Miron Cozma amenință: „Stați să vedeți ce vă pregătesc!”. RTV îl instigă și pe „pușcăriașul huilei” împotriva „Guvernului #Rezist”

6
3856
Cozma, tovarășul lui Korpos la Ghiță TV

În lupta cu „miniștrii neomarxiști”, România TV, tele-haznaua fugarului Sebastian Ghiță, a apelat sâmbătă la un pușcăriaș cu vechime: Miron Cozma, căpetenia mineriadelor din anii ’90, care a stat 11 ani după gratii pentru fărădelegile lui.

Cozma a amenințat, caraghios, că „ne pregătește” ceva îngrozitor, dar s-a contrazis imediat, spunând că „minerii lui” sunt niște lași, ca și „bărbații” din această țară, deci nu mai are „oaste” cu care să terorizeze Bucureștiul.

Discursul lui Miron Cozma a fost un delir irațional, penibil, care nu mai impresionează pe nimeni. Teoriile conspirației se ciocnesc în capul lui precum mașinuțele dintr-un parc pentru copii.

„Pușcăriașul huilei” încearcă să bage spaima în „#reziști” sau în „miniștrii neo-marxiști” (clișee pe care încearcă să le impună RTV și pe care Cozma le-a preluat mimetic), dar nu mai sperie pe nimeni.

Ioan Korpos, mincinosul patologic de la RTV, i-a ridicat mingea la fileu „patriotului” pușcăriaș: „Ce fac neomarxiștii ăștia, domnule Cozma? Unde ne duc? Ce vor să facă cu noi?”. Iar infractorul s-a dezlănțuit într-un potop de aberații.

Delirul paranoid al lui Miron Cozma

 • „Dragi români, cum ați putut să alegeți asemenea penibilități politice? Asemenea neo-marxiști? Rușine!”
 • „Acestor trădători de țară, eu le spun o vorbă de-a noastră, din Ardeal: «Miron Cozma n-o murit / Doar o țâr’ s-o hodinit».”
 • „Să vă ferească Dumnezeu! Stați să vedeți ce vă pregătesc! Chiar credeți că vă merge cu mine?”
 • „Dragi români, ăștia vor să vă termine regilia ortodoxă! Eu n-am să permit acest lucru! Nu mi-e frică de ei!”
 • „Dacă neo-marxiștii cred că pot să distrugă religia noastră ortodoxă, se înșală enorm! Eu sunt ctitor la 8 mănăstiri.”
 • „Eu nu sunt naționalist. M-am întâlnit cu evrei, m-am întâlnit cu ambasadorul Rusiei…”
 • „Există o strategie a Uniunii Europene ca prețurile să crească, iar salariile să fie cele mai mici. De ce? Ca românii să fugă, să plece din țara lor, să rămână țara fără populație și s-o ocupe ei.”
 • „România e a patra țară din lume cu cele mai multe bogății. Asta vor ei!”
 • „Dacă nu ieșim în stradă să scăpăm de hoții ăștia, se alege praful de țara asta!”
 • „Am făcut 11 ani de închisoare și nu știu de ce.”
 • „Eu din 1993 sunt la Națiunile Unite, la Geneva.”
 • „Există un plan mondial de distrugere a României. Ce nu înțelegeți? Ce nu înțelege poporul ăsta? Bărbații sunt niște lași! Niște lași, ca și minerii mei, care fără Miron Cozma nu mai există!”
 • „Eu, marele Cozma, mare lider de sindicat care am schimbat două guverne, n-am casă, n-am masă. De unde are franțuzoaica asta case și terenuri?! De ce nu au arestat-o pe Clotilde Armand? Vă spun eu: pentru că procurorii sunt prietenii USR-iștilor!”

Pavel Abraham, general în rezervă, vechi milițian devenit avocat de mari infractori (în România) și aghiotant al rusofilului Igor Dodon (în Republica Moldova), l-a omagiat pe vestitul infractor, visând o anarhie generalizată: „Domnul Miron Cozma are mare dreptate. Dacă ar fi mai mulți ca și dânsul, s-ar face mai mult. Eu apreciez ce face. Singura soluție este ieșirea în stradă. Nu putem aștepta până la alegerile din 2024, e prea mult”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Eroii de la metrou: studenta Alexandra și fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. Tânărul a luat metroul din întâmplare, renunțând la mașină în ultima clipă

6 COMENTARII

 1. A-sunat-goarna la… BALAMUC, ce maiii!

  Ăsta mai lipsea…, Napoleon-de-Valea-Juiului!

  În rest, toți ăilalți fugiți de pe la Bălăceanca, Spitalu’-9, Palazu-Mare și Socola („put-together”!) trecuseră, pe rând sau în cete-cete, pe la „GuițăTV”, ca să se lupte cu Guvernu’, „neomarxismu'” și „oculta(-mondială)”…

  • Ioan Korpos, individu’ ăsta, care-i prezentator (că… „moderator” nu-l putem numi!) la… cea mai KITSCH-oasă televiziune de pe Pământ (!), are o față, o voce și un caracter(-LIPSĂ!), în fine: o prestație așaaa…, ca un soi de combinație între un… CIOCLU (!) și un… solist-voce la nunți-la-cort, înmormântări-cu-dar și parastase-dansante!

   Rar vezi un individ care să-ți facă o mai mare… SCÂRBĂ INSTANTANEE (!), o creatură care să-ți provoace așa o GREAȚĂ-TOTALĂĂĂ…, inducându-ți o teribilă stare DE-REPULSIE față de acest… „un ceva” întreee… FUNEBRU-MÂRLĂNESC și VESEL-MITOCĂNESC!!!!! Brrr…

   • Apropo de senzația pe care ți-o dă KITSCH-ul acestui soi/”stil” de combinație între… FUNEBRU și VESEL: prima oară (care… a fost și printre ultimele!) când l-am văzut și auzit pe acest Ioan Korpos, care parcă este machiat la… morgă (!), ne-a venit în minte, instantaneu, o imagine care ne-a urmărit (FOARTE-NEPLĂCUT!) mult timp: aceea a imensei sufragerii a vilei cântărețului de muzică-populară Ion Dolănescu, așa cum apărea în fotografiile dintr-o revistă de pe la începutul anilor ’90, o încăpere vastă în care erau îngrămădite ștergare și alte obiecte populare românești, alături de cristaluri și porțenuri de tot felul și, ca „bombonica-de-pe-COLIVĂ”, un… ALTAR(-de-biserică) în toată regula, cu un… COȘCIUG (sperăm că era… gol, măcar!) sprijinit de el!

    Cam aceeași senzație, ABSOLUT-REPULSIVĂ, ne-o provoacă și vederea (la TV) a interioarelor Palatului lui „Jiji” Becali: un… CAVOU sau o… CASĂ-MORTUARĂ, LOCUIBILE… și pe timpul vieții! Cîhhhhh…

 2. Eu am început să fiu tot mai confuz. Luceafărul huilei zice că nu știe de ce a făcut 11 ani de pușcărie. Să-l întrebe pe cel care l-a chemat și care nu a executat nici măcar o zi.
  Cât despre instigarea pe post a milițianului „trebuie să ieșim în stradă” eu zic ca CNA ar trebui să dea zilnic amenzi usturătoare acestui post ca și postului geamăn Haznaua3. Numai în felul acesta vom putea curăța media de oroare olfactivă și auditivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here