miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainMircea Dinescu simte vântul schimbării: își mută emisiunea de la TVR la...

Mircea Dinescu simte vântul schimbării: își mută emisiunea de la TVR la Prima TV! A căpușat destul, cu 15.000 de euro pe lună

-

Mircea Dinescu pleacă de la TVR și se mută, cu emisiunea sa culinară, la Prima TV, scrie Paginademedia.ro! Vestea este absolut surprinzătoare, pentru că „poetul-revoluționar” (cu soție și soacră sovietice) câștiga la TVR nu mai puțin de 15.000 de euro pe lună. Dar schimbările care se anunță în conducerea TVR l-au făcut, probabil, să se reorienteze.

Mutarea este neașteptată și din alt motiv. La TVR, în emisiunea sa “Politică și delicatețuri”, Dinescu făcea agenda PSD. Poetul participa la emisiuni vehement anti-americane, cu vădită tentă rusofilă, și obișnuia să critice dur politicienii proeuropeni de la București, dar și UE, NATO și SUA.

Plecarea la Prima TV vine cu schimbarea numelui emisiunii și eliminarea părții politice.

Prima TV anunță că emisiunea se va numi „Poezie și Delicatețuri” și va debuta în martie.

- Advertisement -

Este redată și o declarație a poetului-bucătar-revoluționar și autor al unor texte violent xenofobe: “Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani, și faptul că a rezistat atât de mult și nu m-am plafonat e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună așa: «Opriți istoria, cobor la prima». Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat și iată că mă aventurez aici cu emisiunea «Poezie și delicatețuri», deci mai puțină politică și mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei“.

Ultimul sezon al emisiunii lui Dinescu la TVR 1 s-a încheiat pe 24 ianuarie. Andreea Berecleanu, prezentatoarea jurnalului de știri „Focus 18.00” de la Prima TV, a fost invitata lui Dinescu în ultima ediție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

11 COMENTARII

    • Exact (ca toti romulanii). Poducatoarea dela terasa proprie de langa doi si-un sfert, in 1996, dupa Maruta, a ajuns producatoare la TVR. Iulia Ioanitoiu/aia n-a mai ajuns la Burci…..

  1. Si doamna Ana Blandiana e poeta si revolutionara dar nu a reusit sa agoniseasca la fel ca si Capusa revolutionara de zlobozia ! Nu a reusit acest marlan sa capete talentul si tradiția strămoșească din Baragan, si s-a ales cu mitocania si neam -prostismul taranesc de balta ! Si bomboana pe coliva, s-a mai bagat si ca musca in fundul calului in emisiuni la TVR unde nenorociti si idioti de acolo l-au solicitat ! March, potaie idioata , !!!! Mie scarba de tine si de aroganta ta !

  2. Si unde era ,,Politica ” ca de ,,Delicatesuri” nici ju poate fi vorba !!! Cu untura pe barbie si faina pe burta ? Si alea aruncate in scarba in ulei ? Si folosea o singura lingurita la degustare si el si invitatii ! Si ca un maniac folosea portocala si la mujdei ! Rușine lui si celor ce l -au angajat acolo ! Rușine !

  3. […] Ziariştii.com notează, în context, că „vestea este absolut surprinzătoare, pentru că „poetul-revoluționar” (cu soție și soacră sovietice) câștiga la TVR nu mai puțin de 15.000 de euro pe lună. Dar schimbările care se anunță în conducerea TVR l-au făcut, probabil, să se reorienteze. Mutarea este neașteptată și din alt motiv. La TVR, în emisiunea sa, Politică și delicatețuri, Dinescu făcea agenda PSD. Poetul participa la emisiuni vehement anti-americane, cu vădită tentă rusofilă, și obișnuia să critice dur politicienii proeuropeni de la București, dar și UE, NATO și SUA”. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -