Lovitură din Orientul Mijlociu: „Armata siriană nu este dispusă să-și riște viața pentru mijloace financiare iluzorii”

2
9128

Serviciile de informații din cadrul Ministerului Apărării din Ucraina, citate de site-ul Obozrevatel.com, au aflat că pe 22 martie a avut loc o întâlnire între colonelul Nasim Abu Irra (comandantul Brigăzii a 8-a din provincia Dera din sudul Siriei) și generalul Aleksandr Juravlev (comandant interimar al unui grup rusesc din provinciile din sudul Siriei).

În timpul discuției, reprezentantul Kremlinului a cerut o listă cu datele personale ale militanților conduși de colonelul Nasim și ale celor din Forțele de Apărare Siriene care sunt pregătiți să ia parte la războiul împotriva Ucrainei.

Numai că, surpriză: în loc să-i dea documentul, colonelul sirian l-a trimis la „plimbare” pe generalul rus! I-a promis totuși că va lua legătura cu el „după consultarea cu alți membri ai conducerii Brigăzii a 8-a”, dezvăluie oficialii armatei ucrainene.

Până în prezent, anunță Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării Ucrainei, promisiunile anterioare ale Guvernului sirian de aprovizionare constantă cu mercenari către armata rusă n-au fost îndeplinite. „Promisa «plimbare ușoară» a fost înlocuită cu rapoarte despre lupte aprige și pierderi grele ale rușilor. Cea mai mare parte a armatei siriene nu este dispusă să-și riște viața pentru mijloace financiare iluzorii”.

Așadar, planul rușilor de a recruta mercenari din Brigada 16 a Republicii Arabe Siriene s-a soldat cu un eșec. Oamenii lui Putin le-au oferit voluntarilor sume cuprinse între 200 și 300 de dolari pe lună pentru a lupta pe front.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Au dispărut!” Toți șefii serviciilor secrete rusești, ministrul Șoigu (Apărare) și generalul Gherasimov (Statul Major General) s-au „evaporat”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

Decizie definitivă a Curții Supreme: Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, făcând poliție politică

* „Pilele” lui Zamfir „Glonț-în-Cap” în tentativa de a pune mâna pe Filarmonica „George Enescu” din București

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa fi sa te duci intr-un abator de carne umana pentru 300 Euro. Rusii au impresia ca s-a intalnit hotul cu prostul. Atat valoreaza viata unui om pe luna in opinia unui rus imputit, maxim 1500 lei/luna, luna in care sta in transee, fara mancare de calitate, somn, haine curate, dus pentru a spala macar fanta bucilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here