Fotografia prin care Ioana Băsescu a transmis, discret, că tatăl ei, Traian Băsescu, trece prin clipe grele din punct de vedere medical

4
12675
Ioana și Traian Băsescu (fotografie de la nunta ei)

Europarlamentarul Traian Băsescu, fost președinte al României (2004-2014), a fost internat vineri dimineață într-un spital din Bruxelles, acuzând mai multe probleme de sănătate. Joi seara, Ioana Băsescu, fiica lui cea mare postase pe Instagram o fotografie emoționantă, prin care voia parcă să transmită un mesaj. În primul rând, un mesaj de susținere adresat tatălui său, dar, subliminal, și publicului: „tata trece prin momente grele, tata are nevoie de gândurile voastre bune”.

Traian Băsescu (70 de ani) a fost internat într-un spital din Bruxelles din cauza unor probleme medicale, susțin, pe diverse canale, mai multe surse apropiate familiei. Fostul președinte ar fi suferit complicații medicale la două zile după verdictul definitiv pe care l-a primit de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ): colaborator al fostei Securități în sensul de poliție politică.

Televiziunea Realitatea Plus susține că Traian Băsescu ar fi suferit un accidenta vascular cerebral (temutul AVC), care i-a afectat și auzul. Acest necaz s-a adăugat problemelor mai vechi, cardiace și pulmonare, pe care le avea.

Joi seara, când nu „răsuflase” încă informația privind problemele de sănătate ale lui Traian Băsescu, fiica sa cea mare, Ioana Băsescu, a postat pe Instagram o fotografie cu ea îmbrățișându-și tatăl, într-un gest emoționant, fapt ce a alimentat speculații în context.

Fotografia ar putea avea ca semnificație un mesaj de solidaritate al Ioanei fie în contexul deciziei ÎCCJ, fie ca urmare a problemelor de sănătate ale tatălui ei. Inimioara inserată de fiica fostului președinte este un mesaj clar: „Tata, te iubesc!”. Plus unul complementar: „Tata fii tare, totul va fi bine!”.

Fotografia a fost făcută la nunta Ioanei, când Traian Băsescu a avut calitatea de „socru mic”.

În urmă cu două săptămâni, Traian Băsescu a făcut investigații medicale amănunțite la Spitalul Militar din București.

În 2006, în timpul primului mandat de președinte, Traian Băsescu a mai fost internat la un spital din străinătate, la Viena, acolo unde s-a operat de hernie de disc. Și asta, deși medicii Spitalului Universitar din București erau pregătiți să facă ei intervenția.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

* Încă un fake news grosolan: ministrul Șoigu n-a fost la ședința cu Putin pe 24 martie, ci l-au „lipit” în poză! El n-a mai fost văzut de 15 zile

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* Crapă imperiul: azerii atacă în Nagorno-Karabah, după ce rușii și-au mutat în Ucraina o parte din trupele dislocate în Armenia

* „Putin pregătește atacuri teroriste lângă Moscova, pentru a justifica mobilizarea rezerviștilor. Vor fi explozii cu mii de victime, la un combinat chimic sau la o rafinărie”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

* VIDEO. Ucrainenii au distrus o uriașă navă de desant a rușilor, a cărei poziție fusese divulgată într-un film de propagandă al Moscovei

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Condamnări pentru corupție: Vlădescu – 8 ani și 6 luni; cumnatul lui Geoană – 7 ani; Boureanu – 4 ani și 3 luni. Șpăgi de 20 de milioane de euro

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

4 COMENTARII

  1. Asta cu notele informative de acum 45 de ani e prostela pentru naivi.
    Ce a facut pe la Anvers e important.
    Desi nu-l suport de nici un fel consider ca un om trebuie judecat si cu bune si cu rele.
    Daca Nastase castiga in 2004 acum eram o Ukraina mai mica. Incepuse formarea oligarhilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here