Acasă News Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te...

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

1
7235

Comportamentul incalificabil al unui parcagiu brutal, angajat la compania de profil a Primăriei Capitalei, este tolerat și chiar încurajat de directorii numiți de Gabriela Firea.

Parcagiul nenorocit

Bruta care l-a jignit oribil și l-a amenințat cu bătaia pe Tudor Chirilă este luată în brațe de conducerea Companiei Municipale Parking Bucureşti (CMPB). Acești indivizi, din clientela politică a PSD, au răspuns în numele Gabrielei Firea, căreia Tudor Chirilă i-a cerut să ia măsuri împotriva mutantului din parcare.

Compania pretinde că a realizat o anchetă internă, care a stabilit că angajatul nu jignise nicio doamnă, așa cum susține Tudor Chirilă. Prin urmare, parcagiul este nevinovat. Comportamentul acestuia față de artist, deși inacceptabil, nu constituie o problemă pentru conducerea CMPB. Motivul? Politrucii Gabrielei Firea și-au amintit că și Chirilă a pălmuit un om, în luna martie a acestui an. Ce tactică securistă!

Mesajul primăriței către angajații Primăriei: înjurați-i pe „dușmani”, amenințați-i pe „haștagiști”, că nu veți păți nimic! Un comunicat instigator, care confirmă, o dată în plus, caracterul de mahalagioaică al Firei.

Comunicatul Companiei Municipale Parking București

„În urma postării pe pagina de Facebook a domnului Tudor Chirilă a unor imagini care surprind o altercație verbală dintre acesta și un angajat CMPB S.A., facem următoarele precizări:

Compania Municipală Parking București S.A. a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle. Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă.Angajatul societății noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare. Pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, acesta a reacționat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem mențiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaților companiei noastre.

În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu.”

CITIȚI ȘI:

* Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

VIDEO. Afară cu mutantul lui Firea! Nenorocitul a jignit grav o femeie și s-a comportat ca o brută decerebrată cu Tudor Chirilă

* Victorie! Oligarhia crapă la Chişinău: Guvernul lui Plahotniuc abandonează puterea!

SEX în grup la PSD… pardon, CEx! Dăncilă a comis-o din nou. Ce-au mai râs PSD-iștii de proasta lor!

Pandele: „Chirieac se îndestulează din banii publici și din banii veniți de la PSD”. Chirieac l-a șantajat în direct!

Orcan dă de pământ cu Chirieac, „un ins care și-a vândut conștiința și a făcut de râs breasla ziariștilor”

Atac necruțător al lui Klaus Iohannis, de ziua sa (60 de ani): „Românii au votat contra acelui atac nemernic PSD-ist asupra justiției”

Ce au spus Orban, Barna, Ponta și Tomac la Cotroceni. Mesaje ferme pro-Europa. PSD și ALDE s-au izolat în discursul naționalist

VIDEO. „De ce dai, mă? Nu ai gaze?” Jandarmeria lui Carmen Dan trece la nivelul următor: bate elevi în școală, la bacalaureat!

Câţi bani a îndesat PSD în visteria Antenei 3 pentru campania electorală

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

Jurnalistul Mălin Bot, agresat de un jandarm la judecătorie. Plângere penală pe numele agresorului

DOCUMENT. Concedieri și reduceri salariale în toate instituțiile publice! Notificarea lui Orlando confirmă că nu mai sunt bani

PNL face ordine: 9 primari din Dolj, care au făcut blat cu PSD, sunt daţi afară din partid

Ministrul Slugărel face pe disidentul. Se plânge că era presat de Dragnea să dea ordonanțe de urgență. Denunță „Comisia Iordache” și Ordonanța 13

Cifrele dezastrului: deficitul comercial al României a crescut cu 34,7% față de 2018. „Gaură” de 5 miliarde de euro în 4 luni

Urmarea jafului PSD: trenurile se defectează tot mai des. Ore de calvar pentru călători, fără toaletă, apă sau aer condiționat

Ucigașul polițistului din Timiș a fost găsit spânzurat în WC-ul celulei în care stătea singur

CTP: „PSD este un Cernobîl al politicii românești. E radioactiv. Dacă intri acolo, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos”

Cum a ajuns oligarhul Plahotniuc să controleze total Curtea Constituțională din Republica Moldova

„Joaca de-a ambasada” a adus României o înfrângere umilitoare la ONU. Dragnea și Dăncilă au înfuriat țările arabe, dar și pe cele europene

Bogdan Chirieac, sugativa nesătulă. A luat bani și de la Rovana Plumb. Un anti-european e finanțat să promoveze valorile europene!

Pe sociologul de casă al PSD l-au lăsat nervii: „Să moară cretinii ăștia care mă critică! Dobitocii!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările
Advertisements