duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvăluiriCât costă lichelismul lui Pieleanu: 68.000 de euro pe lună! Plus 6.300...

Cât costă lichelismul lui Pieleanu: 68.000 de euro pe lună! Plus 6.300 soția sa, la Curtea de Conturi, angajată politic de Dan Voiculescu, după ce și-a „tras” și o pensie specială

-

Soții Marius și Ileana Manuela Pieleanu au câștigat în 2019 (an electoral) peste 74.000 de euro pe lună! Sau, altfel: 352.437 de lei pe lună. Sau: 4.229.243 de lei pe an. Sau: 900.000 de euro pe an.

Banii au fost aduși în casă astfel: Marius Pieleanu – 3.873.590 de lei, Ileana Pieleanu – 355.653 de lei. Altfel spus: 68.000 de euro el, 6.300 de euro ea.

Marius Pieleanu a făcut bani din politică (sondaje și consultanță), grație generozității PSD. Ileana Pieleanu a fost plătită de statul român, ca angajată la Curtea de Conturi (instituția super-pesedizată la care, în prezent, lucrează Ilie Sârbu, Niculae Bădălău, Orlando Teodorovici, fiul Vioricăi Dăncilă etc.).

Ileana Pieleanu s-a angajat la Curtea de Conturi după ce a obținut o frumoasă pensie specială de la Administrația Penitenciarelor, unde era directoare, șefă de direcție. Astfel, ea cumulează, în prezent, pensia specială de la Penitenciare cu salariul dolofan de la Curtea de Conturi.

Veniturile câștigate de familia Pieleanu în 2019, ca și cele din 2009, au fost dezvăluite, pe Facebook, de producătorul de film și activistul civic Valeriu Nicolae.

Dezvăluirile lui Valeriu Nicolae

„În 2009 (primul an când am găsit o declarație de avere) familia (de doi) Pieleanu făcea 134.007 RON, din care doamna Ileana 63.007 RON. Doamna era director de direcție la pușcării, lucru care, firesc, o califică în 2014 (când se «pensionează special») pentru o sinecură de 9 ani la Curtea de Conturi, din partea Partidului Conservator cel ghidat de cel mai sfânt securist din lume, domnul Dan Voiculescu.

Pieleanu este lider de opinie cu zeci de ore pe lună la televizor în intervalul de maximă audiență. Ca practic toți «analiștii» promovați la greu de Ghiță și de Voiculescu, Pieleanu este un tip inteligent și un caracter infect. Un alt ciuvic cu același tupeu, demn de studiu de caz pe sociopatie, discută aproape zilnic la televiziunile unui fost securist și unui super-corupt despre securisme, nepotisme, morală, etică, contracte cu statul. Promovează cu o slugărnicie absolut vomitivă o agendă publică toxică în favoarea celor doi mai sus menționați.

- Advertisement -

Rudele și multe din legăturile profesionale ale domnului Pieleanu au fost foarte influente sau legate de Securitate în timpul comunismului. Cele de acum sunt și ele foarte legate de serviciile de securitate cele noi, darnice și deloc corupte. Plus niște legături oribile cu rețele de prostituție, căci, probabil, trebuie să fie șantajabil pentru poziția de formator de opinie la Antena 3 și România TV.

După 10 ani de slăvitor la televiziuni toxice și mai ales la emisiunea deontologilor Gâdea și Ciuvică, doamna soție primește de la stat cu 292.646 RON mai mult, iar domnul Pieleanu cu 3.802.590 RON mai mult.

În 2019, domnul Pieleanu a câștigat de la stat și de la statul privat 68.000 de EUR. Pe lună. Adică de aproape 50 de ori mai mult decât făcea cu 10 ani în urmă.

- Advertisement -

Doamna a primit și ea cu peste 5000 de EUR mai mult, tot pe lună. 73.000 de EUR în plus pe lună față de acum 10 ani. Cam atât ne costă lichelismul.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -