Adevăratul motiv al excluderii din AUR a deputatului-interlop: a vrut să-l bată pe George Simion în biroul său!

6
4461
Mihai Lasca - George Simion

Senatorul Sorin Lavric, președintele Senatului AUR, a făcut o dezvăluire senzațională, joi, la Realitatea TV. Într-o intervenție telefonică, Lavric a explicat nu doar de ce a fost „evacuată” senatoarea Diana Șoșoacă din grupul parlamentar AUR, ci și de ce a fost exclus din partid deputatul Mihai Lasca.

Surpriză: Lasca nu a fost exclus pentru că are trecut interlop și prezent penal, ci pentru că a vrut să-l bată pe copreședintele partidului, George Simion, în biroul său!

Sorin Lavric n-a precizat dacă episodul tensionat a avut loc în biroul lui George Simion de la partid sau în cel de la Camera Deputaților, dar asta e mai puțin important. Terifiante sunt detaliile incidentului, cu deputatul de Bihor în rol de agresor.

Sorin Lavric

„Acest domn interlop de la Bihor, care pur și simplu l-a agresat pe George Simion în birou! Era efectiv să-l bată, pentru că acest domn este un bodyguard, toată viața lui s-a priceput la cafteală – mi-e și rușine să folosesc asemenea cuvinte. Dar când te duci la liderul partidului și-l agresezi, bineînțeles că vei fi dat afară. Ce-i în capul tău?”, a explicat scriitorul și filosoful Sorin Lavric.

Explicația oficială a excluderii deputatului Mihai Lasca, transmisă de conducerea AUR, miercuri, printr-un comunicat, a fost cu totul alta: „La momentul includerii sale pe listele de candidați AUR, Mihai Lasca a omis să prezinte conducerii partidului faptul că este urmărit penal pentru organizare de grup infracțional și este condamnat penal pentru vătămare corporală. Trecutul său de natură infracțională și comportamentul nesincer în raport cu colegii de partid îl fac pe domnul Lasca să fie incompatibil cu principiile și valorile AUR. Începând cu data prezentei decizii, domnia sa își va exercita mandatul de deputat în afara grupului AUR”.

Mihai Lasca are un palmares infracțional bogat: bătăuș, condamnat pentru agresiuni și violențe, spărgător de bancomate, șmenar care a jefuit cetățeni germani, e judecat pentru trafic de migranți.

Sorin Lavric a detaliat și decizia Biroului Național de Conducere al Partidului AUR de a-i retrage sprijinul politic senatoarei Diana Șoșoacă. El neagă faptul că ar fi ridicat palma la colega sa de Senat, ca s-p lovească, așa cum a fost acuzat de Senatoarea Urlătoare.

Sorin Lavric despre Mihai Lasca (deputat de Bihor)

„Acest interlop de Bihor l-a agresat pe George Simion în birou, era efectiv să-l bată!”

 • „Cu siguranță, mai sunt ciurucuri în acest partid (AUR – n. red.), dar vor fi eliminate în timp.”
 • „Deocamdată n-am făcut o analiză minuțioasă decât în privința parlamentarilor și atât. Nu mă întrebați ce se întâmplă în fiecare filială, în țară, pentru că nu am o evidență statistică, chiar nu știu. Tot timpul, în țara asta vor fi ariviști și oameni dornici să parvină repede. Trebuie să facem un filtru, după niște criterii foarte riguroase, și o să-i filtrăm.”
 • „În alegeri, noi nu am putut să-i filtrăm pe toți, așa cum s-a întâmplat cu acest domn interlop de la Bihor, care pur și simplu l-a agresat pe George Simion în birou! Era efectiv să-l bată, pentru că acest domn este un bodyguard, toată viața lui s-a priceput la cafteală – mi-e și rușine să folosesc asemenea cuvinte. Dar când te duci la liderul partidului și-l agresezi, bineînțeles că vei fi dat afară. Ce-i în capul tău? Îți închipui că argumentele, în ziua de astăzi, stau în pumni? Nu! Stau în altceva: stau în inteligență și, bineînțeles, în retorică și în finețe intelectuală. Însă domnul de la Bihor nu are așa ceva. Așa că e firesc să dispară. Nu e singurul, mai sunt și alte uscături.”
Mihai Lasca

Sorin Lavric despre Diana Șoșoacă (senatoare de Iași)

„Este agresivă, colerică, se hrănește din scandal. E o mahalagioaică, intoxică atmosfera”

