De teamă că rușii atacă Ucraina, un gălățean s-a dus la spital cu vestă antiglonț!

0
912

Tensiunile dintre Rusia și Ucraina l-au afectat foarte mult pe un gălățean de 48 de ani. El a ajuns zilele trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Galaţi cu o problemă medicală, iar personalul medical a descoperit că poartă o vestă antiglonţ, relatează Europa FM.

Când a fost întrebat de ce poartă vesta antiglonț, gălățeanul a spus că din cauza pericolului de război din Ucraina.

El le-a mai spus cadrelor medicale că vesta a primit-o de la un club de airsoft, al cărui membru este.

Întâmplarea a fost povestită de medicul gălățean Paul Ichim, pe pagina sa de Facebook.

„Pe undeva, lumea a luat-o razna rău. Dacă un bărbat a venit la urgenţe să se consulte, cu vesta antiglonţ pe el, pentru că nu ştie când începe răzbelul şi vrea să fie protejat, ce mai vreţi?”, a scris medicul din Galați.

Orașul Galați se află la câțiva kilometri de granița cu Ucraina, cel mai apropiat fiind orașul Reni de pe malul stâng al Dunării. Zonele fierbinți alr Ucrainei sunt însă departe, la sute de kilometri, în estul și sud-estul Ucrainei.

Orașul Galați e foarte aproape de granița cu Ucraina (punct vamal la Reni) și cu Republica Moldova (punct vamal la Giurgiulești)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ironia prin care cancelarul german l-a ridiculizat pe Putin chiar la Moscova. Blajinul Scholz a fost mult mai eficient decât ambițiosul Macron

* NATO crede că „retragerea” unor trupe ruse de la granița cu Ucraina e o păcăleală. „Anunță că retrag trupe, dar armamentul rămâne acolo”

* Propagandă anti-americană violentă, filo-rusă, făcută de secretarul general al PNL Italia, fost consilier parlamentar al unui deputat PNL

* Băsescu: „De ce susținem Ucraina? Dacă privim pe hartă, vedem că după Ucraina urmăm noi” / „Putin a pierdut. Nu va invada Ucraina”

* A murit, la 62 de ani, „deputatul moților”. În 2019 a venit din spital pentru a vota căderea Guvernului Dăncilă

* TVR a scăpat de „propagandistul roșu”, Ionuț Cristache. Mutat de la ora 21 la 17, acesta nu și-a atins ținta de audiență și, prin urmare, nu i-a fost prelungit contractul

* Cum a scăpat de pușcărie Valeriu Zgonea (PSD) în ciuda dovezilor evidente ale traficului de influență. Rolul decisiv al CCR și al „legilor lui Dragnea”

* Comisia Europeană dă șah-mat PSD-ului în subiectul pensiilor: „Doar un dezastru natural poate duce la renegocierea PNRR”

* Liiceanu face zob cooperativa Gâdea – Antena 3: daune morale de 20.000 de euro, după un proces de calomnie! „Vidanjorul lui Voiculescu” afirmase, abject, că filosoful și-a bătut soția când era însărcinată

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (86) / Secretul din pădure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here