„Procurorul Antenei 3”, la vârful Parchetului General! Bogdan Licu, susţinut de ministrului Predoiu, e autorul grozăviei judiciare din cazul Sorina

1
2179

Ministrul Justiţiei îl propune pe Bogdan Licu, actualul şef interimar al Ministerului Public, la şefia Parchetului General, ca prim-adjunct! Cătălin Predoiu face astfel un mare deserviciu justiţiei şi plătitorilor de taxe şi impozite fiind dispus să desemneze într-o funcţie de o importanţă majoră un personaj cu caracter slab şi alunecos.

Când propui într-o funcţie-cheie la vârful sistemului pe cineva care, în momente critice, a demonstrat că nu are puterea să stea pe propriile picioare, ci s-a mulat după cum bate vântul dinspre televiziunile Ciumei Roşii, faci de fapt un mare deserviciu justiţiei şi justiţiabililor români.

Bogdan Licu este autorul marii grozăvii judiciare din cazul Sorina, când a încurajat un abuz incalificabil faţă de familia care a adoptat-o pe fetiţa din Baia de Aramă.

Antena 3 a făcut campanie împotriva adopţiei, iar Bogdan Licu a fost aliatul ei

În calitate de procuror general interimar al României după îndepărtarea abuzivă a lui Augustin Lazăr, Licu a blocat plecarea din ţară a familiei Săcărin şi a cerut anularea sentinţei de adopţie, comiţând un abuz îngrozitor, braţ la braţ cu „SS-Gestapo”.

Secţia înfiinţată de clanurile mafiote din politică pentru a distruge justiţia din interior i-a făcut dosar familiei adoptive după modelul „Kovesi”, adică a inventat acuzaţii pentru a complica viaţa unor oameni normali, care respectă legea şi regulile.

Bogdan Licu

Pe baza acestui dosar fabricat de SS-Gestapo (secţie contestată pe întreg continentul şi de magistraţii cinstiţi din România), Bogdan Licu (alăturat) a atacat familia Săcărin şi i-a încălcat drepturile legale. Părinţii Sorinei au făcut plângere penală împotriva lui Bogdan Licu şi au cerut despăgubiri din cauza faptului că nu pot părăsi România urmare a cumetriei dintre procurorul general şi SS-Gestapo.

Dezvăluirea care arată complicitatea cu mafia din justiţie

Familia adoptivă a Sorinei a dezvăluit un caz incredibil: Mihaela Iorga Moraru, o procuroare de la secţia Adinei Florea (pe care grupările din justiţie aliate clanurilor de penali au vrut-o la şefia „SS-Gestapo”), i-ar fi cerut mamei adoptive să ofere date compromiţătoare despre anumiţi judecători! În schimbul acestora, ancheta „SS-Gestapo” în cazul Sorinei ar fi putut s-o lase mai moale, sugera avocata familiei Săcărin:

„Doamna procuror Mihaela Iorga Moraru, inclusiv în audierea pe care a făcut-o Ramonei

Antena 3 l-a lăudat pe Licu pentru hăituirea lui Kovesi

Săcărin, a făcut presiuni asupra acesteia să-i dea date despre judecători. Deci, așa cum se făcea pe vremuri la DNA și toată lumea a condamnat aceste acțiuni abuzive ale procurorilor, că de-aia s-a făcut secția asta pentru procurori abuzivi, doamna procuror Iorga Moraru, cu o tehnică demnă de case mai bune – că doamna Săcărin nu era aici inculpat, era doar martor -, dar a făcut presiuni asupra ei să declare ceva împotriva judecătorilor. Le putem proba. O să vă arăt și aceste înscrisuri ulterior. Solicită să fie audiat și domnul Săcărin, undeva pe la 9 seara, așa… Adică erau ei niște infractori periculoși, care trebuiau cercetați de secția asta specială. SIIJ are 2.000 de dosare cu magistrați, dar toate (resursele) se mobilizează pentru cercetarea acestui caz extraordinar”.