 • „Cum credeți că aș putea să ridic mâna asupra unei femei?! Nu mi-a trecut așa ceva prin cap…”
 • „Eram sus, la prezidiu, lângă doamna președinte a Senatului, și dânsa i-a tăiat microfonul când a fost depășit timpul, care oricum nu-i era alocat pentru vorbire. A continuat să urle și să jignească, inclusiv pe președintele Anca Dragu.”
 • „Doamna Șoșoacă se hrănește din scandal, este o fire colerică, agresivă. Acolo unde apare, stârnește tot timpul o undă de nervozitate și tensiune.”
 • „Atunci ne-am dat seama că, din păcate, cu această doamnă în Senat nu se poate face nimic. M-am simțit prost, pentru că este colega mea de partid, dar, dacă am fi continuat cu ea, s-ar fi ales praful de partid.”
 • „Dânsa tot timpul a afirmat că, dacă nu era ea, partidul AUR nu intra în Parlament. Nici vorbă! Omul carismatic, în acest partid, este George Simion.”
 • „Dânsa a ajuns pe liste într-un moment de circumstanțe, când nu aveam pe cine să punem pe liste în Iași. Când au avut loc alegerile, nimeni nu dădea doi bani pe AUR și, neavând pe cine să punem, George a recurs la cei din Neamul Românesc. Așa a ajuns Diana Șoșoacă pe listele noastre.”
 • „Am zis că trebuie să facem ceva cu duhul blândeții, dar doamna Șoșoacă nu poate face echipă cu nimeni.”
 • „Nu există un senator, din cei 136, care s-o îndrăgească pe această doamnă. Este o ființă arogantă și lipsită de bun-simț.”
 • „Fiecare senator se uită la ea ca la o mahalagioaică. Când deschide gura, se alege praful, efectiv intoxică atmosfera.”
Diana Șoșoacă – Mihai Lasca

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. Bai,nene,da’numai surprize-surprize aveti din partea acestui partid !Dar cand a fost constituit,cum a fost si CINE e creatorul si cu banii,nu stiati si inca nu stiti nimic,caci nu v-a interesat decat sa faceti campanie pluseristilor si sa preluati gogosi de presa despre cate o plevusca lipita de PNL..Asa a ajuns acest grup ultranationalist cu fosti peremisti in parlament,datorita indiferentei presei romanesti! Acum,cu cat loviti in ei,cu atat se vor radicaliza,ca stiu sa se dea victime in fata aiuritilor care i-au votat! Sa auzim de bine…

  • De un’ sa stie ei? Preieu informatii din alte ziare la 2-3 zile dupa ce informatia a aparut prin alte publicatii. Si preiau pe nedigerate articole ale democratilor neomarxisti americani. Daca nu ti-a placut Trump macar sa nu-i fi sustinut pe cei cu politica corecta.

   • Asculta mai Vlacu flasneta latrinista. Daca te intreb ce inseamna neomarxism ai putea sa explici? Ati preluat atatea cuvinte ale formatorilor de opinie ai mafiei latriniste incat ii aveti tot timpul in gura: hashtagisti, rezistenti, neomarxisti. Daca te-as intreba cine a fost Karl Marx si care au fost ideile sale principale ai da fuga la Wikipedia. Nu ti-ar fi rusine de propagandist postac platit milog.

 2. Încet, încet, A.U.R. se… fragmentează în mai multe „comando”-uri (de… ASALT, împotriva DEMOCRAȚIEI-de-tip-OCCIDENTAL, bineînțeles!), care vor forma CÂTEVA (!!!!!) grupuri-parlamentare în Camera-Deputaților și Senatul din Parlamentul României!

  Astfel, vor putea face mai mult… CIRC (totuși, cu 14% NU pot realiza mai mult…)!

  Vor încerca, desigur, să… mai plaseze câte-un deputat sau senator pe la P.S.D. și, mai ales, în… P.N.L. (SPERĂM să NU reușească!), pentru a DESTABILIZA acolo!!!

  Acesta a și fost PLANUL… RUȘILOR-PUTINIȘTI, atunci când, după alegerile-locale (unde NU au făcut mare-brânză, divizați în mai multe formațiuni!) au… SUNAT-ADUNAREA (!) tuturor cozilor-de-topor din România, care SCHELĂLĂIE „(ultra-)naționalismul” PRIMITIV-FASCIST, IZOLAȚIONIST (dar… NUMAI în raport cu Vestul!), și „(hiper-)suveranismul” MEDIEVAL-BIZANTIN, ANTIOCCIDENTAL: i-a băgat pe toți NENOROCIȚII ăstia, TRĂDĂTORI-de-Țară (sperăm că S.R.I.-ul este cu ochii focusați pe ei!!!!!!!!!), în Parlament, pe lista unui singur partid, A.U.R., iar acum… DETONEAZĂ acolo această BOMBĂ-cu…-FRAGMENTAȚIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here