RTV îi jignește grav pe Oana Pellea, Tudor Chirilă, Marius Manole și alți lideri #Rezist: „Hahalerele dreptății”

3
3413

România TV, tele-haznaua fugarului Sebastian Ghiță, atinge noi culmi de abjecție. Între două atacuri la adresa „miniștrilor neo-marxiști” care „vând țara bucată cu bucată” și „ard oamenii în spitale”, mitomanii propagandei PSD îi iau la întrebări pe protestatarii #Rezist (anti-corupție, pro-justiție, pro-democrație, pro-Europa): de ce nu mai ies și acum în stradă?!

Sâmbătă, pe ecranul tele-haznalei au defilat titluri de genul: „De ce nu ies la proteste haștagiștii?”, „Unde se ascund predicatorii corupției care ucide?”, „Acum corupția nu mai ucide?”.

Au urmat „dezbateri” în studio, fredonându-se pe mai multe voci: „Atunci erau plătiți de Soros, acum nu le-a mai dat bani, de-aia nu mai ies în stradă!”. O continuare a celebrelor jurnale de știri în care tele-haznaua fugarului Ghiță „informa” populația că Soros a stabilit și tarife pentru protestatarii din Piața Victoriei: 100 de lei adultul, 500 de lei copilul, 30 de lei câinele (pisica a fost discriminată).

Furia tele-haznalei a tot sporit pe măsură ce sclaveții fugarului Ghiță au constatat că, în ciuda instigărilor la proteste împotriva Guvernului Cîțu, mișcările de stradă au fost anemice, de ordinul zecilor sau sutelor de manifestanți.

Vina pentru acest eșec este aruncată de RTV în cârca… mișcării #Rezist! Liderilor de imagine ai acesteia – actrița Oana Pellea, actorul și cântărețul Tudor Chirilă, actorul Marius Manole, filosoful Mihai Șora etc. – li se reproșează că nu ies și acum în stradă, „să lupte pentru justiție, cum au luptat în 2017-2019”!

Ca să vedeți până unde merge nebunia RTV-istă: acestor luptători pentru democrație li se cere să protesteze împotriva desființării Secției Speciale (SIIJ), la câțiva anu după ce au protestat împotriva înființării acesteia!!!

Pe fundalul acestor acuzații aberante, cu figurile „#reziștilor” defilând pe ecrane, vocea unui crainic nevăzut a pronunțat o frază îngrozitoare: „Veți afla de ce nu mai protestează hahalerele dreptății„, cu referire directă la Oana Pellea, Tudor Chirilă, Marius Manole, Mihai Șora, Victor Rebengiuc etc.!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Eroii de la metrou: studenta Alexandra și fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. Tânărul a luat metroul din întâmplare, renunțând la mașină în ultima clipă

3 COMENTARII

  1. Văz că pe-o latură a ecranului se ițește figura atâââât de „simpatică” (Sic!), de spălător-de-morți, a părții-masculine din familia Ene – în care partea-(presupus…-)feminină e și mai „plăcută-vederii” (Sic!) – , constituită din doi dintre avocații preferați ai corupților!

    Nu am urmărit emisiunea – căci, spre deosebire de autorul articolului, poate mai-învățat-cu-greul…, NU mai avem tăria de a suporta vizionarea acelui post (ce vreți…, recunoaștem că ne lasă nervii, după 30 de ani de „democrație-originală”…) –, dar bănuim că domnul avocat a continuat pe cunoscuta linie a familiei: apărarea cauzei S.I.I.J., de fapt a tot ce înseamnă viziune P.S.D.-istă asupra Justiției!

  2. Prezentatorii Ghiță TV nu au nevoie de telespectatori. Nu au avut niciodată. Cu tot circul mizerabil pe care îl fac cred că au mare nevoie de medic. Așișderea cu colegii lor de la A3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here