VIDEO. Dragnea, Moldova nu-i a ta, nici a urmaşilor tăi! „La puşcărie!”, „La Mulţi Ani!” Şi Iaşiul se revoltă anti-PSD, după Suceava şi Botoşani

1
5008

„30 de ani, PSD a ignorat Moldova”, scrie pe una dintre pancartele afişate de sutele de ieşeni care au ocupat azi strada pentru a-şi striga durerea faţă de un regim politic criminal pentru soarta acestei regiuni secătuite de hoţie politică.

Mobilizarea anti-PSD de la Iaşi e cu mult mai mare decât în Suceava sau Botoşani, acolo unde Liviu Dragnea a descins în ultimele două zile încercând să pozeze în „domnitorul României PSD-iste”.

Doar că moldovenii s-au săturat de batjocura politică a unor lideri gen Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu, de toţi ceilalţi îmbuibaţi – produse ale corupţiei politice. Au lăsat regiunea pradă sărăciei, hoţiei, lipsei de investiţii. Nu tu drumuri ca lumea, darămite autostrada mult-cerută.

„NIMIC”, aşa cum i-a strigat tânărul de la Suceava când Dragnea a întrebat în sală „Ce-am fpcut noi?”. Şi avea dreptate. Pentru PSD, Moldova a însemnat un mare nimic.

Mesaj către judecători: n-o mai lungiţi!

Oamenii vor dreptate. Vor lege. Strigă cu disperare către justiţie să n-o mai lungească, să nu se lase cumpărată, să salveze România din ghearele mafiei. „La Mulţi Ani!”, „OLAF”, „Program de guvernare: Dragnea liber sub soare” sunt doar câteva dintre mesajele scrise de oameni simpli pe suporturi sărace, care-i imploră pe oamenii plătiţi din impozitele şi taxele lor să nu se gândească la pensie înainte de a se gândi la ţară, la Europa, la viitorul tinerelor generaţii.

„Moldova nu-i a ta, nici a urmaşilor tăi, Liviu Dragnea!”. Parafrazându-l pe Ştefan cel Mare, ăsta e mesajul ieşenilor şi al românilor din nordul uitat al ţării pentru magistraţii care încă nu s-au predat. Judecaţi odată, drept sau strâmb, cum vreţi voi, dar opriţi acest coşmar!

Este cea mai dureroasă concluzie, urmărind ce scrie pe bucăţile de carton şi urbea moldavă. Oamenii s-au săturat să aştepte. Nu mai vor amânări, scuze, dureri imaginare de şale, plângeri la CCR etc.

 

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Nici Botoşaniul nu-i mai suportă! „Dragnea, la Jilava!”, „DNA să vină să vă ia!”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”

VIDEO. Super-românul din Suceava care i-a întors spatele lui Dragnea. „Eu nu dau mâna cu hoţii!”

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

VIDEO. „Dragnea va fi preşedintele României!” Cine sunt oamenii pe care îşi construieşte PSD atacul la Europa

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here