sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMoravuriBeizadeaua lui Bădălău poartă un ceas de 80.000 de euro. În Dubai,...

Beizadeaua lui Bădălău poartă un ceas de 80.000 de euro. În Dubai, el i-a cumpărat și Biancăi Drăgușanu un ceas de lux

-

Gabriel Bădălău (32 de ani), fiul lui Niculae Bădălău (60 de ani) – fost senator PSD, actual vicepreședinte al Curții de Conturi –, are un ceas în valoare de 80.000 de eruo, anunță presa tabloidă. De asemenea, Bădălău-junior i-a cumpărat noii sale iubite, Biana Drăgușanu (38 de ani), un ceas la fel de scump, marca Rolex.

Gabriel Bădălău are un ceas de aur marca Audemars Piguet, care valorează 80.000 de euro, scrie Cancan.

Beizadeaua fostului baron PSD de Giurgiu și noua sa cucerire, Bianca Drăgușanu, au fost fotografiați într-un magazin de lux din Dubai, orașul în care au petrecut după Revelion.

“După cum Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă într-una dintre postările sale de pe Instagram, la scurt timp dupa ce Gabi Bădălău a ajuns în Dubai, pe mâna acesteia și-a făcut loc o superbă bijuterie. Din câte se pare, încă soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu i-ar fi pus pe mână Biancăi Drăgușanu un superb Rolex”, a mai scris publicația tabloidă.

- Advertisement -
Bianca Drăgușanu și ceasul ei de lux, căpătat în Dubai

Gabriel Bădălău se află în proces de divorț cu soția sa, Claudia Pătrășcanu (41 de ani). Ei au doi copii, care locuiesc împreună cu mama lor.

Bădălău-junior are un număr impresionant de ceasuri de lux, amănunt pe care opinia piblică l-a aflat după ce casa lui a fost spartă de hoți, în iunie 2020. Hoții au furat atunci 15 ceasuri, dintre care două de aur, și suma de 30.000 de euro. După două luni, câteva ceasuri au fost recuperate de polițiști; unul dintre hoți era chiar șoferul lui Gabriel Bădălău.

Tatăl lui Gabriel Bădălău este Niculae Bădălău, fost vicepreședinte al PSD și actual vicepreședinte al Curții de Conturi. El a fost instalat la Curtea de Conturi anul trecut, cu votul majorității PSD din Parlament.

- Advertisement -

În perioada în care Niculae Bădălău a fost ministru al Economiei, Gabriel Bădălău devenise consilier al directorului general al Romarm, Claudiu Cucu. “La orice deplasare externă, atât în Europa, cât și în SUA, directorul Romarm a fost însoțit de fiul baronului giurgiuvean, Gabriel Bădălău, așa cum se întâmplă și în aceste zile, când cei doi se află împreună într-o deplasare într-o țară europeană”, scria ziarul “Puterea” în septembrie 2019.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -