VIDEO. Dragnea e șocat: a pierdut Moldova! Ieșenii i-au dat o lecție usturătoare

6
6311
Furie anti-PSD la Iași

Baia de mulțime la care visa Liviu Dragnea s-a transformat, la Iași, într-o umilință totală. Adunarea PSD-istă a fost eclipsată de mitingul spontan anti-PSD. Mesajele transmise de protestatari liderilor PSD au fost usturătoare.

Dragnea și ai lui și-au putut ține adunarea, zăvorâți în clădirea unui teatru, doar păziți de jandarmi. Dar mesajele din afară au răzbătut până la urechile lor, bruindu-le declarațiile sforăitoare și mesajele mincinoase.

S-a strigat non-stop „Hoții! Hoții!”, dar și alte zeci de mesaje tăioase le-au fost transmise celor din grupul infracțional organizat numit PSD.

Impactul acestor proteste este devastator. Doar transmisia live a celor de la Reset a strâns în câteva ore aproape 200.000 de de vizualizări.

VIDEO: Mitingul anti-PSD de la Iași

CITIȚI ȘI:

* În fuga lor haotică de la Iași, PSD-iștii îl uitaseră pe Codrin Ștefănescu! L-a recuperat un bodyguard și l-a băgat în microbuz

6 COMENTARII

  • ASA ESTE VLAICU DAR NU ESTE SUFICIENT!
   daca opozitia nu va deschide larg usile puscariilor dupa castigarea alegerilor criminalii mafioti, bestiile filo-ruse, anti-occidentale vor reveni in forta.
   OPOZITIA TREBUIE DUPA CASTIGAREA ALEGERILOR SA APLICE ART. 40, ALIN.2 din CONSTITUTIE – scoaterea in afara legii a PSD-ALDE si puscarie pe viata pt toata spuma jegurilor din acest grup infractional.
   se aude asta la USR-PLUS si PNL? domnilor din USR-PLUS si PNL nu uitati: bestiile din GIO PSD-ALDE nu vor recunoaste noua putere politica dupa pierderea alegerilor. ceea ce a spus criminalul sef Dragnea trebuie luat in serios – DECLANSAREA UNUI RAZBOI CIVIL si SCOATEREA TARII DIN NATO SI UE!
   domnilor din USR-PLUS si PNL este timpul sa luati si aceasta pista in calcul.
   sunt gata sa ajut la formarea unor comitete de autoaparare dupa modelul celor din timpul razboiului pt independenta Croatiei. sunt medic chirurg si fost combatant HOS- HVO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.