luni, februarie 26, 2024
AcasăFake newsBianca Drăgușanu "a lu' Bădălău" minte că i-au fost oferiți bani ca...

Bianca Drăgușanu „a lu’ Bădălău” minte că i-au fost oferiți bani ca să spună că are Covid! O conspiraționistă penibilă, care crede că virusul „e inventat”

-

Bianca Drăgușanu (38 de ani), „vedeta” despre care nu se știe ce meserie are și cu ce se ocupă, a făcut afirmații iresponsabile, duminică seară, în direct, la România TV. Într-o intervenție telefonică în jurul orei 23.30, noua parteneră a beizadelei Gabriel Bădălău (36 de ani), a vânturat o bârfă cu pretenția că e informație adevărată.

Luată la întrebări de moderatorul Marius Niță (care și-a făcut treaba impecabil), Drăgușanca a afirmat, ca o țață la capul podului, că știe mai multe „vedete” care au fost plătite ca să spună că s-au infectat cu Covid! Mai mult, că inclusiv ei i-au fost oferiți bani ca să-și asume aceeași minciună!

Vedeta-de-cauciuc a refuzat să spună:

  1. numele vreunei „vedete” care a primit bani pentru a susține că are Covid;
  2. cine i-a oferit ei bani;
  3. câți bani i-au fost oferiți.

Este evident că „nora baronului Bădălău” a mințit în cel mai ordinar stil posibil. Ea a ventilat o bârfă arhicunoscută, lansată din laboratoarele conspiraționiste și rostogolită de idioții planetei.

- Advertisement -

Dialogul dintre moderator și Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu: Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat.

Moderator: Cunoști tu pe cineva care a primit bani ca să spună că are Covid, deși nu avea?

Bianca Drăgușanu: Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi.

- Advertisement -

Moderator: Spune-ne și nouă un nume!

Bianca Drăgușanu: Nu, nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea.

Moderator: Dar poate fi și o minciună… poate au mințit respectivele persoane…

Bianca Drăgușanu: Și mie mi s-au oferit bani să spun că am Covid… în urmă cu vreo 8 luni, cred.

Moderator: Da?!? Cine ți-a oferit?

Bianca Drăgușanu: Nu pot să spun.

Moderator: Și ce sumă ți s-a propus?

Bianca Drăgușanu: Nici asta nu pot să spun.

„Idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”

Bianca Drăgușanu nu se află la primul derapaj pe această temă. În octombrie 2020, când s-au închis școlile, ea a spus pe Instagram: „Sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8.00 la 16.00. Ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat?”.

Pe vremea aceea, vedeta-de-cauciuc era căsătorită cu interlopul Alex Bodi. Între timp s-a despărțit de acesta și s-a cuplat cu Gabriel Bădălău, beizadeaua fostului baron PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău (60 de ani).

Gabriel Bădălău încă este căsătorit cu cântăreața Claudia Pătrășcanu (41 de ani), fostă membră a trupei „Sexxy”, cu care se află într-un zgomotos proces de divorț.

Niculae Bădălău este vicepreședinte al Curții de Conturi. A mai fost președinte al Consiliului Județean Giurgiu, senator și ministru.

La începutul acestui an, Gabriel Bădălău și-a dus noua iubită într-o vacanță de lux în Dubai și Maldive. Presa mondenă a dezvăluit că Bădălău-junior i-a făcut Biancăi Drăgușanu cadouri de peste 200.000 de euro. El însuși poartă la mână un ceas de 80.000 de euro.

Bogăția opulentă a lui Gabriel Bădălău provine din „cheagul” tatălui său, dar și din „afacerile” pe care beizadeaua le face cu primării din județul Giurgiu și cu multe alte instituții publice, ca urmare a contractelor obținute prin influența „babacului”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Este de-ajuns să-i privești MUTRA aia BOTOXATĂ-la-MAX, ca să-ți faci o idee despre câtă minte are…

    Păiii…, pe lângă astaaa…, o Sorana Cîrstea (zisă și… minte-de-vrăbiuță!), de exemplu, este… profesor-universitar, nu alta!!!

  2. […] Bianca Drăgușanu (38 de ani), „vedeta” despre care nu se știe ce meserie are și cu ce se ocupă, a făcut afirmații iresponsabile, duminică seară, în direct, la România TV. Într-o intervenție telefonică în jurul orei 23.30, noua parteneră a beizadelei Gabriel Bădălău (36 de ani), a vânturat o bârfă cu pretenția că e informație adevărată, relatează Ziariștii.com. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -