Intotero, „ciuma” Diasporei la vot, vrea înapoi la Ministerul Românilor de Pretutindeni. N-a făcut nimic ca să prevină umilirea românilor la cozile electorale

0
2588

Natalia Intotero este prototipul profitorului din politică, intrat pe şest în funcţii publice cu bugete grase pe mână. Nu face zgomot, e „low profile”, cum se spune mai nou, adică se unduieşte abil şi tacit printre obstacole pentru a-şi atinge scopul: îmbuibarea din funcţie, pe tăcute.

Intotero a fost şefa Ministerului Românilor de Pretutindeni, o instituţie creată cu forcepsul, fără cap şi fără coadă, gândită pervers politic, cu două ţinte clare:

1 – să „sugă” bani de la buget pentru reţele de tip mafiot create politic în Diaspora

2 – să împartă funcţii şi influenţă

Ministra şi-a dat demisia din funcţie pentru a pune mâna pe un post şi mai gras financiar: cel de europarlamentar (care îi putea băga lunar în buzunar 15.000 de euro). N-a fost să fie! Românii au dat de pământ cu PSD şi ALDE, iar Intotero a rămas şi fără minister, şi fără postul de la Bruxelles.

Iar acum, după ce toţi aruncă vina pe Dragnea, ce vrea Intotero? Înapoi la Ministerul Românilor de Pretutindeni!

Dacă propunerea ei va ajunge pe masa preşedintelui Iohannis, ea trebuie aruncată la coş instant.

De ce? Nu pentru felul în care a cheltuit ea banii. Asta se va vedea în timp, după ce pleacă guvernarea hoţilor, eventual şi la Parchet.

Natalia Intotero trebuie să dispară dintr-un motiv clar: bătaia de joc de la alegerile din Diaspora. S-a văzut şi acum că acest Minister al Românilor de Pretutindeni n-a făcut NIMIC pentru românii de pretutindeni ca să le faciliteze dreptul la vot. Dimpotrivă, i-a sabotat.

Chiar dacă din punct de vedere tehnic de procesul electoral s-a ocupat MAE, ministerul păstorit vreme bună de Intotero putea să propună preventiv MAE tot felul de măsuri pentru a-i ajuta pe românii din Diaspora.

N-a făcut-o, or pentru aşa ceva Intotero trebuie să dea cu subsemnatul, nicidecum să fie premiată cu un post de ministru la ministerul care îşi bate joc de Diaspora.

Eventuala sa acceptare ar fi un mare afront adus românilor din străinătate, ceea ce probabil Klaus Iohannis nu va permite.

CITIȚI ȘI:

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”!!!

Cifre oficiale BEC, după numărarea a 96% din voturi: PNL – 26,89%, PSD – 22,89%, USR-PLUS – 21,78%

L-am ras pe Tăriceanu! Vuvuzelele ALDE – Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber – au ratat Parlamentul European

Măcel în PSD! Carmen Dan și Darius Vâlcov vor zbura din Guvern. Alte vuvuzele pe făraș: Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici

L-au ras pe Cap-de-Ciungă! „Reforma” este însă o restaurație: Firea a impus-o ca secretar general pe Rodica Nassar

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

Opoziția unită. USR și PMP o susțin pe Raluca Turcan (PNL) la șefia Camerei Deputaților

OFICIAL. Rezultate aproape finale (99,7% voturi numărate): PNL – 27%, USR-PLUS – la doar 0,34% de PSD!

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here