Tragedie: Drăgușanca nu mai are acces la sacoșele cu bani ale clanului Bădălău! „Se pare că nu-i priește Dubaiul”, o ironizează Bădălău jr. „Promoție «3 la 10 lei»”, îi prețuiește ea cele trei „vecine de palier”

1
3617
Bianca Drăgușanu - Gabriel Bădălău

Marea „idilă contracost” dintre Gabriel Bădălău (36 de ani), beizadeaua politicianului Niculae Bădălău (PSD), și Bianca Drăgușanu (38 de ani), o domniță cu ocupație incertă, s-a fâsâit după o lună. Sacoșele cu bani ale lui Bădălău-junior, despre care vorbea soția acestuia, vor rămâne astfel departe de mâinile lungi ale vedetei tabloide.

La o lună după ce se distrau pe bani mulți în Dubai și Maldive, având grijă să „scape” și ceva poze spre presa tabloidă, Gabriel Bădălău și Bianca Drăgușanu transmit mesaje de despărțire. Atât a durat „această frumoasă poveste de dragoste” (cum sună unul dintre cele mai stupide clișee): de la Revelion până înainte de Valentine’s Day. O lună și câteva zile.

Pentru Drăgușanca – o conspiraționistă mincinoasă – a fost o lună rentabilă: nu i se întâmplă nici ei prea des să călătorească în paradisuri exotice și să primească super-cadouri de sute de mii de euro în doar câteva săptămâni!

Bădălău-junior i-a făcut aceste capricii, pentru că banii nu sunt o problemă pentru el. A avut grijă tatăl său, Niculae Bădălău (60 de ani), să-i pună-n brațe firme rentabile și o întreagă rețea de instituții publice (primării din Giurgiu și din alte județe) care să-i ofere contracte generoase, pe bază de influență.

Dincolo de contractele obținute pe linie de partid, beizadeaua baronului Bădălău a beneficiat (și, probabil, continuă să beneficieze, că nu s-o fi oprit „morișca”) de nenumărate sacoșe pline cu bani. Despre acestea a vorbit soția sa, cântăreața Claudia Pătrășcanu (41 de ani), cu care se află în proces de divorț.

De altfel, Bădălău-junior poartă la vedere un ceas de 80.000 de euro.

„Se pare că nu-i priește Dubaiul!”

În ultimele zile, atât Gabriel Bădălău, cât și Bianca Drăgușanu au transmis semnale de despărțire. Totul a pornit de la fotografiile publicate de Spynews.ro, care l-a suprins pe Bădălău-junior distrându-se cu trei tinere euforice. Distracția a început într-un club și a continuat în apartamentul beizadelei amorale.

Drăgușanca – fată cuminte, de casă! – s-a supărat foc că și alte domnișoare râvnesc la sacoșele de bani ale fiului de baron PSD. Așa că a transmis națiunii, via Instagram, din preaplinul înțelepciunii sale cauciucate: „Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică”.

Bădălău-junior s-a ofticat și s-a dus în emisiunea lui Capatos, la Antena Stars, să-i facă o aroganță nerecunoscătoarei. Și i-a zis-o, filosofic-manelist: „Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”.

Promoție „3 la 10 lei”

Bădălău-junior a încercat o fentă, referindu-se la cele trei tinere care tocmai îl fericiseră: „Da, fetele sunt vecinile mele și le-am condus acasă, că stau pe palier cu mine, în același bloc. Sunt vecinele mele”.

Drăgușanca a reținut numărul vecinelor și i-a transmis un mesaj indirect beizadelei de baron. Ea li s-a adresat fanilor săi de pe Instagram: „Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș? Cică au fost promoții: «3 la 10 lei»! Te duci la un restaurant și îți iei un suc, dar îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție, ieșeam și eu în oraș”.

„Trei la 10 lei, pe care le iei cu tine acasă” – ieftin, fată! Atât prețuiesc cele trei „vecine” ale lui Bădălău-junior, în ironia mușcătoare a Drăgușancei! Ironie în care se amestecă interes și gelozie. Interesul e legat de sacoșele cu bani ale lui Bădălău, unde nu se află 10 lei, ci suficienți pentru o vacanță în Dubai și Maldive, incluzând un shopping generos.

Afacerea de la tata și banii la sacoșă

Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabriel Bădălău, a povestit la TV despre afacerile bărbățelului ei și despre sacoșele de bani.

  • „În momentul în care ne-am căsătorit, părinții lui au considerat că trebuie să-i facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră, și ușor-ușor a început să-și pună oameni competenți, care să se ocupe. El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii.”
  • „Nu știu de unde veneau banii, dar veneau. (…) Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar și cu jocurile la cazino, chiar și cu aceste sacoșe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. (…) Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu-i mai văd în casă, voiam să nu-i vadă copiii noștri.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here