VIDEO. Cum a scăpat Dragnea de furia mulţimii, la Iaşi. „A fugit ca un şobolan”

6
27788

Şi moldovenii s-au săturat de hoţia şi minciunile PSD-ismului. Iaşiul a fost azi oraşul revoltei maxime. Dragnea a plecat pe şest, speriat de protestatari, iar cei care îl susţin au început să aibă mari probleme cu oamenii simpli.

Pesediştii care au plecat pe jos de la locul unde a avut loc conferinţa PSD, în Iaşi, au fost „vânaţi” de protestatari. Printre cei urmăriţi de mulţimea furioasă s-a aflat şi parlamentarul ieşean Vasile Cîtea. Acesta aştepta la trecerea de pietoni, de la Hotel Moldova, şi a fost recunoscut de manifestanţii sătui să-i mai vadă pe aliaţii celui care ucide România democratică cu fiecare zi. Inclusiv unii soferi s-au oprit pentru a-l huidui, anunţă Ziarul de Iaşi.

Dragnea a evitat orice apropiere de protestatari. El a fost asteptat de o dubiţă, fix la iesirea din clădirea unde a vorbit delegaţilor PSD, şi a urcat în maşină direct de pe treptele imobilului! „A fugit ca un şobolan”, a spus un protestatar, citat de aceeaşi publicaţie.

Tinerii şi populaţia activă din capitala Moldovei i-au dat peste cap calculele lui Dragnea. Nu se aştepta ca tocmai în regiunea sărăcită şi supusă aproape 30 de ani de el şi clica sa PSD-istă să fie primit cu atâta ostilitate.

Protestatarii au creat o adevărata atmosferă de Revoluţie şi au acoperit şi zgomotul fanfarei PSD-iste, şi discursul marionetei Dăncilă, din sala de conferinţă, şi râgâiturile alcoolicilor anonimi aflaţi în grupul manifestanţilor pro-PSD.

Eroii acestei extraordinare mişcări civice de protest au fost oameni simpli, muncitori, mulţi angajaţi la privat, nu la stat. Printre ei s-au aflat şi mulţi tineri curajoşi şi cu bun-simţ precum fraţii Potomeanu, din Miroslava (foto deasupra). Povestea lor, AICI.

CITIȚI ȘI:

* În fuga lor haotică de la Iași, PSD-iștii îl uitaseră pe Codrin Ștefănescu! L-a recuperat un bodyguard și l-a băgat în microbuz

* Cele două Românii care s-au confruntat la Iaşi. Gunoiul PSD şi fraţii Potomeanu, din Miroslava. De ce lumea lui Dragnea moare lent

6 COMENTARII

  1. Dacă faptele prezentate de la PSD Iași se confirma înseamnă ca avem de-a face cu niște borfași ordinari care au acaparat acest partid in frunte cu borfașul ordinar de Zdragnea. După alegerile europarlamentare când își vor vedea rezultatul care va fi unul jalniceste o necesitate pentru acest partid sa-și schimbe toată conducerea ( sa-și dea demisia in bloc ) și sa vina o conducere tânăra cu o alta viziune privind linia politica a partidului și ce mai poate repara la guvernare altfel intr-un an acest partid nu ca mai conta la viitoarele alegeri din 2020 ca la prezidențiale nu are nicio șansa indiferent cine ca candidă din PSD.
    Nu ați făcut cei care conduceti PSD sa va urască in așa fel pentru modul dictatorial in care conduceti România !!!!

  2. Liviu Dragnea dumneata nu poți sa fii un om normal? Numai mergeți cu mașinile de kux( cumparate pe legea funantarii partidelor politice , alta șmecherie a tuturor politicienilor care vor sa ia bani cu japca in loc sa ia din cotizațiile membrilor )!!!! Un jaf patronat de acest PSD in loc sa se ducă banii pe infrastructura și alte investiții cu bătaie pe termen lung!!!
    Atunci be mai întrebam dacă ăștia sunt piliticieni sau cămătari cu acte in regula!!!! O sa va ia romanii de gulerul cămășii și o sa va scoată pe voi ce la PSD in suturi !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here