luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvăluiriBădălău-junior a cheltuit "peste 200.000 de euro cu amanta" în 10 zile,...

Bădălău-junior a cheltuit „peste 200.000 de euro cu amanta” în 10 zile, în Dubai și Maldive! „Se droghează. Îmi spunea: «Lasă-mă, că m-am drogat!»”. Dezvăluirile soției beizadelei de baron PSD

-

Divorțul zgomotos dintre Gabriel Bădălău (36 de ani) și Claudia Pătrășcanu (41 de ani) scoate la iveală un amestec de ilegalități și promiscuitate în clanul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău (60 de ani), actualmente vicepreședinte al Curții de Conturi. Sacoșe cu bani negri, droguri, amantlâcuri, violență…

 • Gabriel Bădălău și-a dat afară soția atât din casă, cât și de la serviciu (Claudia Pătrășcanu era angajată la una dintre firmele soțului său).

 • În joc este custodia celor doi copii, Gabriel (5 ani) și Nicolas (3 ani), care acum stau cu mama lor, dar tatăl lor are dreptul să-i viziteze periodic.

 • Claudia Pătrășcanu spune că soțul ei a cheltuit peste 200.000 de euro cu amanta lui, Bianca Drăgușanu (38 de ani), pe care în prima parte a lunii ianuarie a dus-o în Dubai și Maldive, unde au făcut shopping și i-a oferit cadouri scumpe.

 • Bogăția lui Bădălău-junior provine din numeroasele contracte cu instituții publice (mai ales primării din județul Giurgiu) obținute de firmele sale, prin influența politică a lui Bădălău-senior (fost președinte al Consiliului Județean Giurgiu, fost senator, fost ministru, actual vicepreședinte al Curții de Conturi).

În cadrul emisiunii „Legile Puterii” (realizată de Alexandra Păcuraru la Realitatea Plus), dar și la „Xtra Night Show” (prezentată de Dan Capatos la Antena Stars), pe 21-22 ianuarie, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri despre cel ce-i este încă soț și cu care are doi copii, precum și despre familia baronului Bădălău.

Dezvăluirile Claudiei Pătrășcanu la Realitatea Plus

„Nu era la 7 la job. La 7 dimineața venea acasă”

 • „Tot timpul, chiar și părinții lui au avut o problemă, pentru că el nu mergea la muncă. Chiar și angajații îi scriau mesaje: «Șefu’, avem nevoie de bani! Sunt Sărbătorile, vrem să punem pe masă copiilor». Niciodată nu era, cum a declarat el, la 7 dimineața la job. Nu, la 7 dimineața venea acasă. Că venea la 3, 4, 5, 6, 7, nu mai devreme.”

„Părinții lui i-au făcut o afacere”

 • „În momentul în care ne-am căsătorit, părinții lui au considerat că trebuie să-i facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră, și ușor-ușor a început să-și pună oameni competenți, care să se ocupe. El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii.”

„Aducea acasă sacoșe de bani”

 • „Nu știu de unde veneau banii, dar veneau. (…) Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar și cu jocurile la cazino, chiar și cu aceste sacoșe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. (…) Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu-i mai văd în casă, voiam copiii noștri să nu-i vadă.”

„Se droghează. Îmi spunea: «Lasă-mă, că m-am drogat!»”

 • „De drogat, se droghează. Venea acasă și avea un comportament deviant, se închidea în cameră, închidea ușa și țipa să-l lăsăm în pace. Intra în niște crize și când îl întrebam, îmi spunea: «Lasă-mă, că m-am drogat!». Amanta lui mi-a confirmat… și mulți oameni din anturajul lui. Singura plângere pe care i-am făcut-o lui Gabi Bădălău este aceasta, a consumului de droguri.”

„Mami, îți voi povesti când o să cresc mare”

 • „Nu știu ce se întâmplă cu acea înregistrare depusă la Procuratură, cu copilul care vine acasă și povestește lucruri pe care nu le pot dezvălui public, pentru că e vorba despre copiii mei, pe care îi iubesc cel mai mult pe lume și nu aș vrea să se audă. Deși copilul mic mi-a spus: «Mami, îți voi povesti când o să cresc mare». (…) Copilul, în înregistrare, a spus cu lux de amănunte ceea ce a văzut. (…) Consider că cel mic a rămas cu o traumă.”
A fost odată o familie… Gabriel Bădălău, Claudia Pătrășcanu și copiii lor

Dezvăluirile Claudiei Pătrășcanu la Antena Stars

„A cheltuit peste 200.000 de euro cu amanta!”

 • „După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, sumă mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o.”
 • „A fost stabilită suma de 3.000 de euro (pe lună – n. red.), care nu s-a pus pe hârtie. El a spus să nu punem, pentru că voia să ajung acasă și să vorbescă cu familia lui.”
 • „Am văzut investițiile pe care le-a făcut cu amanta: peste 200.000 de euro. El a cheltuit mai mult de 200.000 de euro cu amanta!”

„Mama lui i-a zis într-un mesaj: «Nu vreau să-i dai nimic!».”

 • „Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. Atunci am spus că ar fi bine să rămânem în relații bune. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Am chemat-o pe mama trei zile, să stea la București, ca să caut casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Nu a mai vrut.”
 • „Părinții lui nu au vrut ca el să dea banii! Mama lui i-a zis într-un mesaj: «Nu vreau să-i dai nimic!».”
 • „Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani. Acum va stabili instanța.”
 • „Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui – nu.”

„Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amanta lui”

 • „Domnul Bădălău (fostul ministru și senator Niculae Bădălău – n. red.) știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou.”
 • „Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amanta lui.”
 • „Gabi are un defect: minte foarte mult.”
 • „Nu-mi doresc niciun divorț amiabil. Ce-mi va da instanța, aia va fi.”
 • „Acum, el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el. Pentru acești copii, nu pentru noi, că noi ne vom reface viața.”
 • „El trebuia, ca tată… pentru că el trebuia să vrea înțelegere. Nu se întâmplă așa ceva. Nu mai voia Bădălău să plătească. Pentru el a fost o problemă să le dea copiilor un adăpost, le oferă ce consideră el. Dar când a cheltuit banii cu amanta…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -