vineri, mai 31, 2024
AcasăFără categorieDragnea a încercat să blocheze mitingul PNL din Teleorman cu popii și...

Dragnea a încercat să blocheze mitingul PNL din Teleorman cu popii și cu „iepurașul”

-

Președintele PNL, Ludovic Orban, a dezvăluit, într-o postare pe Facebook, informații din culisele mitingului organizat sâmbătă la Alexandria.

Orban spune că PSD a recurs la multe tertipuri pentru a bloca lansarea candidaților PNL la europarlamentare tocmai în județul lui Liviu Dragnea. Din arsenalul partidului-stat, care conduce județul Teleorman cu metode medievale, n-au lipst amenințările cu bătăuși de profesie.

Dezvăluirile lui Ludovic Orban

 • „Nu mulți știu, dar s-au depus eforturi uriașe pentru a ne împiedica să ne prezentăm candidații în Alexandria.
 • PNL a solicitat Primăriei Alexandria, chiar de la începutul lunii aprilie, autorizația pentru miting, spațiul ales fiind platoul din fața Casei de Cultură. Am fost refuzați, motivele invocate fiind cusute cu ață albă: fix în acea locație se organizează acțiunea «Vine iepurașul» și au interzis, sub acest pretext, orice fel de manifestații publice.
 • Apoi, ni s-a spus că nu se poate să organizăm mitingul în altă locație deoarece este planificată o procesiune religioasă.
 • Au refuzat să ne pună la dispoziție stadionul local, Sala Sporturilor și orice alt spațiu public pe care l-am solicitat.
 • Ne-am adaptat continuu și am cerut autorizație pentru un marș, pe care, la fel, au refuzat să ne-o acorde, fără niciun fel de motivație. Ca să-și construiască un alibi, le-au cerut celor de la ALDE și PSD să depună cerere pentru miting, la mult timp după solicitarea noastră, doar pentru a folosi acele cereri ca un motiv în plus pentru a-l refuza pe al nostru.
 • Pentru că suntem liberali și liberalii nu renunță, am căutat soluții pentru a organiza mitingul într-un spațiu privat. Toți cei cu care ne înțelegeam pentru a le închiria spațiul au renunțat ulterior, fiind supuși unor presiuni uriașe.
 • Într-un final, cu doar 3 zile înainte de eveniment, un om de afaceri local a avut curajul de a ne ajuta, asumându-și riscul de a fi hărțuit de satrapii locali, la ordinul lui Dragnea.
 • Nici după ce am definitivat locul evenimentului nu am avut liniște. Ne-au transmis pe toate căile posibile că vor pregăti grupuri de contramanifestanți,vor provoca incidente,se va lăsa cu violențe, orice pentru a ne face să renunțăm.
 • Nu am renunțat, și așa am reușit să arătăm întregii Românii de ce se temeau atât de tare. Se temeau că oamenii vor vedea că Teleormanul nu este PSD-ist. Doar administrația este PSD-istă, dar oamenii nu. Sunt oameni calzi și prietenoși, care ne-au primit cu simpatie și multă speranță. Sunt oameni care s-au săturat să fie ținuți intenționat în subdezvoltare, oameni care vor o șansă corectă pentru o viață mai bună.
 • Ieri, la Alexandria, am spulberat mitul Româniilor multiple și al populației împărțite între PSD-iști și ne-PSD-iști. Vizita liderilor PSD în județul Iași a arătat același lucru, că în locuri pe care le consideră feudele lor, oamenii îi huiduie pentru că oamenii văd, gândesc și simt. România este una singură, doar tipul de administrație diferă, iar populația vrea peste tot aceleași lucruri – o viață mai bună, dezvoltare și prosperitate.”

Discursul lui Ludovic Orban la Alexandria

„Să ne păzim votul! Cu ochii pe ei și cu parii pe ei!”

 • „Bine v-am găsit, dragii mei, dragele mele, camarazi liberali, înaintea marii bătălii care va duce la victoria Partidului Național Liberal pentru România.
 • Oameni buni, vreau să spun: Destul! Destul și-au bătut joc de noi, destul au condus prin frică, prin intimidare, prin corupție, prin subdezvoltare, prin minciună, amenințând și călcând în picioare demnitatea fiecărui român!
 • În fiecare județ din România trăiesc români care merită să fie respectați, și noi, Partidul Național Liberal, garantăm că fiecare român va fi respectat, că niciunui român nu-i va mai fi călcată în picioare demnitatea, că fiecare român va avea o șansă în viață, că fiecare român, prin talentul lui, prin pregătirea lui, prin educația lui, prin capacitatea de a izbândii, va reuși în viață sprijinit de toate autoritățile statului.
 • Cum conduc ei, dragii mei? Știți foarte bine în Teleorman, știți foarte bine cum conduc în Dâmbovița, știți foarte bine cum conduc în Argeș, știți foarte bine cum conduc în Ialomița, în Prahova mai puțin, că lumea este mai educată și este o populație urbană. Își bat joc de oameni, îi sperie pe toți oamenii care au frică de Dumnezeu, îi sperie că nu le mai dau ajutoare sociale, îi sperie că le închid magazinele, îi sperie că nu le mai dau subvenția de la APIA, îi sperie că nu le mai dau ajutorul pentru persoanele cu dizabilități, îi sperie că n-o să mai primească pensia. Asta fac ei, conduc călcând în picioare voința și demnitatea fiecărui român.
 • Din păcate, în Teleorman, în Ialomița, în Dâmbovița și în toate celelalte județe unde încă PSD-ul este tare, oamenii se plâng că o duc rău și că le este frică să nu o ducă și mai rău. Trebuie să-i învățăm că nu sunt condamnați să o ducă rău, că nu sunt condamnați să fie săraci, că au șansa de a trăi bine, că au forța și capacitatea de a avea o viață decentă, o viață care să le permită fiecăruia să spere că au șansa să fie cetățeni europeni.
 • Oameni buni, vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici. Știu foarte bine satrapii din județele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primarii din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii, pentru că ei scriu procesele-verbale înainte de exercitarea votului. Știu foarte bine că sunt în stare să cumpere, pe nimic, că sunt în stare, și deja au început – fiți vigilenți! De regulă o făceau numai în locale, acum sunt atât de disperați încât o fac și la europarlamentare, plătesc datoriile de «pe caiet» și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii.
 • Aduceți-vă aminte ce a făcut… nici nu îi știu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă dați seama de ce sunt ăștia capabili în fiecare secție de votare? Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea Partidului Național Liberal! Cum i-am prins că vor să fure, imediat anunțăm poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul asta trebuie să păzim voturile noastre.

