marți, februarie 27, 2024
AcasăMoravuriBeizadeaua lui Bădălău petrece în Dubai cu Bianca Drăgușanu, "transferată" de la...

Beizadeaua lui Bădălău petrece în Dubai cu Bianca Drăgușanu, „transferată” de la interlopul Alex Bodi. Soția îl aștepta la o ședință de consiliere parentală. Ei au doi copii și se află în proces de divorț

-

Fostul baron PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău (60 de ani), are o beizadea care se scaldă în bani, în lux și în amantâcuri mondene. Niculae Bădălău a fost senator și s-a retras pe funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi. Fiul său, Gabriel Bădălău (32 de ani), s-a retras în aceste zile la Dubai. Și deși e încă însurat cu cântăreața Claudia Pătrășcanu (41 de ani), cu care are doi copii, Bădălău-junior a plecat în Emirate alături de Bianca Drăgușanu (38 de ani), care până de curând era soția crudului interlop Alex Bodi.

Marți, 5 ianuarie, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși împreună într-un magazin de lux dintr-un mall din Dubai. Chiar dacă nu și-a încheiat socotelile cu mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu, cu care se află îana proces de divorț, Bădălău-junior a simțit nevoia să plece din România în Dubai, acolo unde a întâlnit-o pe Drăgușanca.

Cei doi amorezi au făcut cumpărături de la magazinele de lux din mall și s-au bucurat unul de compania celuilalt. Vedeta mondenă a plecat în Dubai înainte de Revelion, acolo unde a petrecut alături de prietena ei, Ramona Gabor (sora Monicăi Gabor-Columbeanu). Aceeași Monica Gabor cu care Gabi Bădălău a avut o relație în urmă cu mai mulți ani.

Bădălău-junior a ajuns în Emirate luni, 4 ianuarie. El nu a mers singur, ci i-a luat în Dubai și pe Florin Salam și Roxana Dobre.

- Advertisement -

După ce au apărut imaginile cu ei doi, Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre relația pe care o are în prezent cu Bianca Drăgușanu. El a recunoscut că s-a văzut cu vedeta, însă susține că nu ar fi nimic mai mult decât o relație de prietenie.

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă, pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu a declarat că deşi „Bădălău jr. este un gentelman”, deocamdată nu este vorba despre o relaţie. Ea nu a exclus însă varianta unei posibile legături în viitor, mai ales că este „singură şi asumată”.

- Advertisement -

Se pare că întâlnirea din Dubai nu este prima, pentru că cei doi și-ar fi petrecut Crăciunul în Poiana Brașov, alături de mai mulți prieteni. A doua zi după Crăciun, Bianca Drăgușanu a petrecut alături de Florin Salam și Roxana Dobre, unde ar fi fost prezent și Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu: „Nelipsitul tată este ocupat cu «divele»”

Claudia Pătrăşcanu, încă soţia lui Gabi Bădălău, a recţionat dur la vederea imaginilor cu Bianca Drăguşanu în Dubai. Ea a scris pe Facebook că Bădălu-junior ar fi trebuit să se prezinte la Direcţia de Protecţie a Copilului, pentru consilierea în legătură cu cei doi copii pe care-i au împreună și care ar putea fi afectați de divorțul părinților. În loc să meargă la Direcția Copilului, beizadeaua lui Bădălău dar el a ales să meargă în Dubai, unde-l aștepta Bianca Drăgăşanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin scandal de divorţ şi se luptă pentru custodia celor doi copii şi pentru partaj.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu în vremurile bune…

Precizările tăioase ale Claudiei Pătrășcanu

„Am fost invitată împreună cu tatăl copiilor mei să participăm la o ședință de consiliere, care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri.

Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor… A urmat așteptarea până în jurul orei 13.45, resemnarea… și în final alte surprize…

Și nu ma refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor… în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚĂ și PROTECȚIE a COPILULUI, ci mă refer la altă știre mondenă, unde ne(lipsitul) tată este ocupat cu «divele… Imaginile grăiesc , cuvintele sunt de prisos”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -