„Incredibil tupeul lui Dăncilă în tragedia de la Caracal! Ar trebui să se ascundă într-o gaură de șarpe. PSD și ALDE au acționat în favoarea infractorilor”

1
1283
Ludovic Orban, Viorica Dancila, politica Romania
În toamna 2019, Orban a debarcat-o pe Dăncilă

Ororile de la Caracal, generate de complicități politice criminale, au oripilat și Opoziția din România. Reacții ferme au venit de la PNL, USR, PLUS și PMP.

Președintelel PNL, Ludovic Orban, a emis un comunicat în care o acuză pe Viorica Dăncilă că dă dovadă de un „cinism incredibil” față de tragedia de la Caracal. „Nu s-a delimitat în niciun moment clar, fără tăgadă, de toată politica dusă de PSD pentru protejarea infractorilor”, spune Orban.

„Nu poți să vii în fața românilor după o astfel de tragedie, ca șef al Guvernului și liderul majorității parlamentare, să susții că este nevoie de un referendum pentru înăsprirea pedepselor, când tocmai tu ai favorizat fenomenul infracțional și ai timorat magistrații”, afirmă liderul PNL.

Comunicatul lui Ludovic Orban

„Este incredibil tupeul Vioricăi Dăncilă față de tragedia din Caracal! Ar fi trebuit să se ascundă într-o gaură de șarpe”

„Viorica Dăncilă face dovada unui cinism incredibil, greu de digerat, afișând o falsă empatie publică față de tragedia de la Caracal.
Tocmai PSD, condus astăzi de Viorica Dăncilă, împreună cu ALDE, a acționat în favoarea infractorilor, în mod sistematic, schimbând legislația, doar pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea, cel care a spus public «îmi cer iertare românilor din pușcării».
Dăncilă NU s-a delimitat în niciun moment clar, fără tăgadă, de toată politica dusă de PSD pentru protejarea infractorilor, împotriva românilor cinstiți.
Să ne aducem aminte de Legea recursului compesatoriu, care a fost promovată de PSD și ALDE, și care în ciuda protestelor și a criticilor Opoziției, societății civile, ale organizațiilor profesionale, a fost adoptată.”

„Nicolicea se ascunde ca un șobolan”

„Să ne aducem aminte de Eugen Nicolicea, care astăzi se ascunde ca un șobolan, dar care, atunci când a fost întrebat dacă are vreo mustrare de conștiință asupra cazului de la Alba, unde o fată a fost agresată la lift de un infractor eliberat de PSD-ALDE, a răspuns în felul următor: «Și care-i treaba?!».
Să ne aducem aminte de toți PSD-iștii, de la Șerban Nicolae la Florin Iordache, care ne spuneau în Parlament că agresorul trebuie protejat mai mult decât victima.
Și să ne aducem aminte cum PSD și ALDE, atunci când toate organizațiile de experți europeni criticau slăbirea legislației penale și încurajarea infractorilor, acești indivizi aflați la putere spuneau că UE greșește.”

„Falimentul sistemului feudal implementat de PSD”

„Suntem în fața unei degradări a capacității instituționale a unor componente esențiale ale statului, fapt asupra căruia am avertizat în repetate rânduri.
Poliția Română a fost compromisă de managementul defectuos al acestei grupări de PSD-iști, care a deturnat în mod evident misiunea sa fundamentală de a proteja cetățenii. Politizarea agresivă de la vârful Poliției, pensionarea masivă de personal care a dus la mii de locuri vacante, folosirea forțelor de ordine pentru a proteja lideri politici împotriva cetățenilor sunt deficiențe sistemice cu atât mai evidente acum și care arată falimentul acestui sistem feudal implementat de PSD.
În loc de soluții electoraliste, ceea ce premierul Dăncilă este obligat să înainteze CSAT este un plan de readucere a sistemului de ordine publică la misiunea sa constituțională, aceea de a proteja integritatea efectivă a cetățenilor, și nu de a lua în glumă sesizările primite.”

„Nu e nevoie de referendum! Românii au votat deja”

„Nu poți să vii în fața românilor după o astfel de tragedie, ca șef al Guvernului și liderul majorității parlamentare, să susții că este nevoie de un referendum pentru înăsprirea pedepselor, când tocmai tu ai favorizat fenomenul infracțional și ai timorat magistrații.
Nu este nevoie de niciun referendum, pentru că știm că toți românii își doresc ca infractorii să nu umble liberi pe străzi și să nu fie încurajați să comită fapte penale. Românii au respins deja ceea ce PSD și ALDE au făcut în ultimii ani și acesta este spiritul votului pe care l-au dat în 26 mai.
Cu atât mai gravă este încercarea premierului Dăncilă de a extrage capital politic din această dramă, în timp ce, cu un tupeu incredibil, face apel prevenitiv și ipocrit la celelalte forțe politice să nu politizeze acest caz.
Tocmai Viorica Dăncilă este cea care politizează această tragedie prin «sacrificiul» pe care vrea să-l prezinte românilor, adică acela că și-a anulat programul de deplasări și urmează să amâne Congresul PSD. Nu interesează pe nimeni aceste aspecte legate de PSD.”

