Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

3
17936

În Vinerea Mare, trupele lui Volodimir Zelenski i-a spulberat în estul Ucrainei pe invadatorii din Brigada 64 separată de puști motorizate a armatei ruse. Această unitate este cea care a comis cele mai brutale crime împotriva civililor pașnici din orașul Bucea, regiunea Kiev.

Informația a fost furnizată de un voluntar din Harkov, Roman Donik, fiind preluată apoi de publicația online Obozrevatel.com. Luptătorii care i-au nimicit pe ucigașii și violatorii ruși fac parte din celebra Brigadă 93 a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Unitatea putinistă era o formațiune tactică (brigadă) a Forțelor Terestre ale Federației Ruse, aparținând de Armata a 35-a Combinată. Avusese denumirea de cod „Unitatea Militară 51460”.

Brigada s-a format la 1 ianuarie 2009 din Regimentul 882 puști motorizate al Diviziei 270 puști motorizate, fiind situată în satul Kniaz-Volkonskoie din regiunea Habarovsk din Siberia. Orașul Habarovsk, centrul administrativ al regiunii, se află la 30 de kilometri de granița cu China.

În Herson, doi generai ruși au fost eliminați, al treilea e grav rănit

Tot vineri, 22 aprilie, militarii ucraineni au distrus complet postul avansat de comandă al Armatei a 49-a combinată a Federației Ruse, în regiunea Herson. Printre ocupanții ruși lichidați se numără și doi generali, iar al treilea ar fi în stare critică, suferind răni deosebit de grave.

Conform Obozrevatel.com, anunțul a fost făcut de Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării, care a comunicat: „La 22 aprilie 2022, Forțele Armate ucrainene au dat o lovitură devastatoare postului de comandă avansat al Armatei a 49-a combinată a forțelor de ocupație ruse, care, spre deosebire de instalațiile de luptă și de bunul-simț, era situat la o mică distanță de linia ciocnirilor de luptă din regiunea Herson. Rezultatul înfrângerii – PPU 49 a fost distrus, doi generali ocupanți au fost eliminați (!), unul a fost grav rănit, evacuat în stare critică”.

Ofițerii de informații ucraineni sunt acum angajați în stabilirea datelor personale exacte ale ocupanților lichidați.

Anterior, alți 8 generali ruși au fost lichidați de către ucraineni, în cele două luni de război. Dacă informația furnizată astăzi de oficialii de la Kiev se va confirma, atunci numărul generalilor ruși omorâți pe frontul ucrainean s-ar ridica la 10.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dezvăluiri uluitoare din combinatul Azovstal. „Sub cuptoare se află un tunel subteran imens, prin care circulă trenurile. Ultimul nivel se află la o adâncime de 50 de metri. Va rezista unei bombe nucleare”

Cresc riscurile unui război NATO – Rusia. Militari ucraineni sunt antrenați în Franța, Germania și Marea Britanie

Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

Planul terorist al invadatorilor putiniști: adună resturile elicopterelor ucrainene doborâte, le plasează în Rusia, își bombardează propriul teritoriu, apoi dau vina pe armata lui Zelenski

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Înalt oficial militar american: Rusia a pierdut 25% din puterea de luptă inițială

Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

AUDIO. Ucrainenii fac astăzi exact ce ar fi trebuit să facă românii în 1917 și 1940. Neagu Djuvara era de aceeași părere

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, are două surse de venit. Soția sa are funcție mare la stat

Autorii rușinii de la Târgul de Turism din New York sunt „cei mai mari sinecuriști”, plătiți de statul român „cu 6.000-12.000 de euro pe lună”

Patronul ziarului „Adevărul”, trimis în judecată în dosarul Romvag Caracal. Prejudiciul: 32,6 milioane de euro. Burci e plecat în Emirate

3 COMENTARII

  1. Tovarășii tăi ruși sunt cei care au făcut dintotdeauna ceea ce fac și acum: distrugeri, jaf, omoruri, violuri. Iar tu, care le ții isonul, ești la fel ca ei. Marș în Siberia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here