VIDEO. Super-românul din Suceava care i-a întors spatele lui Dragnea. „Eu nu dau mâna cu hoţii!”

0
22068

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un schimb de replici, vineri, cu un participant la mitingul de la Suceava, unde are loc conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene a PSD.

La sosire, Dragnea a făcut o baie de mulţime, iar la un moment dat unul dintre bărbaţii cu care a vrut să dea mâna i-a spus: Eu nu dau mâna cu hoţii”.

În discursul susţinut, Liviu Dragnea le-a spus celor prezenţi că la alegerile prezidenţiale din acest an România trebuie eliberată de „această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

Suceava nu-i Teleorman. E judeţul în care au exista partizani anticomunişti şi unde „Ciuma Roşie” PSD-ALDE nu are trecere. Dovadă că Dragnea a suferit azi o altă umilinţă, în afară de cea a românului care a refuzat să dea mâna cu el.

În timpul discursului isteric împotriva Europei, el a spus la un moment dat: „Ce-am făcut noi?”. În acel moment, un alt cetăţean din sală i-a răspuns: „Nimic”.

Ceea ce l-a făcut pe Dragnea să-l jignească în stilul său arogant: „Nimic eşti tu, băi!”.

În rest, slugile i-au asigurat convoiul infractorului-şef al României. Dar a doua oară nu va mai ajunge la Suceava. Căci vor fi şi mai mulţi români curajoşi.

Isterie anti-Europa

Așteptat cu fanfara în localitatea Dumbrăveni, din județul Suceava, liderul PSD s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis şi a „străinilor” din Occident. În paralel, el şi Tăriceanu pun la cale „invadarea” României cu milioane de muncitori din Asia.

Planul lui Dragnea şi Tăriceanu de a-i alunga pe români din ţară şi a-i înlocui cu musulmani şi oameni de altă religie din ţările asiatice nu este doar un atac la economia României, ci şi unul la tradiţiile şi valorile pe care PSD pretinde că le apără.

În plus, PSD a atacat isteric dorinţa Europei de a accepta să primească pe continent refugiaţi din Siria şi alte ţări asiatice.

Iar acum ambasadorul român în Pakistan a fost dat în vileag când încerca să negocieze cu autorităţile de la Islamabad aducerea în România a cel puţin 500.000 de muncitori, în primă fază, care să-i înlocuiască pe românii obligaţi să-şi părăsească ţara din cauza corupţiei instaurate de „Ciuma Roşie” PSD-ALDE.

Cu toate acestea, azi, Liviu Dragnea s-a făcut că nu ştie nimic de acest plan de transformare a ţării într-un fel de Republică Musulmană România şi şi-a ţinut discursul clasic anti-Europa şi anti-Iohannis.

Atacul lui Dragnea la adresa „străinilor”

  • „Ai răbdare să spun ce am făcut noi, mincinosule. Am mărit salariile la medici așa cum nu au fost niciodată în România. Că avem nevoie de ei aici să ne trateze. Am mărit salariile dascălilor și o vom face în fiecare an de aici înainte.”
  • „În anul viitor pensiile vor fi cel puțin duble și nu vorbesc de pensiile speciale. Am eliminat impozitul pe pensiile sub 2000 de lei. Ăștia de care vorbim au tăiat salariile cu 25% și au vrut să taie și pensiile.”
  • „Asta vor face dacă vor veni din nou la putere. I-ați auzit pe Iohannis și clica lui vorbind de patriotism? Lor le e frică, le place să fie slugi. Nu, pentru ca ei sunt slugile strainilor. Vor să ne închidă pentru că scoatem în fiecare zi la iveală abuzurile lor.”

Un plan premeditat

Criza de forţă de muncă din România este astfel un rezultat tragic al unei acţiuni şi mai tragice: ruperea României de Uniunea Europeană, prin sabotarea justiţiei şi protejarea corupţiei politice.

Românii care pleacă din ţară o fac de nevoie; o guvernare coruptă distruge resursele ţării şi dirijează banul public masiv spre votanţii PSD-ALDE, care susţin acest act de subminare a economiei, ceea ce înseamnă şanse puţine şi prost plătite pentru cei din sectorul privat. Ei sunt, masiv, cei care aleg emigrarea din cauze politice.

Dar politicienii care i-au alungat şi îi alungă deja din ţară au găsit soluţia pentru a-i înlocui: aducerea de loturi mari de muncitori asiatici, care nu se revoltă faţă de hoţia politică şi acceptă condiţii umilitoare de muncă.

CITIŢI ŞI:

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

Iohannis către tinerii magistraţi: „Să faceţi faţă asaltului unor politicieni asupra Justiţiei!”

Nicolicea nu va fi ministru! Iohannis nu va numi o așa canalie

Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

Sondaj pe Europa: PNL ia distanţă pe locul 1, PSD se duce la vale, USR-PLUS continuă ascensiunea

L-au răpus securiştii şi neobolşevicii! Augustin Lazăr pleacă din fruntea Parchetului General

PSD – locul 1, USR+PLUS – locul 2, PNL – locul 5. BEC a stabilit ordinea pe buletinul de vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.