Planul terorist al invadatorilor putiniști: adună resturile elicopterelor ucrainene doborâte, le plasează în Rusia, își bombardează propriul teritoriu, apoi dau vina pe armata lui Zelenski

0
8401

Invadatorii ruși pregătesc o serie de atacuri teroriste chiar pe teritoriul țării lor, pentru a învinovăți ulterior armata ucraineană de catastrofele organizate în laboratoarele Kremlinului. Vizate sunt regiunile Belgorod, Kursk și Briansk.

În acest sens, putiniștii au recurs la un plan abominabil: adună resturile elicopterelor ucrainene doborâte până acum în război și le plasează în cele trei zone enunțate, își bombardează teritoriile, iar apoi dau vina pentru dezastru pe armata lui Zelenski.

Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul Denis Kazanski pe canalul său de Telegram.

Regiunea Belgorod: 27.100 de kilometri pătrați, 1.511.620 de locuitori la recensământul din 2002. Se situează la granița cu Ucraina, aproape de orașul intens bombardat Harkov.

Regiunea Kursk: 29.800 de kilometri pătrați, 1.183.884 de locuitori în 2006. Se află în sud-vestul Rusiei, învecinându-se cu regiunea Belgorod, nu departe de orașul ucrainean Sumî.

Regiunea Briansk: 34.900 de kilometri pătrați, 1.378.941 de locuitori în 2002. Amplasată în prelungirea regiunilor Belgorod și Briansk, la granița cu Ucraina și Belarus.

Exploziile ar urma să fie efectuate de agenți FSB și lucrători din Ministerul Apărării de la Moscova. Ținte: infrastructura civilă și zonele rezidențiale 

Jurnalistul Denis Kazanski a aflat despre ideile bolnave ale rușilor de la ofițerii ucraineni de informații. Exploziile care ar urma să se producă în cele trei regiuni vor fi efectuate de FSB (succesorul KGB-ului din perioada sovietică) și de lucrători din Ministerul Apărării Naționale de la Moscova. Ținte: infrastructura civilă și zonele rezidențiale.

Mesajul lui Denis Kazanski de pe Telegram, preluat de site-ul Obozrevatel.com:

„Trupele ruse au fost însărcinate să colecteze și să livreze pe teritoriul regiunilor Belgorod, Kursk și Briansk epave ucrainene Bayraktar și elicoptere doborâte.

FSB și Ministerul rus al Apărării pregătesc provocări de amploare în aceste zone, cu explozii la infrastructura civilă și în zone rezidențiale. Regimul Putin va găsi forțele armate ucrainene vinovate de «atacuri teroriste» și va găsi resturile aeronavelor ucrainene, presupuse «doborâte» de apărarea antiaeriană rusă.

O evacuare organizată a fost deja efectuată din unele așezări din regiunile Federației Ruse limitrofe cu Ucraina.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cresc riscurile unui război NATO – Rusia. Militari ucraineni sunt antrenați în Franța, Germania și Marea Britanie

* Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

* Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

* Înalt oficial militar american: Rusia a pierdut 25% din puterea de luptă inițială

* Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

* Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

* Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* AUDIO. Ucrainenii fac astăzi exact ce ar fi trebuit să facă românii în 1917 și 1940. Neagu Djuvara era de aceeași părere

* Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, are două surse de venit. Soția sa are funcție mare la stat

* Autorii rușinii de la Târgul de Turism din New York sunt „cei mai mari sinecuriști”, plătiți de statul român „cu 6.000-12.000 de euro pe lună”

* Patronul ziarului „Adevărul”, trimis în judecată în dosarul Romvag Caracal. Prejudiciul: 32,6 milioane de euro. Burci e plecat în Emirate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here