Reacția lui Dragnea în fața revoltei anti-PSD de la Iași: un șir de minciuni, amenințări și mârlănii

8
13735
Liviu Dragnea

Confruntat la Iași cu proteste masive, energice, Liviu Dragnea și-a anulat mitingul din aer liber, s-a baricadat în Teatrul Luceafărul și s-a răzbunat printr-un discurs de om bolnav. Un discurs încărcat de ură și frustrare, un discurs plin de amenințări și minciuni.

Asemenea mesaje sunt descalificante pentru un politician. Niciun om rațional nu poate accepta un discurs atât de abject.

A cotcodăcit și Vasilica Dăncilă niște prostii, dar am reținut o singură idee: „Să spuneți cu tărie, cu mândrie că sunteți români! Acum, oamenii de la PNL, de la USR și care vin să vă ceară votul nu sunt mândri că sunt români”. Doamne, iart-o!

Declarațiile iresponsabile ale lui Liviu Dragnea

 • Eu îmi aduc aminte de toți – cum le-ai spus, Codrin? – marțafoii, cum spuneau în campania electorală că tot ce propunem noi e imposibil. A venit apoi Iohannis și a spus că acest program e o magie financiară. (Minciună!) S-a dovedit că la doi de guvernare PSD, această țară și-a crescut averea, adică PIB, cu o treime. (Minciună!)
 • I-am văzut că sunt foarte nervoși, în frunte cu Iohannis, și te întrebi de ce e omul ăla e atât de nervos și, mă rog, slugile lui. Singura explicație e că nu vor ca românii să o ducă mai bine. Numai dacă îți urăști propriul popor poți să fii nervos. (Demență!)
 • Am văzut că ne-a atacat pe sănătate. Să-i fie rușine! Uită cu cât cinism și câte spitale au închis ai lui, câte spitale am redeschis noi, câte investiții facem în spitale. (Minciuni!) Uită că noi acum avem contractat în fiecare spital județean cel puțin un RMN și un CT. Uită că am mărit salariile și nu mai pleacă medicii. (Minciună – medicii continuă să plece.) Avem deja contractate o mie de incubatoare. (Minciuni! Unde sunt cele 8 spitale regionale?!)
 • Uită ce a făcut Guvernul lui cu Cioloș împotriva agriculturii românești. Au stat 9 luni să nu dea subvențiile la agricultorii români. Au zis unii că avea legătură cu Franța și eu zic la fel. (Demență!) Când a fost Cioloș, Franța era pe primul loc la producția de porumb. Când am preluat noi guvernarea, România e pe primul loc la producția de porumb și de floarea-soarelui. O fi întâmplător? (Minciună & demență)
 • Îți pui întrebarea serios: oamenii ăștia urmăresc interesele României sau nu? Eu cred că nu. În permanență – violență, ură, venin. România a ajuns pe locul 3 la violența în școli. Până acolo se scurge acest venin. (Incredibil!!! Violența din școli e din vina Opoziției?!)
 • Râdeau de noi când am vorbit de programul cu roșia. 90.000 de tone în plus au ajuns pe piața românească, asta înseamnă 90.000 de tone în minus care veneau în țară, fără niciun gust. (Cifre mincinoase, mizerie populistă) Vom mări subvenția, vom extinde subvenția și pentru celelalte legume și pentru solarii.
 • Au apărut peste 600.000 de locuri de muncă noi. (Minciuni)
 • Noi suntem pentru o Românie stabilă, sănătoasă, bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. (Demagogie! Voi jefuyiți și sărăciți România.)
 • Pot produce ei și aici afară un miliard de înjurături ca să acopere acest miliard de euro aduși pentru ieșeni? Niciodată! Oamenii simt că o duc mai bine. (Balamuc!)
 • O să vină și PNDL 3. În Parlamentul României, deputații lor au cerut ca acest program de dezvoltare locală să se închidă, adică milioanele de români care trăiesc în comunitățile locale, că nu trăiesc în cer, să nu mai beneficieze de 10 miliarde de euro pentru programe de dezvoltare locală. Deci, oamenii ăștia urmăresc interesul României sau nu? Cu atâta cinism să spui că vrei să condamni la subdezvoltare? E deja trădare de țară! (Diversiune! Mare parte din acești bani sunt furați de clientela PSD, nu ajung la comunitățile locale.)
 • Le atrag atenția primarilor PNL să-i sprijine în continuare pe ai lor la europarlamentare și parlamentare, ca să le taie acest program de dezvoltare și să-l sprijine pe Orban Mandolină, că vor să taie salariile. E un semnal serios către primarii PNL să-i voteze pe conducătorii lor, care vor să-i aducă în sapă de lemn și să se gândească ce a făcut PSD pentru comunitățile lor. (Ticăloșie, demență)
 • Autostrăzile în România tot noi o să le facem și o să le facem cum trebuie, dar trebuie să spunem și niște lucruri care într-o dezbatere agitată nu se mai ascultă. Azi, în sfârșit, cei de la Mediu au dat acordul pentru podul de la Ungheni. (Minciuni, demagogie)
 • Știți care era motivul pentru care de luni de zile se tot întârzia, pentru că acolo unde trebuia să fie piciorul de pod, au stabilit ei că acolo e un loc de liniștire a peștilor pe Prut. Nu e glumă. La altele au stabilit că e locul pentru broasca cu burtă galbenă, pentru cărăbuși, în altă parte nu puteau trece urșii care nu mai fuseseră văzuți de ani de zile. (Abjecție! Măsurile de mediu nu trebuie să blocheze proiectele de infrastructură, dar PSD-iștii nu sunt în stare să gândească soluții pentru ambele. Pretexte jalnice.)
 • Să nu credeți că în ministere, în companii, toți oamenii vor să pună umărul! Încet, încet, au fost descoperiți și dați la o parte, pentru a putea să dezvoltăm România. (Dușmanii poporului, sabotorii)
 • La PNL e un măscărici, am înțeles că a fost la noi în Teleorman. O să-i răspundem pe măsură. (Mârlănie) Și-a permis să jignească femeile. Îmi cer eu scuze. Numai un om frustrat, un om cu probleme urăște femeile. (Minciuni)
 • USR e creat de securiști, PLUS e creat de „Doi si un sfert”. Să-și asume. (Ticăloșii, minciuni) Cine îl poate crede pe Cioloș că e patriot când el a lucrat împotriva acestei țări? (Abjecție) Un mincinos. Să-și asume ce a făcut când era militar în termen la Securitate! (Mizerie, abjecție)
 • Încet, încet, cu răbdate o să iasă la iveală adevărații penali din țara asta, care au jefuit cu milioane. (Diversiune: hoțul strigă hoții!) Mai e puțin. Eu sunt convins că vom reuși să ducem această luptă până la capăt, cu toate atacurile împotriva mea. Mi-a crăpat puțin coloana, dar tot dreaptă rămâne și merg în continuare. (Ha, ha, ha!) Spuneți oamenilor adevărul, ce am făcut și care e alternativa! Noi am stat la guvernare doar 13 ani, atâta au stat și ei. (Minciună ordinară) Oamenii trebuie să înțeleagă, să nu se lase păcăliți de această manipulare bine plătită. (Minciună, diversiune)

CITIȚI ȘI:

8 COMENTARII

 1. Discursul acesta contine ceea ce li se spune privitorilor Antenei 3 de li s-au rigidizat creierii pe idei fixe! Acesti privitori fascinati de Dragnea si ai lui, urasc opozitia si sunt convinsi ca cei din opozitie sunt vinovati de tot ce e rau in Romania, deci noi rasnim doua seturi de adevaruri in doua lumi paralele despartite de zidul gros al urii create intre tabere…Unde mai punem ca Ardealul si Moldova, AMANDOUA, au inceput sa insinueze indemnuri de rupere de Tara Romaneasca, deci idei de disolutie a Romaniei!…Ce vreti mai grav decat atat!!!! Trebuie gasite solutii de a patrunde adevarul la sustinatorii psd!!! Altfel putem avea razboi civil, cu netrebnicii acestia de psd-isti care asmut fortele oarbe impotriva oamenilor doritori de dreptate si civilizatie!!!!

  • Cand București-ul se bate cu pumnii în piept că ,statistic vorbind, sunt peste Berlin și Viena, iar Nord Estul (adică Moldova) este arătată cu voiosie de acelasi București ” tu ești cea mai inapoiată zonă din UE), ce ați vrea să strige Moldova, noi vrem unire?!

 2. Vom vedea după căderea lui Zdragnea și guvernul DANCILA ( când ne gândim ca au avut majoritate dar nu au știut ce sa facă . De ce ? Pentru ca nu sunt competenti! ) câte miliarde de euro nu au accesat pentru Romania , asta ar fi o bomba ca sa vedem exact de ce nu au accesat , ca nu pot fura din fondurile europene),
  Grav și romanii sa știe ca RESTRUCTURAREA SISTEMULUI BUGETAR NE-A ADUS O GAURA IN BUGET( in doi ani ) de 30 MILIARDE DE LEI( 25 mld.salarii + 5 mld. Chelt.personal) și in acest ritm NU se mai poate continua. Și când ne gândim ca acești nevertebrati de la finanțe in frunte cu Eugen Orlando Teodorovici ( matale nu te “ plimbi cu Zdragnea și DANCILA la turneul electoral pe banii romanilor , sa nu uiți Draga Orlando sa le faci devizele de deplasare sa le achite ) împovărează romanii cu TREI MILIARDE DE EURO PE O PERIOADA DE 7 , 15 și 30 de ANI!!!! O adevarata sinucidere. Fără capacitați de producție , ocupare locuri de munca, taxe și impozite și in final EXPORT ADUCERE DE VALUTA CEEA CE ÎNSEAMNĂ CA LANȚUL SE ÎNCHIDE. Dar așa , doar împrumut IN LOC SA ACCESEZE FONDURILE EUROOENE ( Dna DANCILA a stat 9 ani la Uniunea Europeană și a încasat peste 1 milion de euro NUMAI PUNEM LA SOCOTEALA DEPLASĂRILE LA BRUXELLES ,cel puțin 4 pe luna x 9 ani x12 luni = peste 400 deplasări la x 300 euro = peste 1 MILION DE EURO . Total in 9 ani a costat romanii cel puțin 2.000.000 EURO !!!!!!!!!
  Cam ăștia sunt politicienii romani !!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here