S-a trezit şi Dăncilă! În cazul Sorina, nu mai dă apă la moară manipulatorilor şi ia apărarea forţelor de ordine de la Baia de Aramă

1
2105

Viorica Dăncilă a vorbit liber, azi, la Parlament. Şi n-a făcut-o rău. Atenţie, aici nu e vorba dacă e bună sau rea, marionetă veche sau nouă, utilă baronimii ori ba. E despre poziţia funcţiei sale de prim-ministru, într-un scandal provocat intenţionat de o familie care a sechestrat un copil şi care şi-a găsit aliaţi în politica populistă şi în presa iresponsabilă.

Iniţial, prinsă şi ea de valul de populism şi manipulare care a explodat odată cu imaginile de vineri, din Baia de Aramă, Dăncilă a comentat la fel de populist, la cald: că e anormal, că m-a şocat, că nu aşa tratezi un copil să-l rupi din casa lui etc. etc.. Discurs clasic, de politician, folosit imediat şi de alţii: Firea, Tăriceanu, Fifor&co.

Cu precizarea că, spre deosebire de ei, Viorica Dăncilă n-a invocat „teroarea din republica procurorilor”, atât de dragă lui Călin Popescu Tăriceanu atunci când vrea să scoată justiţia vinovată pentru orice, inclusiv pentru acuzaţia de şpagă de 800.000 de dolari, pe care i-o aduce DNA.

Azi însă, la Parlament, Dăncilă n-a mai muşcat momeala. La insistenţele unei reporteriţe (probabil parte din presa care s-a hrănit pe „click” cu scandalul Sorinei), care tot o provoca pe şefa PSD („Vi se pare normal să fie târât aşa un copil?”), Dăncilă a fost categorică şi a schimbat foaia.

Viorica Dăncilă: „Nu mai vreau să mă pronunţ înainte de a afla exact ce s-a întâmplat acolo, la Baia de Aramă. Aţi văzut că una credeam iniţial, după ce au apărut acele imagini care pe bună dreptate ne-au impresionat pe toţi, dar după aia am aflat că nu e chiar aşa. Că poliţistul nu agresat-o pe Sorina, dimpotrivă, a încercat să o ridice de jos. Deci nu e chiar aşa. Vreau să aştept rezultatul investigaţiilor, aţi văzut şi declaraţia procurorului general… O să propunem şi nişte modificări legislative care să simplifice adopţia, ştiu din experienţă personală ce dificil e, durează mult şi e foarte complicat”.

Printr-o astfel de declaraţie, una responsabilă, şefa de la Palatul Victoria i-a dezamăgit pe acei reporteri care veniseră cu întrebările provocatoare în ghiozdan, special pentru a mai alimenta o dată în plus scandalul căruia i-au căzut victimă o fetiţă nevinovată şi familia ei legală.

Pe zi ce trece, devine tot mai limpede inclusiv pentru politicienii care au muşcat iniţial momeala, că tot ce s-a petrecut la Baia de Aramă este un abuz înfiorător, dar în sens invers! Nu e un act abuziv al familiei adoptive şi al statului, ci al familiei care o îngrijea pe Sorina.

Timp de două luni, soţii Şărămăt, care au avut-o în grijă pe fetiţă ca asistenţi maternali, au ţinut-o cu forţa pe Sorina în casa lor, refuzând s-o predea părinţilor legali. Mai grav, i-au băgat în cap lucruri îngrozitoare, cum că va fi folosită pentru traficul de organe, au terorizat-o practic pe fetiţă! Pentru aşa ceva, în orice ţară din lume în care contează legea, respectivii ar fi fost de mult după gratii.

CITIŢI ŞI:

Fetiţa „adoptată” de Dragnea şi Tăriceanu

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

Adevărul în cazul fetiţei „smulse” de mascaţi de la familia maternală. Cine are dreptate? De ce nu s-au abţinut Dăncilă şi Firea?

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

VIDEO. Prea frumos! Această minunată echipă care marchează patru goluri pe meci. Se văd semifinalele și Olimpiada!

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

PSD îi fură pe faţă pe pensionari. Senatul a respins legea Olguţei, care majora punctul de pensie de la 1 septembrie

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Ilie Șerbănescu: „E inadmisibil, revoltător, apocaliptic” că românii nu au votat PSD, care „a mărit pensiile”!

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

1 COMENTARIU

  1. De ce dezinformați? Ne credeți proști? Scandalul INTENȚIONAT l-a provocat o BRUTĂ cu chip de om, platita din banii nostri ca sa MALTRATEZE UN COPIL, să-l târască, să-l lovească peste față, și în numele unei instituții de forță, să ÎNCALCE LEGILE ROMÂNEȘTI PRIVIND PROTECȚIA COPILULUI și chiar legile privind PROTECȚIA ANIMALELOR. Să vă fie RUȘINE!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here