Dăncilă = Dragnea. Tot de partea mafiei, tot anti-UE. Ţine în braţe gaşca Savonea-Florea şi apără SS-Gestapo, în ciuda mesajelor Europei

1
575

Proaspăt aleasă şefă a PSD, Viorica Dăncilă continuă „tradiţia” antieuropeană a acestui partid impusă în vremea celui care a propulsat-o, ca marionetă, în fruntea Guvernului şi a partidului. Cu Dăncilă oficial şefa PSD, Dragnea conduce liniştit partidul şi România din puşcărie.

Poziţia lui Dăncilă este de partea clanurilor penale, care urmăresc şubrezirea justiţiei din interior, cu ajutorul cozilor de topor plasate pe vremea lui Dragnea în poziţii-cheie.

O declaraţie făcută duminică seara arată că Vasilica Dăncilă rămâne de partea grupării Savonea-Adina Florea şi împotriva organismelor europene care cer apăsat desfiinţarea „SS-Gestapo”, secţia înfiinţată de clanurile penale din PSD şi ALDE cu scopul blocării luptei anticorupţie.

Îl slujeşte pe Dragnea în continuare

Umflată în pene după ce baronii PSD au votat-o oficial şefă de partid, Vasilica Dăncilă şi-a dat imediat arama pe faţă şi a spus pe faţă că rămâne de partea mafiei politice penale, care a înfiinţat Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţiei („SS-Gestapo”), cu un scop clar: oprirea luptei anticorupţie şi distrugerea justiţiei independente din interior.

“Aici sunt persoane care se contrazic. Salută un referendum ca guvernul să nu mai dea ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Acum tot acele persoanele ne cer ordonanţă de urgenţă să desfiinţăm secţia specială. Deci trebuie să se hotărască, ori vor să mai dăm, ori nu vor să mai dăm. Dar eu am înţeles mesajul alegătorilor, am înţeles mesajul electoratului. Deci Guvernul României nu va da nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie şi asta însemnând că nu va da nici o ordonanţă referitoare la desfiinţarea secţiei speciale”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică seara, la Antena 3.

Mesajul lui Dăncilă a fost bine primit de gaşca Savonea de la vârful Justiţiei. Şefa CSM a încercat şi azi, însă fără succes, să n-o dezamăgească pe Vasilica Dăncilă şi nici clanurile penale care ţin cu dinţii de SS-Gestapo.

Cei 7 magnifici de la CSM rezistă

Disperată s-o numească pe Adina Florea şefă a SS-Gestapo, Lia Savonea (alăturat) a reunit CSM pentru a fi votată şefia secţiei, dar şedinţa n-a fost validă din lipsă de cvorum.

Blocajul întru protejarea justiţiei a fost posibil graţie celor „7 magnifici de la CSM”, judecători şi procurori care au refuzat să participe la un simulacru de şedinţă gândită special pentru impunerea Adinei Florea la şefia SS-Gestapo.

Este a treia oară când „cei 7 magnifici” reformişti de la CSM au învins-o pe Lia Savonea, refuzând participarea la şedinţă şi blocând din nou numirea oficială a Adinei Florea la şefia SS-Gestapo, secţie înfiinţată de mafiile penale ale PSD şi ALDE cu un scop clar: distrugerea justiţiei din interior.

Blocajul de azi a enervat-o cumplit pe Lia Savonea, care s-a dezlănţuit acuzându-i pe cei 7 opozanţi că blochează deliberat „o prioritate” – numirea conducerii SS-Gestapo.

Cei 7 reformişti din CSM sunt: Anamaria Chiș, Mihai Bălan, Bogdan Mateescu, Cristian Ban, Florin Deac, Tatiana Toader,  Nicolae Solomon (vicepreşedintele CSM)

CITIŢI ŞI:

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Adina Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Conducerea PSD după Dragnea: Dăncilă – Teodorovici – Fifor. Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu au fost umiliți

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Rectorul Universităţii Central Europene: „Hotărârea cu care românii au stat în ploaie şi frig, ca să protesteze împotriva corupţiei, e un lucru bun pentru toată regiunea”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

„Dragnea conduce PSD din pușcărie. Fantoma lui e acolo, încă trage sfori. A lăsat testament: «Dăncilă în locul meu!»”

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

1 COMENTARIU

  1. Ca doar n-ati crezut ca tuta asta iese din vorbalui Daddy, doar el a facut-o om, tuta urmeaza instructiunile, ori face cum comanda Dinte Stricat, ori tuta e… pe tusa!!!! Au gasit psd-eii marele om de partid care sa-i conduca in persoana toantei din Videle, hai ca pute de la o posta, si rau de tot pute prostia! Ce e de rasul curcilor e ca se pare ca tocmai psd-eii nu vad carul cu cacat care pute chiar in ograda lor!!! La urmatoarele alegeri v-ati dus ca pntcd-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here