Domnule Iohannis, l-aţi mai pune pe acest „tată” procuror general?

0
1553
Bogdan Licu, Ramona Săcărin (mama adoptivă) şi Sorina. Primul a sabotat familia adoptivă şi este încă în funcţie

Bogdan Licu şi-a dat… arama pe faţă, în cazul de la Baia de Aramă (Mehedinţi). A intervenit la „comanda” Antenei 3 împotriva soţilor Săcărin, cetăţeni americani, părinţii adoptivi legal ai Sorinei. Practic, prin felul în care s-a „executat” şi a cuplat la campania televiziunii lui Dan Voiculescu, Licu a devenit „subalternul” lui Mihai Gâdea.

Procurorul general interimar s-a temut că dacă nu-i face  pe plac lui Gâdea va fi atacat la Antena 3 şi va pierde la imagine. În realitate, s-a întâmplat taman pe dos; prin acţiunile sale strict de PR, îndreptate împotriva unei familii care nu a încălcat nicio lege, căreia i-a blocat drepturi fundamentale, Bogdan Licu a pierdut enorm la imagine.

Acum este ştampilat drept omul mogulilor, parte din falanga Ciumei Roşii din justiţie, alături de Lia Savonea, Adina Florea, Lucian Netejoru&co.

Chiar dacă justiţia n-a cedat atacurilor sale şi ale presei afiliate PSD-ALDE, Licu nu renunţă nici acum. A intrat în hora clanurilor, trebuie să joace până la capăt!

În prima declaratie după ce Curtea de Apel Craiova a decis ca Sorina, fetița din Baia de Aramă să rămână cu familia adoptivă, procurorul general interimar, care a cerut revizuirea adoptiei, spune ca va respecta decizia instanței.

Cică respectă deciziile instanţei. Am văzut!

„Nu comentez hotărârile judecătorești. Este o hotărâre definitivă, fără cale de atac, pe care o respect.  Rămâne acea cerere de ordonanță președintială care este în acest moment la Judecătoria Slatina. Nu știu să se fi dat termen în această cauză. În toate demersurile pe care le-am făcut am mizat pe o decizie favorabilă pentru că altfel nu le-aș fi făcut. Așa cum v-am zis din prima zi, tot ce am avut în vedere, în principal a fost în interesul copilului. Iar tot ceea ce am făcut, am făcut cu bună credință”, declară mai nou Bogdan Licu.

O declaraţie „politică”. Vezi-Doamne, el respectă sentinţele definitive! Aşa cum a respectat şi decizia de adopţie, definitivă şi irevocabilă, pe care a atacat-o folosind o cale specifică infractorilor condamnaţi definitiv, care apelează la un fel de recurs în anulare de pe vremea lu Adrian Năstase şi Ion Iliescu, atacând sentinţe judecătoreşti definitive.

Nu renunţă! Blochează  dreptul la libera circulaţie 

Bogdan Licu nu intenționează să renunțe la cea de-a doua cerere făcută în cazul Sorinei, prin care a solicitat interdicția ca fata să părăsească, momentan, țară.

„Acea cerere care se află pe rolul Judecătoriei Slatina nu urmărește altceva în plus față de ce am făcut până acum, ci doar ca acel copil, Sorina, să beneficieze de o consiliere psihologică pe durata a trei lui, înainte de a pleca din țară. Eu, ca procuror general și ca om, aș fi foarte multumit dacă acel copil ar beneficia de asistență psihologică, consiliere psihologică care să aibă loc în România, într-o limbă pe care el o cunoaște și astfel, atunci când va pleca din țară să fiu împăcat cu situația în care se află. Asta m-a interesat tot timpul, nu altceva, nu campanie. Interesul copilului. Sunt și eu tată, sunt om și nu puteam, repet, să stau să aștept.” a mai precizat procurorul general interimar.

Nu ai tată să nu fii!

Ca să vezi! E tată, cică. Dacă i-ar lua cineva copilul cu forţa şi l-ar ţine prizonier două luni, cum a făcut familia maternală din Baia de Aramă cu Sorina, cum s-ar simţi ca tată? Atunci i-ar înţelege pe soţii Săcărin?

Adina Florea şi Lia Savonea, un tandem periculos pentru justiţie

Nu, evident. Nu are cum să înţeleagă asta un personaj care şi-a folosit funcţia pentru a porni acţiuni îndreptate împotriva unei familii de cetăţeni americani, cărora le-a încălcat dreptul la liberă circulaţie alături de copilul lor legal.

Mai mult, prin acţiunile sale, Licu a girat public cea mai odioasă entitate din justiţia de pe continentul european: SS-Gestapo.

Ca procuror general, inclusiv şef peste SS-Gestapo, Licu s-a comportat ca o cârpă cu care Adina Florea şi Lia Savonea au şters pe jos. Secţia înfiinţată de clanurile penale din PSD şi ALDE pentru a distruge justiţia din interior a călcat în picioare cetăţeni nevinovaţi, cum a făcut şi cu dosarul fabricat Laurei Codruţa Kovesi.

Prin susţinerea SS-Gestapo în cazul Sorina, Licu a devenit opozantul pe faţă al GRECO, al Comisiei Europene, al Comisiei de la Veneţia şi al preşedintelui Klaus Iohannis. De ce? Ca să nu supere Antena 3, ca să nu piardă la imagine şi ca să poată candida pentru postul de procuror general plin, nu interimar.

Slavă Domnului că e doar interimar! Cu siguranţă, Klaus Iohannis nu-l va mai valida pentru postul de procuror general plin.

Să plece acolo unde se simte bine, alături de gaşca tuturor combinatorilor din justiţie, şi să răspundă pentru gravitatea faptelor sale. Inclusiv pentru acuzaţiile de plagiat aduse de jurnalista Emilia Şercan. Sau pentru mutarea Dosarului 10 august de la Parchetul Militar la DIICOT, că nu era de-ajuns cât întârziase. Sau mai bine acasă, la familie, tot spune că e „tată”.

Un tată care se acceptă să le facă rău copiilor altora, ăsta ce fel de tată mai e?

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Cazul Sorina: victorie definitivă a familiei adoptive! Gâdea, Licu şi SS-Gestapo n-au reuşit să omoare justiţia şi dreptatea. Curtea de Apel Craiova respinge acţiunea abuzivă a procurorului general, care cerea anularea adopţiei

* EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

Primarul care a renunțat la pensia specială prin declarație notarială: „Este un furt din buzunarele românilor”

Șmen à la Oprișan: 20.000 de euro pe fotografia unui spital din Chicago! Așa „construiește” spitale baronul de Vrancea

A furat 3 miliarde $ din bănci şi a fugit din ţară! Gigi Becali nu-şi va putea întâlni rivalul

* Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Cazul Sorina. Abuz incredibil al „SS-Gestapo”, girat de procurorul general Bogdan Licu!

IPOCRITUL. Bogdan Licu se leapădă voalat de „SS-Gestapo”, dar girează acest monstru anti-justiţie în cazul Sorina

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

* Imagine duioasă: Sorina și noua ei verișoară

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here