În fuga lor haotică de la Iași, PSD-iștii îl uitaseră pe Codrin Ștefănescu! L-a recuperat un bodyguard și l-a băgat în microbuz

6
33630
Codrin Ștefănescu

Revolta anti-PSD de la Iași a provocat panică în tabăra Ciumei Roșii.

După ce și-au ținut discursurile mincinoase, instigatoare și anti-europene, păziți de jandarmi și de bodyguarzi, liderii partidului-stat s-au baricadat o vreme în clădirea Teatrului Luceafărul, apoi s-au grăbit să părăsească „zona minată”. Sute de localnici încercau să ajungă la ei, să le ceară socoteală pentru politica lor banditească.

Liviu Dragnea și-a anulat mitingul programat în fața teatrului. După ce și-a ținut discursul mizerabil, a cerut informații despre situația din afara clădirii, de unde veneau ecourile unei scandări nervoase: „Ieși afară, javră ordinară!”.

După aproape o oră de așteptare tensionată, aflând că mulțimea furioasă nu se risipește, PSD-iștii au luat decizia să plece, sub protecția jandarmilor. Un microbuz a tras la scară, iar Dragnea a sărit de pe scările teatrului direct în microbuz. Nu l-a mai durut nici coloana vertebrală, a uitat de hernia de disc. Frica l-a făcut să devină sprinten.

A fost o evacuare în regim de panică, așa cum a fost evacuat și Ceaușescu pe 22 decembrie 1989. Doar elicopterul a fost înlocuit cu microbuzul.

Fricos și bântuit de spaime, Dragnea s-a grăbit să intre primul în mașină, în huiduielile mulțimii. Premierul Vasilica Dăncilă și alți PSD-iști, unii dintre ei miniștri, au urcat în „microbuzul salvării” în urma lui „el lider maximo”; și ei, la fel de speriați.

Panica și graba au fost atât de mari, încât microbuzul era să plece fără secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Norocul lui că a fost observat de unul dintre bodyguarzi, care a oprit mașina, ca să intre și fostul lacheu al lui Vadim Tudor.

Așa a fost recuperat, in extremis, actualul lacheu al lui Liviu Dragnea, care altfel ar fi fost obligat fie să se refugieze din nou în clădirea teatrului, fie să fie recuperat de jandarmi și păzit de furia mulțimii.

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. In cele 44 de secunde ce sunt pe you tube nu e nimic din ce scrie in articol.
  Dragnea nu sare de pe scara in microbuz, ci urca in mod normal. nu se vede spaima pe fata lui…
  A urcat primul, dar pe altii n-am mai vazut sa urce, deci cu atit mai mult nu se poate vedea vreo spaima sau frica.
  Microbuzul nu pleaca si nici nu se opreste ca sa-l ia pe Codrin.
  Da, sunt cam multi paznici in jur, mai multi decit normal… Asta atesta nivelul de „dragoste populara” cu care sunt inconjurati.
  Se vad in fundal si destui jandari gata echipati sa bata si sa faca alte blestematii, care atesta iar „dragostea populara”. Fanfara cinta cam tare sa acopere scandarile. Si asta e drept.
  Dar despre astea nu e vorba in articol…
  Dar poate are autorul o alta filmare si o face publica.
  A combate fanteziile PSD cu alte fantezii nu face nici un serviciu democratiei…
  Iar mesajul partidelor JOS PSD in campanie electorala nu e suficient sa schimbe realitatile teribile din satele si comunele Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here