„Eroina de carton a acestei drame”

„Cât privește înăsprirea pedepselor, este suficient ca Guvernul să adopte și să înainteze Parlamentului un proiect de lege, care însă vine în totală contradicție cu politica penală a majorității guvernamentale de până acum.
Cu toate acestea, există deja în Parlament inițiative ale PNL care vin să înăsprească legislația penală în cazul ucigașilor, pedofililor, violatorilor, tâlharilor, nefiind necesar ca Viorica Dăncilă să se erijeze politic în eroina de carton a acestei drame. Este suficient să anunțe că le susține și, eventual, să propună amendamente.
Ceea ce este acum urgent, în fața acestei cumplite tragedii care adâncește neîncrederea în funcționarea instituțiilor statului, este ca absolut toți cei responsabili, din oricare dintre instituțiile implicate, să fie pedepsiți pentru inacțiunea lor ori acțiunea defectuoasă, întrucât nu și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu, cu consecințe criminale.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Curajul extraordinar al Alexandrei. Cele trei apeluri la 112 au fost de pe telefonul monstrului din Caracal, care-l uitase în preajma ei

Criminalul a revenit la locul faptei. Rânjetul batjocoritor al monstrului

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

Ultimele cuvinte ale Alexandrei către 112: „Vine! Vine!”. Monstrul din Caracal a surprins-o vorbind la telefon și a omorât-o

Crima de la Caracal. Art. 27 din Constituție: percheziţiile în timpul nopţii sunt permise „în cazul infracţiunilor flagrante”

Marian Godină: „Îmi este rușine. Nu am ce să spun în apărarea colegilor. Simt aceeași revoltă ca voi. Dar…”

Traian Berbeceanu: „Cei care au hăcuit legislația penală sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor”

CTP: „Dăncilă nu e proasta lui Dragnea, e o hienă politică”

Dovadă că au lăsat-o să moară! Poliţiştii ştiau locul de unde a sunat fata răpită în Caracal. Localizarea apelului la 112 a fost făcută corect de către STS

* Fata răpită din Caracal era nepoata lui Cumpănaşu. „În timp ce Alexandra era în casă, poliţiştii stăteau la poartă!”

* Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

Cum a scăpat o altă fată din maşina satrapului din Caracal. Au început să vorbească vecinii şi cunoştinţele celui acuzat că e criminal în serie

* Cele 19 ore fatale. Incredibil: poliţiştii au amânat intervenţia o noapte! Puteau interveni rapid pentru a o salva pe tânăra din Caracal, dar au ales să aştepte mandat

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, urmașa lui Ștefan cel Mare! Îl înfruntă curajoasă pe Soliman-Iohannis. Halucinațiile lui Fifor Comicul

Cîţu a avut dreptate: vine Marea Tăiere bugetară! „Au măsluit datele şi au tot rostogolit GAURA bugetară. Acum nu se mai poate!”

20.000 de euro pe lună l-au scos pe Tudose din comuna primitivă. Și-a făcut card, nu mai înjură băncile!

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

„Morsa Competentă” fură PNL-ului 9 procente! Încă o fantezie: Dăncilă peste Iohannis la prezidențiale!

Prodecanul-diavol de la Facultatea de Teologie. Afirmații șocante despre viol, prezervativ și musulmani. „Dacă femeia violată rămâne gravidă, înseamnă că i-a plăcut, ar vrea să se repete”

Păduchii din Casa Poporului și-au adus rudele și amantele să vadă gratis concertul Bon Jovi. Pagubă: 60.000 de euro

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Cuc, DEMISIA! N-a „ciripit” nimic despre o şpagă de 500.000 de euro de care a aflat chiar în biroul său!

Impostori din tată-n fiu. „Generalul Izmană” și-a angajat beizadeaua pe ascuns la Ministerul Agriculturii „ca să se maturizeze”

VIDEO. Sorina pe post de mămică: „Nani, nani, puișorul mamii…” Plus: hărțuirea de la Otopeni a costat 7.400 de dolari

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

EXCLUSIV. Prima fotografie a Sorinei în America. Și primul mesaj al părinților ei, din New York: „Acum, Sorina e cetățean american!”

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

VIDEO. Se apropie 10 august, jandarmii au prins poftă de gazare. Bărbat omorât de spray-ul pulverizat în față de aproape

VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

Prăpădul pe care îl va provoca Legea pensiilor: „Deficitul va ajunge lejer la 5,4%, în 2021”

* A doua Românie creşte în Diaspora! Peste 600.000 de copii născuţi în familii emigrate în Europa

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

1 COMENTARIU

  1. Nenorociții ăștia de la PSD care au făcut praf legile justiției , eliberând și cu ajutorul altui nenorocit de TUDOREL Toader care a fost sluga lui Liviu Dragnea , ar trebui cu toții sa se ducă acasă, se piate dacă și coloana îți dai demisia, alegeri anticipate și poate scăpăm de mediocritățile astea de la PSD, nu trebuie sa mai așteptam încă o vara , la toamna SU anticipate di am scăpat definitiv din viața politica a celui mai antieuropean partid care a pus pe jar toată România!!!
    Rușine sa va fie celor de la conducerea actuala a PSD, ați fost slugile lui Liviu Dragnea și nu ați scos o vorba, ați preferat sa va faceți pres și acum ne dați lecții de democrație????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.