sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMainVIDEO. "Nimic ești tu, mincinosule!" Dragnea e ridiculizat pe scena Teatrului de...

VIDEO. „Nimic ești tu, mincinosule!” Dragnea e ridiculizat pe scena Teatrului de Comedie, la o piesă de Shakespeare

-

Momentul „Nimic!” de la Dumbrăveni-Suceava, cu Liviu Dragnea în rolul principal, a fost ironizat de actorii Teatrului de Comedie din București, în pauza piesei „Mult zgomot pentru nimic”, de William Shakespeare.

Actorul Alex Bogdan a postat pe contul său de Facebook secvența care a electrizat sala. Ea conține dialogul dintre Alex Bogdan, aflat pe scenă, și un alt actor, aflat în sală, printre spectatori.

Dialogul de la Teatrul de Comedie

Alex Bogdan: Ne pregătim pentru partea a doua din „Mult zgomot pentru…”

- Advertisement -

Vocea din sală: Nimic!

Alex Bogdan: Nimic ești tu! Și vă spun direct… Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! Noi v-am dat spectacole de calitate…

- Advertisement -

La Dumbrăveni, județul Suceava, unde avea loc o adunare a PSD-iștilor, Liviu Dragnea i-a răspuns iritat tânărului care spusese că ei, PSD-iștii, n-au făcut nimic:

„Nimic ești tu! Ți-o spun direct… Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”

Alex Bogdan a scris pe Facebook, de asemenea ironic: „Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…”

Dragnea, vedetă și în „Richard al III-lea”

Liviu Dragnea este ironizat tăios și într-o altă piesă de Shakespeare, „Richard al III-lea”, care se joacă la Teatrul Bulandra, Sala Izvor, în viziunea excepțională a lregizorului Andrei Șerban.

Piesa e plină de replici de genul „Țara este capturată de hoți și de infractori și noi nu facem nimic?!”, „Cum comentați atacul asupra justiției, domnule primar?” sau „Altă întrebare!”.

Momentul de electrizare maximă a sălii îi aparține însă lui „Richard al III-lea” (actorul Marius Manole), regele nebun. Lui i-a încredințat regizorul Andrei Șerban monologul dragneo-teleormănean cu iz shakespearian, în toată splendoarea demenței lui: „Vreți să continuăm? Aveți curaj? Aveți curaj să rezistați la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveți ezitări? Vreți să mergem împreună? Și vă pun o ultimă întrebare – unii mi-au zis să n-o pun, alții mi-au zis s-o pun… Vreți să fiu conducătorul vostru?” Și: „Vreți să fiu conducătorul vostru?!” Și: „Vreți să fiu conducătorul vostru?!?”

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „Bine ai venit, NIMICULE!”, „Infractorilor”. Dragnea, speriat de revolta Iaşiului, a fugit în sală şi nu şi-a mai ţinut discursul în faţa PSD-iştilor

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -