VIDEO. Momentul când „gorilele” PSD-iste s-au repezit la tânărul care i-a strigat lui Dragnea: „N-aţi făcut nimic!”

5
14276

La Suceava, lui Liviu Dragnea nu i-a mers aşa de bine ca la Craiova. În judeţul unde s-au născut bravii partizani Vasile Motrescu, fraţii Vatamaniuc sau Chiraş, s-au găsit şi doi tineri care să-i arate baronului baronilor că România nu-i toată a lui.

„Nu dau mâna cu hoţii”, i-a spus un tânăr curajos în momentul în care liderul PSD încerca să facă o baie de mulţime.

Iar un al doilea i-a strigat de la obraz „NIMIC”, în momentul în care Dragnea a întrebat sala plină de PSD-işti: „Ce-am făcut noi?”.

„Nimic eşti tu”, i-a strigat nervos Liviu Dragnea tânărului ce îndrăznise să-l înfrunte. După care, la doar câteva secunde, slugile lui Dragnea s-au repezit la gâtul junelui curajos.

Vedeţi momentul în înregistrarea de mai jos, făcută de jurnalista Oana Slemco, de la secunda 0:50

CITIŢI ŞI:

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

CITIŢI ŞI:

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

Iohannis către tinerii magistraţi: „Să faceţi faţă asaltului unor politicieni asupra Justiţiei!”

Nicolicea nu va fi ministru! Iohannis nu va numi o așa canalie

Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

Sondaj pe Europa: PNL ia distanţă pe locul 1, PSD se duce la vale, USR-PLUS continuă ascensiunea

L-au răpus securiştii şi neobolşevicii! Augustin Lazăr pleacă din fruntea Parchetului General

PSD – locul 1, USR+PLUS – locul 2, PNL – locul 5. BEC a stabilit ordinea pe buletinul de vot

5 COMENTARII

 1. LIVIU DRANEAVA UITAT UN LUCRU SA LE SPUNĂ CELOR DIN SUCEAVA CA A MĂRIT SALARIILE MEDICILOR ȘI A ALTOR XATEGORII PROFESIONALE DAR CU CE PREȚ ? CU PREȚUL LUĂRII UNUI CREDIT DE 3 MILIARDE DE EURO ( !!!!!) luat pe 7,15 și 30 de ani când el saracu’ va fi pe lumea cealaltă și va fi plătit de cei care merg scum la scosla!! Acest individ este dus rău și ar trebui luat de curu pantalonilor și dat afara din PSD, partid care cade in sondaje pe zi ce trece. Sunt un om de stânga și nu îmi este indiferent ce se întâmpla cu PSD dar atâta timp cât acest satrap se afla in continuare, PSD va lua la pumni pana când se va desfiinta😥. Va avea soarta fostului partid PDL a lui Traian Băsescu. Și acesta mergea doar in locuri din țara unde romanii nu au o educație așa de înaltă și pe asta se bazează eccrocul asta de Zdragnea!

 2. Am un gust atat de amar in gura cand vad ca inca sunt o gramada de dobitoci care inca il mai pupa in dos pe nemernicul de dracnea si grupul lui de infractori!!! Sa fii atat de indobitocit ca sa mai crezi in minciunile infractorilor din PSD/ALDE /UDMR mi se pare de noaptea mintii, pe bune!!! Sa te vinzi pentru 3 mici si o bere sau pentru o functie bine platita mi se pare o crima impotriva celor care vor un viitor mai bun pentru ei si pentru viitorul copiilor lor!!!

 3. AI MARIT TU,A MARIT GUCERNUL SI SALARIILE SI PENSIILE,VORBESTI DE PARCA AI DAT TU DIN BANII TAI MARIRILE NU TOT DIN IMPOZITELE OAMENILOR, TU STII DOAR SA MARESTI PRETURILE LA TOATE, CE PULA MEA FACE AGENTIA NATIONALA DE REGLEMENTARE A PRETURILOR UNDE SE IAU SALARII DE SUTE DE MILIOANE PE LUNA,CE PULA MEA FACE AVOCATUL POPORULUI CARE LA FEL IA SUTE DE MILIOANE SALARII PE LUNA? CUM PRTEJATI VOI POPORUL CAND CU TOATE MARIRILE VOASTRE VIATA ROMANILOR E MAI GREA CA IN 89?
  VA MARITI SALARIILE SI PENSIILE VOASTRE SI ALE ACOLITILOR VOSTRI BUGETARI ,V-ATI BAGAT TOATE NEAMURILE PE POSTURI BUGETARE PRIN PRIMARII ,SCOLI ,SPITALE SI MINISTERE SI ACUM MINTITI POPORUL CA VIN SA PLANGA PE UMARUL VOSTRU,SUNTETI NISTE LICHELE

 4. Limbaj violent, gândire violentă, atitudine violentă, intenții violente !

  Pe vremuri credeam ca asemenea nenorociri sunt posibile doar la Tiananmen sau Taksim.
  Dar, iata si in Romania sunt persoane cu gusturi totalitare, ca Rădulescu Mitralieră (”nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare”.), Abraham ( “au dreptul sa foloseasca munitia de razboi”) , Gabriel Zamfir directorul Filarmonicii „Oltenia”, (“măcar un glonț în cap!”, mamelor care își iau copiii la protestele din Piața Victoriei”) ,Cristian Bârdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului (“trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă “), dar si Nicolicea, Serban, Codrin Ștefănescu, Mirel Palade, Lia Olguta Vasilescu. .

  Romania, din pacate, seamănă din ce in ce mai mult cu cei care o guvernează, cu Dragnea +Tăriceanu & co.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here