Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

1
2916
Țibuleac la pescuit. E neclar dacă are în mână o undiță sau o antenă
Marota „Statului Paralel” e bună doar la televizor, în campania de destructurare a Justiției și în tentativa de a o aduce sub controlul PSD. În realitate, la nivel înalt se iau decizii care contrazic flagrant teoria războiului total dintre „puterea legitimă” PSD-ALDE și fantasmagoricul „Stat Paralel”.
Premierul Viorica Dăncilă tocmai a făcut o mutare greu de explicat prin prisma propagandei PSD-ALDE. Știrea e ascunsă de Antena 3 și ignorată de C. A. C. P. Tăriceanu, care altfel stau cu „Statul Paralel” în gură.
Șefa Guvernului a schimbat guvernatorul Deltei Dunării: l-a demis pe Mălin Matei Mușetescu și l-a numit pe Cătălin Țibuleac. Noul guvernator nu provine de la mănăstirea de maici, ci din rezerva de cadre a SRI. Până în 2017, acesta a fost șeful Direcției Județene de Informații Tulcea, adică al SRI Tulcea. Apoi, ca proaspăt pensionar, a fost plasat la Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, ca președinte.

Odată cu arestarea lui Liviu Dragnea, teoria „Statului Paralel” pare să se fi ofilit în PSD. De altfel, Viorica Dăncilă a spus că nu are informații despre existența „Statului Paralel”, pentru că „am fost plecată 9 ani din România”.

Cătălin Țibuleac a ocupat funcția de șef al SRI Tulcea timp de patru ani, între 2013 și 2017, părăsind-o doar prin pensionare. Este un apropiat al lui Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.
Mălin-Matei Mușetescu, guvernatorul demis vineri de Viorica Dăncilă, fusese numit în 2017 de către fostul premier Sorin Grindeanu, la cererea lui Liviu Dragnea. Fost jurnalist la „Academia Cațavencu” și apoi la „Cațavencii”, Mușetescu a fost coleg cu Doru Bușcu, consilier de taină al lui Liviu Dragnea.
De-a lungul vremii, Mușetescu (ca și Bușcu, de altfel) a fost coleg de redacție și cu Liviu Mihaiu, și el fost guvernator al Deltei Dunării, impus de Sorin Ovidiu Vîntu prin complicitatea premierului de atunci, C. A. C. P. Tăriceanu.
Prin demiterea lui Mușetescu, Delta Dunării iese din zona de influență a „cațavencilor” și intră în cea a SRI.

CITIȚI ȘI:

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

VIDEO. Afară cu mutantul lui Firea! Nenorocitul a jignit grav o femeie și s-a comportat ca o brută decerebrată cu Tudor Chirilă

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

* „Financial Times”: Klaus Iohannis, favorit să-i succeadă lui Donald Tusk la șefia Consiliului European

Victorie! Oligarhia crapă la Chişinău: Guvernul lui Plahotniuc abandonează puterea!

SEX în grup la PSD… pardon, CEx! Dăncilă a comis-o din nou. Ce-au mai râs PSD-iștii de proasta lor!

Pandele: „Chirieac se îndestulează din banii publici și din banii veniți de la PSD”. Chirieac l-a șantajat în direct!

Orcan dă de pământ cu Chirieac, „un ins care și-a vândut conștiința și a făcut de râs breasla ziariștilor”

Atac necruțător al lui Klaus Iohannis, de ziua sa (60 de ani): „Românii au votat contra acelui atac nemernic PSD-ist asupra justiției”

VIDEO. „De ce dai, mă? Nu ai gaze?” Jandarmeria lui Carmen Dan trece la nivelul următor: bate elevi în școală, la bacalaureat!

Câţi bani a îndesat PSD în visteria Antenei 3 pentru campania electorală

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

Jurnalistul Mălin Bot, agresat de un jandarm la judecătorie. Plângere penală pe numele agresorului

DOCUMENT. Concedieri și reduceri salariale în toate instituțiile publice! Notificarea lui Orlando confirmă că nu mai sunt bani

Cifrele dezastrului: deficitul comercial al României a crescut cu 34,7% față de 2018. „Gaură” de 5 miliarde de euro în 4 luni

Urmarea jafului PSD: trenurile se defectează tot mai des. Ore de calvar pentru călători, fără toaletă, apă sau aer condiționat

CTP: „PSD este un Cernobîl al politicii românești. E radioactiv. Dacă intri acolo, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos”

„Joaca de-a ambasada” a adus României o înfrângere umilitoare la ONU. Dragnea și Dăncilă au înfuriat țările arabe, dar și pe cele europene

Pe sociologul de casă al PSD l-au lăsat nervii: „Să moară cretinii ăștia care mă critică! Dobitocii!”

1 COMENTARIU

  1. Felicitări domnului colonel Cătălin Țibuleac. Satele Deltei Dunării trebuie reconstruite. Mugur Isărescu să dea oamenilor Deltei câte 300.000 lei nerambursabili. Nu vreau industrie în Deltă şi vreau din nou cai liberi la pășunat. Delta Dunării are nevoie doar de o fabrică de apă plată cu tehnologie http://www.almorrell.com Iraq 2006.

    Vă mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.