  Stimate colege, stimați colegi,

 • Până la păzirea voturilor vă cer, ca președinte al Partidului Național Liberal, să nu precupețiți nicio zi, dragii mei. În fiecare zi de acum până în 26 mai, trebuie să fim la casa fiecărui român în toate localitățile, trebuie să vorbim cu oamenii, să le spunem adevărul, să le spunem că au cu adevărat șansa de a trăi bine, că au șansa de a avea demnitate, de a avea prosperitate, de a fi respectați de instituții publice și mai ales că există un partid care le garantează viitorul copiilor lor, aici, în România.
 • Am văzut că vă uitați la dronă, cred că e drona noastră, nu cred că e drona lor.

  Stimate colege, stimați colegi,

 • Vreau după această adunare să facem o plimbare prin Alexandria. Vreau, dragii mei, să vadă toată Alexandria că, deși au încercat să ne țină prizonieri aici, noi suntem oameni liberi, că nu rămânem numai fiecare pe spațiul lui privat și în turnul lui de fildeș, că spațiul public nu-i al lor și că avem voința să le arătăm tuturor că România e liberă, că Teleormanul este liber. PNL, victorie!”

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Liviu Dragnea ,nu numai ca este un politician mediocru , veros , viclean , urat de marea majoritate a romanilor pentru maniera incredibila a ceea ce a făcut cu legile justiției – doar vine din partidul lui Traian Băsescu fostul PDL înmormântat de fostul președinte – dar este un pericol urias pentru democrație și o spun cu părere de rău. Chiar membrii PSD nu au nicio poziție vis-a – vis de acțiunile acestui politician care trăiește intr-o lume Paralela , și-a pierdut simtul rațiunii , pana la urma ce vrea acest politician mediocru sa dea foc la România ???
  PSD va avea cel mai slab scor din 2004 încoace și vor vedea “ roadele” după europarlamentarele din mai 2019 când vor obține un scor lamentabil!!!!! Treziți-va, membrii ai PSD ca acești așa ziși lideri nu le pasa de voi, doar se folosesc pur și simplu de voi pentru interesele lor meschine!!! Adică sa se imbogatiseasca din contractele date cu Dedicație !!!!!

 2. Libiu Dragnea și Viorica DANCILA plâng de dragul țării! Sa iasă sa ne spună dacă trecând pe strada au ridicat in viața lor de politicieni o hârtie aruncată pe strada și au aruncat-o la gunoi!
  Care au fost fundamentul economic de a-ți împovărat România cu 3 miliarde de euro pe termene de 7,15,30 de ani!!!! Dacă banii împrumutați sunt pentru INVESTIȚII sau doar pentru CONSUM !!!!
  Dacă prin toate acțiunile dumneavoastră sunteți RESPONSABILI IN FATA ROMANILOR? Dar va pasa de ROMÂNIA ? Dacă da DĂRI-VA DEMISIA DE ONOARE CA NU AJUNGEȚI DE RASUL TUTUROR ROMANILOR !!!!!!! RUȘINE ȘI FAVETI PASUL IN SPATE !!!! AȚI ACAPARAT CU NERUȘINARE PSD PE CARE L-AȚI ADUS LA SUB 25% ( și mai scade ) IN PREFERINȚELE ELECTORATULUI!!!!
  DEMISIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Neispravitu’ Asta de Liviu Dragnea culege ce a semănat in PSD, șmecherii golănești, escrocherii, este un model de conducere dictatorial și cine se aseamănă cu acessta lepădăturile de politician care habar nu are ce înseamnă democrație! Mai nemernicule, au murit peste 1000 de copilași de varsta copiilor dumitale pentru libera exprimare, pentru democrație și vrei cu tot dinadinsul sa bagi pumnii in gura. Cine ești mai cu adevărat? Ești o mare secătuia și uita-te mai javrele la ultimul sondaj al PSD. Ca roman de stânga ati adus voi cei din vârful PSD -uluiin situația sa i se ia fata de un partid oportunist simai populist ca PSD pe numele sau PNL și va sufla in ceafa alt partid care nu are nicio ideologie, nu are nimic dar are lipici la electorat ( ce fel de electorat are USR/PULS ( nou)ca nu a spus nimic doar a dat in PSD fosr pe Greșelile voastre, uitați-va in jur).
  Ma adresez membrilor PSD și scuturați-lca pe -un plop pe acest așa zis lider social democrat Liviu Dragnea și Co. Ca va duce partidul in care credeți la sub 25% și apoi sa numai plângeți pe umerii lor! NU aveți capacitatea sa luați taurul de coarne? Atunci va meritați soarta, sunteți membri doar pe hârtie! Păcat de PSD !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -