VIDEO. „Bine ai venit, NIMICULE!”, „Infractorilor”. Dragnea, speriat de revolta Iaşiului, a fugit în sală şi nu şi-a mai ţinut discursul în faţa PSD-iştilor

3
9749

Revoltă fără precedent, azi, la Iaşi, faţă de tupeul PSD de a organiza o mare întâlnire de partid chiar în regiunea pe care a sabotat-o mereu: Moldova.

Desfăşurarea manifestaţiei anti-PSD a suprins pe toată lumea. Presa locală a relatat chiar despre violenţe între grupurile civice care cer investiţii în autostrăzi şi jandarmii trimişi la ordinul lui Carmen Dan să apare o întâlnire de partid – o crasă ilegalitate! Românii nu plătesc din impozitele lor jandarmi să apere PSD, ci să-i protejeze pe oamenii simpli de abuzurile grupurilor violente.

„Bine ai venit, NIMICULE!”, scria pe hârtia ţinută în mână de un protestatar. Aluzie la „Nimic eşti tu!”, mizeria pe care Liviu Dragnea i-a strigat-o unui tânăr, la Suceava, care a avut curajul să-i spună de la obraz că PSD n-a făcut nimic la guvernare. Incidentul i-a întărâtat şi mai mult pe ieşenii din stradă, care l-au obligat pe Dragnea să renunţe la discursul pentru PSD-iştii adunaţi la mitingul organizat special pentru Dragnea.

Reporterii de la Ziarul de Iaşi au relatat la cald tensiunea momentului:

  • „Liviu Dragnea a ajuns la miting. Liderul PSD şi-a făcut loc cu greu în arealul destinat manifestării. Dragnea nu a tinut niciun discurs si s-a îndreptat spre intrarea in Teatrul Luceafarul.”
  • Câţiva protestari au încercat să intre cu pancarte. A avut loc şi un scurt moment de lovituri între un protestatar şi o altă persoană. A intervenit jandarmeria. Incidentul a avut loc la punctul de intrare unde este aşteptat Dragnea.”

Liderul PSD a tulit-o repede din stradă în sala unde are loc conferinţa PSD. Acolo, păzit de jandarmi şi înconjurat de salahori bine plătiţi prin voia partidului, stă mai liniştit. De moment. În curând, aşa cum arată situaţi de la Iaşi, nici în Teleorman nu va mai putea ieşi pe stradă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Dragnea, Moldova nu-i a ta, nici a urmaşilor tăi! „La puşcărie!”, „La Mulţi Ani!” Şi Iaşiul se revoltă anti-PSD, după Suceava şi Botoşani

VIDEO. Nici Botoşaniul nu-i mai suportă! „Dragnea, la Jilava!”, „DNA să vină să vă ia!”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”

VIDEO. Super-românul din Suceava care i-a întors spatele lui Dragnea. „Eu nu dau mâna cu hoţii!”

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

VIDEO. „Dragnea va fi preşedintele României!” Cine sunt oamenii pe care îşi construieşte PSD atacul la Europa

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

 

3 COMENTARII

  1. Nenorocitul asta de Zdragnea va fi din ce in ce mai hulit nu numai in Moldova dar și in sudul țării. Gunoiul asta de Zdragnea cu Gașca lui de analfabeți o sa plece cu suturi in nada. Toți aceia care i-au suflat in fund vor avea parte de surprize mari din partea electoratului satul de modul in care este guvernata aceasta țara. Vremea minciunilor, a incompetentei a trecut și a venit timpul ca PSD sa fie condus de o forța tânăra, cu aspirații europene in caz contrar acest partid va dispărea cu torul de pe scena politica pentru ca nu a știut decât un lucru sa-i țină pe oameni intr-o stare de subdezvoltare, o țara fără sutostrazi, cum este in Moldova , cu scoli cu WC afara, cu sate parca sunt din secolul al XVIII le-a, oamenii au ajuns la LUMITA răbdării. Acest guvern are impresia ca poate cumpara milioanele de romani cu tot felul de faramituri politice ca ei sa se plimbe toata ziua ba pe la Bruxelles , ba ca alde ALDE Tariceanu , zeci de mii de dolari SUA doar pentru o poza de bunăvoința cu vicepreședintele american Mike Oence. In concluzie, niște borfași politici ca sa stea calare pe noi romani iar eu imbuibandu-se dar viața este altfel decât cum își doresc acești ciumați sa stam mereu in subdezvoltare iar ei sa joace Cordaș. Tăricene, lumea nu ca uita cum ai dat ungurilor prin acel neisprăvit de Răzvan Mihai Ungureanu un activist de partid de nădejde a PCR înainte de 1989 moștenirea GOJDU de câteva miliarde de dolari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.