VIDEO. Revoluție în Teleorman. Mii de oameni strigă „PSD, ciuma roșie!”. Miting PNL pe un teren privat, urmat de un marș prin oraș

1
6760
Deputatul Florin Roman deschide mitingul PNL de la Alexandria

Mii de liberali participă sâmbătă la un miting electoral în Alexandria, „capitala” județului Teleorman. Primăria orașului Alexandria a interzis PNL-ului să organizeze mitingul în centrul orașului, astfel încât liberalii s-au reunit pe un teren privat.

Într-un județ controlat total de PSD, Primăria Alexandria a aplicat o tactică parșivă: sub pretextul că se înlocuiește pavajul, nu a dat aprobare pentru organizarea de mitinguri în zona centrală a orașului. PSD oricum e prezent peste tot, nu mai are nevoie de mitinguri, mai ales că ar risca să fie huiduit. Important era să fie blocate mitingurile Opoziției.

În aceste condiții, liberalii s-au reunit la marginea orașului, pe un teren privat, pus la dispoziție de un cetățean curajos.

„Camarazi liberali, suntem în război cu Dragnea! Suntem în război cu mafia din jurul lui Dragnea! În 26 mai, pe Dragnea îl punem în genunchi, să-și ceară iertare neamului românesc pentru ce a făcut! În 26 mai, ne luptăm cu tuta, cu analfabeta Vasilica! Alexandria nu mai e roșie, Alexandria e galbenă! Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică!”, a strigat maestrul de ceremonii, deputatul Florin Roman.

Rareș Bogdan a ținut un discurs emoționant. A urmat Ludovic Orban, cu mesaje ferme anti-PSD și pro-România.

Printre cei prezenți s-au numărat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prim-vicepreședintele Raluca Turcan și europarlamentarul Siegfried Mureșan.

După încheierea mitingului, liberalii vor porni într-un marș prin centrul orașului Alexandria.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Ceea ce este cel mai grav pentru PSD și toți șefii de filiale ar trebui sa știe un lucru un partid ca PSD NU ESTE PROPRIETATEA NIMĂNUI INCLUSIV A ACESTUI IMPOSTOR DE LIVIU DRAGNEA , UN INDIVID CARE VA DUCE PARTIDUL LA DISOLUȚIE!!! ACUM NU SE MAI PUNE PROBLEMA NICI CINE VA CONDUCE PARTIDUL DUPĂ EUROPARLAMENTARE , AICI ESTE VORBA DE DISPARIȚIA PSD-ului
    IN CAZUL IN CARE NU-ȘI REVIN DIN “ EUFORIE “ ! TREZIȚI-VA OAMENI BUNI, MEMBRII PSD DAȚI-LE UN ȘUT IN NADA ACESTOR LIDERI DIN TERITORIU CARE VOR DUCE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT. LA.
    D E S F I I N T A R E !!! Asta este soarta dacă mai țineți acești incompetentei la conducere in frunte cu Liviu Dragnea și Gașca lui de nenorociți!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.