Antena 3 şi-a „tras” procuror general. Gâdea îl ridică în slăvi pe Bogdan Licu pentru că s-a întors împotriva familiei care a adoptat-o pe Sorina

15
1271
Gândea l-a lăudat pe Licu pentru acţiunile sale împotriva familiei adoptive

Bogdan Licu a devenit, peste noapte, favoritul televiziunilor care îi erau aparent ostile la numirea sa în funcţia de procuror general interimar. 

Se credea iniţial că Licu va continua linia lui Augustin Lazăr, în favoarea magistraţilor şi împotriva clanurilor penale care vor să pună pe butuci justiţia şi statul de drept. Cazul Sorina a demonstrat însă că atitudinea lui Bogdan Licu nu este una de lider care merge până la capăt pe lege şi pe protejarea colegilor atacaţi de alianţa politicieni-presă de moguli.

Dimpotrivă, dovedind caracter slab sau dorinţă de a câştiga capital de imagine pe seama emoţiei publice stârnite de televiziunile veşnic naţionalist-populiste şi anti-justiţie, Licu s-a făcut preş şi a luat, luni, 24 iunie, câteva decizii cruciale în acest caz.

El a cerut instanţelor din Mehedinţi şi Craiova anularea adopţiei Sorinei de către familia de cetăţeni americani şi revizuirea unei sentinţe definitive şi irevocabile – care echivalează cu un atentat la stabilitatea sistemului judiciar în orice democraţie avansată.

Licu, lăudat acolo unde au fost linşaţi Kovesi, Iohannis sau Augustin Lazăr

Anunţul făcut luni de Parchetul General a stârnit bucuria Antenei 3 şi a RTV, principalele televiziuni care au mediatizat tendenţions cazul fetiţei adoptate, luând partea asistenţilor maternali care au încălcat flagrant legea, refuzând s-o predea pe micuţă familiei legale şi terorizând-o emoţional cu spaima că va fi tranşată pentru trafic de organe.

Mihai Gâdea, moderatorul de la „Sinteza zilei” a salutat victoria sa împotriva coloanei vertebrale a procurorului general, ambalată, cum altfel, nu în umilirea celui umilit, ci în periaj fin de maestru al manipulării

„Noi vrem să facem lumină în acest caz. Nu am vrut să luăm partea nimănui. Dar văzând informaţiile din acest caz, nu am putut să lăsăm lucrurile la întâmplare. Şi credeţi că procurorul general, când a luat decizia de a cere interzicerea plecării din ţară a Sorinei şi anularea adopţiei nu avea informaţii? Ba da! El ştie mai multe. Nu l-am cunoscut personal pe domnul Licu, poate ne-am intersectat tangenţial la unele întâlniri ori pur şi simplu doar din priviri, dar prin deciziile sale a arătat că putem avea încredere în justiţie. Omul ştie multe, avea informaţii şi a acţionat”, a spus Mihai Gâdea, luni seară, la Antena 3.

În realitate, lauda lui Gâdea la adresa „profesionalismului” lui Bogdan Licu este o mare piatră de moară de gâtul procurororului general. Antena 3 n-a fost niciodată susţinătoarea şefilor din justiţie decât atunci când ei au făcut jocul Antenei 3 şi au jucat pe sârmă aşa cum îi place lui Dan Voiculescu.

Cei care n-au acceptat au fost linşaţi continuu: Kovesi, Iohannis, Augustin Lazăr, toţi magistraţii pro-justiţie independentă şi liderii de opinie care i-au susţinut.

Să fii lăudat la Antena 3 – cum erau ridicaţi în slăvi Liviu Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader sau Dăncilă pentru orice acţiune împotriva justiţiei – nu e deloc o onoare.

Bogdan Licu n-a înţeles asta. N-a luat decizii în apărarea justiţiei, care se realizează în esenţă prin sentinţe definitive. Dimpotrivă, a preferat să facă pe placul unor televiziuni care s-au substituit mereu justiţiei, care au desfiinţat-o, practic, şi în cazul Sorina.

Luni, Antena 3 şi-a „tras” procuror general. N-a mai avut, de multă vreme. Nici Laura Codruţa Kovesi, nici Augustin Lazăr nu au fost în solda lui Dan Voiculescu. Doar Tiberiu Niţu. Iar acum şi Bogdan Licu.

CITIŢI ŞI:

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Danileţ

Procurorul general întoarce armele împotriva lui Iohannis, a UE şi a familiei Sorinei, via „SS-Gestapo”. Ziua în care Bogdan Licu a devenit subalternul Adinei Florea, deşi Comisia de la Veneţia şi preşedintele României au „desfiinţat” secţia lui Dragnea

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Procurorul general Licu intră în jocul populist şi trece de partea abuzatorilor Sorinei. Şantajat pentru plagiat?

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Sorina şi linşajul presei iresponsabile. Un articol despre manipularea mediatică ordinară şi impotenţa statului de a aplica legea

S-a trezit şi Dăncilă! În cazul Sorina, nu mai dă apă la moară manipulatorilor şi ia apărarea forţelor de ordine de la Baia de Aramă

Fetiţa „adoptată” de Dragnea şi Tăriceanu

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

Adevărul în cazul fetiţei „smulse” de mascaţi de la familia maternală. Cine are dreptate? De ce nu s-au abţinut Dăncilă şi Firea?

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

VIDEO. Prea frumos! Această minunată echipă care marchează patru goluri pe meci. Se văd semifinalele și Olimpiada!

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

PSD îi fură pe faţă pe pensionari. Senatul a respins legea Olguţei, care majora punctul de pensie de la 1 septembrie

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Ilie Șerbănescu: „E inadmisibil, revoltător, apocaliptic” că românii nu au votat PSD, care „a mărit pensiile”!

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

15 COMENTARII

    • Exact ce fac si acum, fara latrina 3, oricum ramane ghita tv, b1 tv, tvr, realitatea3! Ia uite cate tv capturate avem aici, e adevarat ca antena 3 e cea mai rea si ordinara din cartelul infractional al televiziunilor de stiri!

  1. Aoleo, ce invazie de postaci latrinisti, bai fir-ati ai dracului, prestati pe datorie?? Lasati-va, nene, de meserie, gasiti-va un job serios, nu mai stati la saru-mana de la psdei, ca va lasa cu mana la inima, in curand nu mai au bani nici sa se duca la wc public! E drept aci, se pot duce fara probleme la latrina3!

  2. Va zica, in 13 minute s-au scris aici 10 mesaje ale unor sustinatori plini de ravna ai latrinei 3. Va zica, a tunat si v-a adunat, sau e acelasi postac ce-si schimba numele la minut! Scarbosii dracului, asistati infecti, de unde dracu v-o gasi psdeul, nu stiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here