Tremură clanul Bădălău! Beizadeaua spune că soția sa nota într-un caiet tot ce auzea în casă, apoi turna la DNA!

2
19096
Claudi Pătrășcanu - Gabi Bădălău

Gabriel Bădălău (32 de ani), fiul lui Niculae Bădălău (60 de ani) – fost senator PSD, actual vicepreședinte al Curții de Conturi –, și-a încheiat vacanța în Dubai și a revenit în țară, la braț cu noua sa cucerire, Biana Drăgușanu (38 de ani), cea care până de curând era soția interlopului Alex Bodi. Bădălău-junior este căsătorit cu cântăreața Claudia Pătrășcanu (41 de ani), cu care are doi copii și se află în proces de divorț. 

Abia ajuns pe pământ românesc, Gabriel Bădălău „s-a descărcat” prin telefon în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, difuzată la Antena Stars.

Beizadeaua lui Niculae Bădălău (fostul baron PSD de Giurgiu) a făcut o afirmație incredibilă. El spune că soția lui, Claudia Pătrășcanu (fostă membră a trupei Sexxy, acum solistă) îi asculta convorbirile telefonice în perioada în care formau un cuplu și locuiau în aceeași casă. Bădălău-junior susține că artista avea un caiet în care nota tot ce auzea vorbindu-se în casă, apoi se ducea și făcea plângeri penale.

Gabriel Bădălău: „Eu nu mai am pretenții la Claudia de când mi-a făcut plângeri penale la DNA. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat după o perioadă. Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Ferească Dumnezeu să dau eu toate materialele pe care le am cu ea! Nu e posibil să-mi influențeze copiii în felul ăsta. Fă-mi mie tot ce vrei, dar lasă copiii!”

Claudia Pătrășcanu a replicat în aceeși emisiune, negând acuzațiile lui Gabriel Bădălău. Artista spune că a făcut altfel de plângeri penale.

Claudia Pătrășcanu: „Nu l-am înregistat nici pe socrul meu, pentru că l-am respectat prea mult. Pe Gabi nu l-am înregistrat niciodată, nici nu aveam când, pentru că nu-l vedeam. El nu venea acasă. Da, i-am făcut plângere pentru amenințare cu moartea, i-am făcut plângere pentru că mă amenința de față cu copiii, i-am făcut plângere că nu respecta programul (când să-i ia pe cei doi copii, aflați în custodie comună – n. red.)… I-am făcut o plângere nouă, o plângere pe care, dacă vin și o expun pe TV, atunci toată lumea mă va crede”.

Bădălău-junior recunoaște că-și înșela soția

Gabriel Bădălău spune că fosta sa parteneră de viață era extrem de geloasă și îi cerea explicații obsesive. El recunoaște că i-a fost infidel, pentru că relația dintre ei nu mai mergea de mult timp.

  • „Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit, ne-am mutat în casa noastră. Eu nu am dat o palmă nimănui.”
  • „Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea. Îmi cerea video, îmi cerea share location. Am înșelat-o, pe românește.”
  • „Am chemat echipa mobilă de la Protecția Copilului când mi-a zis că sunt bolnavi copiii. I-am cerut să-i lase să intre în casă. Au constat că copiii sunt bine, dar doamna aia mi-a zis că nu o poate obliga pe Claudia sa mi-i dea.”

Gabriel Bădălău vrea să încheie cât mai repede procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, pentru a se putea căsători cu Bianca Drăgușanu. Cei doi formează un cuplu de aproximativ o lună, cuplu care s-a sudat în vacanța din Dubai, cu cadouri și răsfățuri de zeci de mii de euro (unii vorbesc chiar de sute de mii de euro). Toate, din „banii de buzunar” ai clanului Bădălău.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Calendarul sinucigaș al lui Stanoevici

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here