VIDEO. PSD-iștii din Iași au adus Fanfara de la Cozmești ca să acopere huiduielile anti-Dragnea! Și evacuarea s-a făcut tot cu fanfara

1
1795

Furia anti-PSD de la Iași i-a obligat pe liderii filialei județene a partidului-stat să caute soluții de urgență pentru a-l proteja pe „el lider maximo”, Liviu Dragnea.

Cu jandarmii și bodyguarzii au rezolvat problemele de securitate fizică, dar nu au putut să scape de scandările furioase la adresa lui Dragnea. De dincolo de cordonul jandarmilor, lozincile gen „PSD, ciuma roșie”, „Bine ai venit, nimicule!”, „Ieși afară, javră ordinară!” și „În democrație hoții stau la pușcărie” continuau să biciuie urechile PSD-iștilor. Nici jandarmii, nici gardurile de protecție nu puteau opri coloana sonoră care venea din stradă.

Și atunci, în așteptarea lui Liviu Dragnea, liderii locali ai PSD au găsit soluția: au chemat fanfara! Și a venit Fanfara de la Cozmești. Muzica zgomotoasă emisă de aceasta urma să acopere sonor vociferările celor câteva sute de protestatari anti-PSD.

Finalmente, din necesitate, fanfara a fost chemată de două ori!

  1. La sosirea lui Liviu Dragnea.
  2. La plecarea lui Dragnea (când a ieșit din Teatrul Luceafărul și a fost îmbarcat în microbuzul salvării).

Urmăriți cu atenție imaginile din cele două clipuri video și ascultați muzica! Scenele par desprinse din filmul „Pisica albă, pisica neagră”, al lui Emir Kusturica. Coloana sonoră, asigurată de fanfara anti-protestatari, ar sta foarte bine în orice film al marelui regizor sârb.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here