Două fotografii din „The Sun” arată cât sânge i-a curs prietenei fotbalistului Manea, lovită violent după meciul cu Franța

2
7970
Fotografie din "The Sun"

Scena barbară de la finalul meciului România – Franța 0-0, care a consfințit calificarea ambelor echipe în semifinalele Campionatului European de tineret, a devenit subiect de articol amplu în celebrul tabloid britanic „The Sun”.

Ziarul a publicat mai multe fotgrafii, dintre care două o arată pe prietena fotbalistului Cristian Manea cu tricoul plin de sânge.

Incidentul a avut loc în tribunele stadionului din Cesena, iar victimă i-a căzut iubita fundașului dreapta al naționalei Under 21. Atmosfera în tabăra tricoloră a fost bulversată de acest episod revoltător.

Selecționerul Mirel Rădoi a precizat, în conferința de presă de după meci, că femeia a fost dusă la spital și a avut nevoie de două copci.

Trei stewarzi italieni o însoțesc pe românca bătută de alți români

Poziția lui Mirel Rădoi

* „Noi între noi… Suporteri români au lovit-o pe prietena lui Manea şi chiar pe un prieten de-al lor… Mi-e greu să vă spun ceea ce simt în acest moment, aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi.”

* „Sper ca cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane.”

* „Chiar am fost şi am văzut-o pe prietena lui Cristi şi nu arăta bine. Mă bucur că acum e bine, a fost dusă la spital, o să aibă două copci, dar ceea ce s-a întâmplat este teribil.”
* „În loc să ne bucurăm că ne-am calificat la Jocurile Olimpice după 55 de ani şi suntem într-o semifinală de Campionat European, apar astfel de episoade. Îmi pare rău, cer scuze eu în faţa lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat.”

Ce s-a întâmplat în tribune

Reporteri prezenți la fața locului au reconstituit scena violentă de după meci. Imediat după fluierul final al arbitrului bulgar, Manea s-a dus în tribună pentru a-și săruta prietena. Alte femei, aflate lângă ea, au dorit să-l felicite pe jucător și să facă o poză cu acesta. Ele s-au băgat în fața iubitei fotbalistului. Manea a bruscat-o violent pe una dintre femei, iar persoane din anturajul acesteia l-au îmbrâncit pe fundașul României.
În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge. Ceilalți fani din apropiere au sărit și ei la bătaie, iar Manea nu a rămas indiferent și a început să se lupte cu ei. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, după intervenţia stewarzilor, scrie Digi Sport.
Cristi Manea și prietena sa, în momente mai fericite

Câștigătoare a Grupei C, după 4-1 cu Croația, 4-2 cu Anglia și 0-0 cu Franța, naționala U21 a României va înfrunta Germania joi, de la ora 19.00, la Bologna, în prima semifinală a Campionatului European de tineret.

CITIȚI ȘI:

* Scenă violentă după meciul cu Franța. Prietena unui fotbalist a fost umplută de sânge la doi pași de el

* Naționala de tineret face audiențe mai mari decât „naționala mare”! 3,1 milioane de români s-au uitat simultan la meciul cu Franța

Ole! Suntem în careul de ași al Europei, alături de mari puteri ale fotbalului: Germania, Franța, Spania

Generația marilor speranțe. Condiția calificării: să nu pierdem diseară cu 3-0. Miză dublă: semifinale + Olimpiada din Japonia

VIDEO. Prea frumos! Această minunată echipă care marchează patru goluri pe meci. Se văd semifinalele și Olimpiada!

4-1 cu Croația! E generația care ne-ar putea duce la World Cup 2022 și ne va duce sigur la World Cup 2026!

VIDEO. Această lovitură este MAG-NI-FI-CĂ! Gael Monfils mai face o magie

2 COMENTARII

  1. ideea este de ce manea a fost agresiv cu acea suportera de fapt iar cel care a lovit femeia alt mizerabil,radoi nu cred ca trebuia sa il intereseze tribuna in conferinta de presa si declaratiile de dupa meci

  2. Intelegem ca Manea a provocat incidentul si a fost primul care a dat dovada de agresivitate, sigur ca asta nu scuza agresivitatea brutelor care i-au lovit prietena , insa cand provoci la ce te astepti?! Fara sa isi sarute prietena in tribune acest pusti de 21 de ani nu putea sa stea? Nu putea sa o sarute mai tarziu in intimitate si siguranta, trebuia sa se dea in spectacol pe stadion? Adevarul este ca noua ca popor ne lipsesc si cei 7 ani de acasa si bunele maniere care ar trebui predate la scoala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here