Din această dezvăluire reiese că Bogdan Licu a fost dispus să submineze autoritatea judecătorilor care au dat sentinţa de adopţie, pentru a face pe placul „comando”-ului format din procurorii Ciumei Roşii şi televiziunile arondate acestuia.
Antena 3 a penetrat şi B1 TV – televiziune târâtă împotriva justiţiei şi a unei familii cu drepturi legale de către o disperată anti-Kovesi: Sorina Matei

Când a izbucnit scandalul Sorina, în special Antena 3 şi RTV (plus Sorina Matei de la B1 TV) au acţionat rusofil împotriva justiţiei române folosind o tactică în care s-a specializat regimul Putin: supramediatizarea populistă a unui caz care poate stârni ura populaţiei (în general, exacerbarea intoleranţei din motive de rasă, orientare sexuală, imigraţie, religie etc.). Exact ce a făcut Liviu Dragnea cu referendumul pentru „familia tradiţională”.

Speriat să nu fie atacat la televiziunile respective, Licu a clacat şi a permis folosirea funcţiei în interes de clan – s-a făcut preş în faţa familiei din Baia de Aramă care a comis fapte incriminabile de Codul Penal (a speriat-o pe Sorina că va ajunge să fie traficată sau operată pentru organe de familia Săcărin, din SUA, caz pentru care în orice ţară din Occident autorii ajung imediat după gratii).
Pe acest personaj – pe deasupra prins şi cu doctorat plagiat de jurnalista de investigaţii Emilia Şercan – Cătălin Predoiu s-a gândit să-l facă prim-adjunct al procurorului general, în loc să-l dea pe mâna justiţiei sau să-l trimită la pensie specială, pentru a lăsa loc unui profesionist desăvârşit, fără bube în CV.
O mare bilă neagră în dreptul ministrului Justiţiei!

Alte propuneri pentru funcţiile de conducere în Parchete

Ministerul Justiţiei (MJ) a anunţat, luni, rezultatele selecţiei pentru propunerile de numire în mai multe funcţii de conducere la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general al PICCJ, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, îl propune pe procurorul general interimar, Bogdan Licu.

Totodată, Mădălina Scarlat este propusă pentru funcţia de adjunct al procurorului-şef al DNA.

Pentru funcţia de adjunct al procurorului general a fost propusă Maria Magdalena Militaru de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, iar pentru funcţia de şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la PICCJ – Adriana Denisa Cristodor.

Procurorul Cătălin Ranco Piţu este propunerea pentru funcţia de şef al Secţiei parchetelor militare de la PICCJ, în timp ce pentru funcţia de adjunct al procurorului-şef de la DIICOT a fost propusă Oana Daniela Pâţu.

Pentru funcţiile de procuror-şef la Secţia de resurse umane şi documentare Parchetul General, şef Secţia de combatere a corupţiei, respectiv şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA nu se vor face propuneri, optându-se pentru respingerea candidaturilor şi organizarea unei noi proceduri de selecţie.

„Pentru posturile rămase astfel vacante în conformitate cu pct. 3 supra, precum şi pentru cele care ar putea rămâne vacante în urma deciziilor Preşedintelui României asupra propunerilor formulate de Ministrul Justiţiei, Ministerul Justiţiei va organiza o nouă procedura de selecţie la o dată ulterioară în cursul lunilor martie – aprilie 2020”, a informat Ministerul Justiţiei, citat de Agerpres.

CITIŢI ŞI:

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

ȘOCANT! Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Licu şi Adina Florea, scoateţi banii! Părinţii adoptivi ai Sorinei cer daune în instanţă pentru că au fost blocaţi în România de ancheta SS-Gestapo, luată în serios de procurorul general

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

Fake-news ordinar al Olguței Vasilescu. Asociere tembelă între Băsescu, Blaga, Clotilde, Pâslaru și doi tatuați

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here