sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. "Delirul cocoșatului" la televiziunile ruse: "După Ucraina, vine rândul Europei și...

VIDEO. „Delirul cocoșatului” la televiziunile ruse: „După Ucraina, vine rândul Europei și al lumii. Și vom fi fără milă”. Invitații chicotesc când invocă un atac nuclear asupra SUA

-

Propaganda războinică de la televiziunile rusești atinge frizează deja nebunia: se discută relaxat, cu satisfacție și chicoteli, despre posibilitatea unor lovituri nucleare asupra Statelor Unite. Moderatorii – într-un fel de „delir al cocoșatului” – amenință deschis Europa, despre care spun că-i va veni rândul să fie ocupată după ce va fi învinsă Ucraina.

Picurată zi de zi, de dimineață până seara, retorica violentă de pe micile ecrane rusești confirmă bănuielile experților occidentali, care de câteva zile avertizează că Putin a renunțat la ideea unei păci negociate în Ucraina și că acum vizează un război lung.

Într-una din emisiunile de la Rossia 1, în care erau lăudate capacitățile nucleare rusești, moderatorul și invitații au avut mai multe reprize de chicoteli și râsete când un expert prezent în studio a spus că „noi avem o singură țintă, teritoriul continental al SUA” și a adăugat că o singură bombă ar șterge de pe fața pământului New York. „Americanii s-au temut întotdeauna de rachetele noastre”, s-a lăudat invitatul.

Amiralul James Stavridis, fostul comandant suprem al forțelor NATO, a comentat pe contul său de Twitter: „Incredibil. De fapt, din păcate, poate că nu. Dar, cu siguranță, condamnabil”.

Dialogul șocant din studioul Rossia 1 despre eventualitatea unui atac nuclear asupra SUA

- Advertisement -

Invitat: Americanii n-au avut niciodată acest tip de rachete și nu și-au dat seama niciodată ce e atractiv la Polul Sud. Noi știm exact unde să le trimitem (rachetele nucleare – n. red.), fie pe la Polul Sud, fie pe la Polul Nord. Noi avem o singură țintă: teritoriul continental al Statelor Unite.

Moderatoare: Dacă această rachetă ajunge acolo, în cel mai rău scenariu, ce fel de obiect poate distruge? Ce suprafață?

Invitat: Dacă ar fi livrată o încărcătură de 7,5 megatone pe teritoriul așa-zișilor noștri „parteneri”, cuvântul „partener” e foarte important, atunci obiective precum orașul New York, un oraș bun, dar ar fi de domeniul trecutului. Complet distrus. Cu o singură rachetă.

- Advertisement -

Moderatoare: Cu o singură rachetă?

Invitat: Desigur. Complet. Vreau să spun, complet! Așa că, mai bine, nu facem asta. Americanii totdeauna s-au temut de rachetele noastre grele”.

„De facto, purtăm acum război împotriva NATO. Când această operațiune se va încheia, NATO va trebui să se apere pe sine. Și nu va fi milă!”

Într-o altă emisiune, tot la Rossia 1, moderatorul Vladimir Soloviov, „trompeta” de serviciu a propagandei Kremlinului, a început să amenințe, în monologul său din deschiderea emisiunii, întreaga Europă și toate țările NATO! Soloviov a întrebat dacă, odată terminată „operațiunea specială” din Ucraina, Europa va avea destui oameni și arme ca să se apere pe ea însăși, pentru că atunci îi va veni rândul, iar armata rusă „va fi fără milă”.

Delirul lui Vladimir Soloviov în prime-time, la Rossia 1: „Cred că operația militară specială intră într-o nouă fază. Ucrainenii singuri nu mai sunt suficienți. Acum ei vorbesc despre țările NATO, care-i aprovizionează de facto cu propriile lor arme. Vom vedea nu doar armele NATO atrase în asta, dar și pe cei care le manevrează. De facto, purtăm acum război împotriva țărilor NATO. Acum măcinăm de asemenea mașina de război a NATO, ca și pe cetățenii din țările NATO. Când această operațiune se va încheia, NATO va trebui să se apere pe sine. Au oameni care să-i apere? Și nu va fi milă! Nu doar Ucraina va trebui denazificată. Războiul împotriva Europei și al lumii se dezvoltă într-o direcție specifică, care înseamnă că va trebui să acționăm diferit și să o facem mult mai dur”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

* Dezvăluiri uluitoare din combinatul Azovstal. „Sub cuptoare se află un tunel subteran imens, prin care circulă trenurile. Ultimul nivel se află la o adâncime de 50 de metri. Va rezista unei bombe nucleare”

* Ucraina demască fake-ul „întâlnirii” Putin – Șoigu: „Putin stă la televizor, iar Șoigu este montat pe videoclip”

Cresc riscurile unui război NATO – Rusia. Militari ucraineni sunt antrenați în Franța, Germania și Marea Britanie

Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

Planul terorist al invadatorilor putiniști: adună resturile elicopterelor ucrainene doborâte, le plasează în Rusia, își bombardează propriul teritoriu, apoi dau vina pe armata lui Zelenski

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Înalt oficial militar american: Rusia a pierdut 25% din puterea de luptă inițială

Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -