost vorba despre o monitorizare de linie în care au fost urmărite dezbaterile, de la începutul lunii octombrie, de la posturi precum Antena 3, Digi 24, B1 TV, Metropola TV, Realitatea Plus, România TV şi Naşul TV.

Doar la Naşul TV şi la România TV s-au găsit probleme.

De departe, cele mai grave derapaje au avut loc în studioul lui Radu Moraru. I-a luat în colimator şi pe membrii CNA.

Câteva mostre din emisiunile de la Naşul TV. Toate îi aparţin lui Radu Moraru:

 • „acest homosexual de Cioloş”;
 • „căCîţu este un bisexual drogalău”;
 • „homosexualul Cioloş şi bisexualul Cîţu”;
 • „Arahat, acest homosexual notoriu” (cu referire la Raed Arafat);
 • „dacă a ajuns căcatul ăsta de Arafat, da?… un căcat ordinar, un agent de la vreo trei servicii… un neica nimeni… un homosexual notoriu… şantajat”.

„Vaccinuri de tot căcatul” / „Sute de mii de morţi în toată lumea, în urma vaccinurilor”

În emisiunile amendate au existat foarte multe derapaje pe marginea vaccinurilor anti-Covid. Iată doar câteva dintre ele:

 • „vaccinuri de tot căcatul, făcute de ăştia peste noapte”;
 • „avem sute de mii de morţi în toată lumea, în urma vaccinurilor”;
 • „vaccinul conţine un căcat”;
 • „să găsim la nivel internaţional un tratament care să anihileze mesagerul ARN care împinge proteina spike până distruge sistemul imunitar… până la boli autoimune”;
 • „în momentul în care se modifică ADN-ul, prin mesager ARN, tu nu mai eşti uman, nu mai eşti creaţia lui Dumnezeu”;
 • „cei care s-au vaccinat cu ARN mesager au trecut la transumanitate”.

„Sper ca în CNA să nu existe niciun membru care să fie pedofil”

De furia lui Radu Moraru nu au scăpat nici oamenii din forul audiovizual. „Naşul” s-a supărat pe membrii CNA pentru amenzile care au fost aplicate postului pe care-l patronează.

De altfel, chiar în şedinţa de joi, Gabriela Caliţescu (reprezentantă Naşul TV şi moderatoare a emisiunii în care se dezlănțuie Radu Moraru) le-a spus celor din CNA că „avocaţii postului lucrează la plângeri penale împotriva membrilor CNA”.

Câteva din derapajele lui Radu Moraru la adresa membrilor CNA, din emisiunile „moderate” de Gabriela Calițescu:

 • „Eu sper ca în CNA să nu existe niciun membru care să fie pedofil şi să fie adept al sexului cu copii 12 plus… ca să nu ne amendeze pentru această emisiune”.
 • „Se aude, Cristina Pocora? Mai ales că Cristina Pocora merge şi pe la spital. Dar se aude şi la încă doi membri CNA care merg la spital? Că s-au vaccinat? E bine? E bine c-aţi avut încredere în Iohannis cu vaccinarea? E bine? Vă simţiţi bine? Sau cum spunea Vanghelie – vă «simteţi» bine? Sunt 3 membri CNA care s-au vaccinat şi acuma sunt în spitale. Asta e, am şi eu sursele mele”.
 • „Chiar dacă va trebui să mă iau de gât cu CNA-ul, ne luăm de gât! Şi nu uitaţi, CNA-ul s-a mai luat de gât cu mine şi-a sfârşit în puşcărie. Fosta şefă a CNA… aviz actualei şefe a CNA, doamna Pocora, care crede în Iohannis… Iohannis care se pişă pe toţi oamenii pe care i-a subjugat începând cu «Lucovid Organ» şi cu Cîţu… Deci, doamna Pocora, grijă mare!”
 • „Eu nu mi-am dorit ca Laura Georgescu, fosta preşedintă a CNA, să fie în puşcărie. Deloc. Ea a ajuns acolo mai ales… sau doar pentru că s-a pus cu Naşul TV”.
 • „Dacă şi actuala preşedintă CNA, doamna Pocora, care crede c-o salvează Iohannis, vrea să doarmă la puşcărie următorii 4-5 ani, e treaba ei”.
 • „Laura Georgescu doarme la puşcărie pentru următorii 4 ani. Cristina Pocora, ai auzit?”
 • „Ceilalţi membri ai CNA, în frunte cu Mircea Toma… Mircea Toma care este (neinteligibil – n red.) USR-ist de-al lui Cioloş”.
 • „Mircea Toma pentru mine este un jeg uman care nu are ce căuta în CNA să ne judece pe noi. Când umbli cu sula goală, în faţa copiilor tăi pe plajă…”

Comunicatul CNA din 25 noiembrie

„Întrunit în ședințele publice din 23, 24 și 25.11.2021, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a autosesizării și a sesizărilor primite pentru emisiuni de știri și dezbateri în cadrul cărora au fost abordate teme legate de pandemia de Covid-19. Au fost monitorizate emisiuni din perioada 1–19.10.2021, difuzate de 10 posturi de televiziune : Antena 3, B1 TV, Digi 24, Realitatea Plus, România TV, Nașul TV, Metropola TV, eStrada TV, Inedit TV și Aleph News.

În ședința publică din data de 25.11.2021, constatând încalcări ale legislației audiovizuale de către doi dintre radiodifuzori, CNA a decis aplicarea următoarelor sancțiuni :

– amendă de 100.000 de lei postului Nașul TV pentru încălcarea dispozițiilor art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum și a prevederilor art. 64 alin. (1) lit. b), art. 40 alin. (5) și ale art. 30 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual. La stabilirea cuantumului sancțiunii, membrii Consiliului au ținut cont de gravitatea faptei și de efectele acesteia, precum și de sancțiunile primite anterior pe o perioadă de un an și de modul în care postul Nașul TV s-a raportat la acestea. Printre titlurile afișate pe ecran: „Credeți că oamenii nevaccinați vor rămâne fără niciun drept în societate?” ; „Medicii care au alte păreri decât cele oficiale, dați afară din sistem!” ; „De ce credeți că se fac vaccinuri fără testări înainte?”;

– amendă de 5.000 de lei postului România TV, deoarece nu a respectat prevederile art. 64 alin. (1) lit. b) din Codul audiovizualului la difuzarea emisiunilor: „România Exclusiv” din 09.10.2021, „România de Poveste” din 10.10.2021, „Ediție Specială” din 12.10.2021, precum și „Știrile România TV de la ora 14.00” și „Breaking News, ora 16.00” din data de 14.10.2021. Dintre titlurile afișate pe ecran menționăm : „Crește furia populară în momentul critic al pandemiei”; „Cum vrea Cioloș vaccinarea obligatorie a românilor”; „Resetarea pregătită de Cioloș și neomarxiști în România”.

În aceeași ședință, în urma analizării raportului întocmit de Direcția Control, Consiliul a constatat nerespectarea dispozițiilor art. 17 alin. (1) din Decizia CNA nr. 277 / 2013 și a sancționat societatea Estrada TV SRL (București) cu somație publică (termen de intrare în legalitate 15.12.2021).”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* UE intră în alertă din cauza variantei „super-mutant“ a virusului. Ursula von der Leyen anunță restricții impuse Africii de Sud

VIDEO. Teoria dementă a unui fruntaș AUR la dispariția antivaccinistului Făgădaru: „Ne-au omorât un camarad. Avea sacul negru pregătit sub monitor” / „Criminalii așa au omorât mii de oameni nevinovați la ATI, cu protocoalele lor” / „Nemernicii l-au sacrificat ca să-l dea exemplu”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor”. „Să se retragă trupele sovietice din Cehoslovacia!”

* „Cea mai nerușinată trădare a votului popular de după 1990. O mineriadă politică”. Printre semnatarii manifestului: Monica Macovei, Mircea Cărtărescu, Tudor Chirilă, Radu Paraschivescu

* Laura Vicol-Ciorbă, avocata Cămătarilor și fina fugarului Dragomir, pusă de coaliția PSD-PNL șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților! Vicol cerea desființarea DNA și păstrarea Secției Speciale

* Laura Vicol a depus la bancă, în 2021, un milion de lei! Ce avere are noua șefă a Comisiei Juridice

* A reapărut Rareș Bogdan! Anunță că se va „unge“ ministru în 2023, ca să fie „un garant că domnul Ciolacu va face ceea promite“

* Bizara dispariție a lui Iohannis și a lui Cîțu. Președintele și noul șef al Senatului au lipsit miercuri și joi de la ședințe importante ale Parlamentului

Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

3 COMENTARII

 1. România a devenit legal primul stat MAFIOT din lume cu ajutorul electoratului păcălit de cel mai escroc şi mincinos preşedinte ales democratic Klaus Werner Iohannis. Ceauşescu după ce a fost în Coreea la Kim Ir Sen s-a întors ca cel mai crunt dictator al lagărului socialist iar KW Iohannis după vizita în Egipt la piramidele egiptene s-a întors ca cel mai escroc şi mincinos FARAON confundând România cu o casă obţinută fraudulos. Pentru a se asigura că nu cârteşte nimeni în front s-a folosit cinic de urgia pandemică COVID-19, care lăsa peste sute de morţi zilnic provocând un genocid din vina lui personală, a decretat starea de alertă la umbra căreia a instaurat MAFIA STATALĂ PERSONALIZATĂ cu ajutorul constituitei, de către el, a organizaţiei infracţionale teroriste PeeSeeDee ionopot kivano-becisnicii făţarnici PeNeLe-legionarii rusofili hAUR-iredentiştii din UDMR-misticii din BOR. Astfel a oprit şi posibilitatea ca cetăţenii români să protesteze viguros în stradă a regimului impus de el. A vrut să asasineze cu de la sine putere singurul partid credibil, USR, care s-a străduit să pună în practică promisiunile făcute în campania electorală şi nu a vrut să marşeze la apucăturile lui de FARAON debusolat. Vocile prodemocratice au început deja să ia atitudine împotriva faraonului şi a găştii de escroci pe care o conduce dar nu e destul. Trebuie să apară şi o reacţie viguroasă a electoratului păcălit de escrocul mitoman KW Iohannis în umbra căruia acţionează organizaţia infracţională teroristă PeeSeeDee ionopot kivano-becisnicii făţarnici PeNeLe-legionarii rusofili hAUR-iredentiştii din UDMR-misticii din BOR. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here