Mihai Tudose despre Carmen Dan: „Mincinoasă, agresivă și incompetentă. Omul perfect al lu’ Dragnea”

0
6451
Mihai Tudose și Carmen Dan, pe vremea când erau colegi de guvern

Fostul prim-ministru Mihai Tudose o demolează pe Carmen Dan, fosta sa colegă de partid și de guvern. Tudose insistă asupra caracterului abject al „blondei lui Dragnea”, celebra „supprefectă” care a folosit abuziv Jandarmeria pentru a gaza populația pașnică din Piața Victoriei pe 10 august 2018.

Postarea lui Mihai Tudose, pe contul său de Facebook, este urmarea răbufnirii chestorului principal Alexandru Cătălin Ioniță, șeful DGA și subalternul lui Carmen Dan. Acesta a vorbit despre „prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018”. „La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de Interne”, a spus chestorul Ioniță.

Dezvăluirile lui Mihai Tudose

„Mincinoasă. Agresivă și incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan!!! Ieri seară a apărut următoarea declarație:
«Sunt chestorul principal Ioniţă Alexandru Cătălin, şeful structurii de combatere a corupţiei din Ministerul de Interne, fost şef al Poliţiei Române. Ţinând cont de jurământul de credinţă depus pentru ţară, mă simt obligat să aduc în atenţia opiniei publice situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru.

Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018, când, în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de Interne».

Vă aduceți aminte cum în ianuarie 2018 am cerut demisia acestei «doamne» fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului… Atunci «partidu’» a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător… Acum, chestorul Ioniță recunoaște că «doamna» a mințit și nu numai, ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nicio legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de Interne…
Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca «doamna» Dan să-și dea demisia… Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată «omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD». Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști… ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea, pare intangibilă! Această «doamnă» este membră CSAT… Nu trebuie să-și dea ea demisia… trebuie trimiși toți acasă. Urgent!

P.S. Declarația chestorului Ioniță este mult mai vastă și dezvăluie și multe alte mizerii…”

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „Bine ai venit, NIMICULE!”, „Infractorilor”. Dragnea, speriat de revolta Iaşiului, a fugit în sală şi nu şi-a mai ţinut discursul în faţa PSD-iştilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here