Ucraina demască fake-ul „întâlnirii” Putin – Șoigu: „Putin stă la televizor, iar Șoigu este montat pe videoclip”

0
13793
"Întâlnirea" Putin - Șoigu

Întâlnirea pe tema situației din Mariupol dintre președintele terorist Vladimir Putin și ministrul Apărării din Federația Rusă, Serghei Șoigu, pare să fi fost tot rodul propagandei mincinoase a Kremlinului. În realitate, întâlnirea nici măcar n-ar fi avut loc în formatul „față în față”. Afirmația îi aparține lui Vadim Denisenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastirski.

Videoclipul în care Putin și Șoigu apar față în față a provocat o mare surpriză, deoarece tiranul rus a făcut mișcări ciudate pe parcursul discuției, prinzându-și mâinile de masă.

În plus, el s-ar fi așezat pentru prima dată atât de aproape de interlocutorul său, după o perioadă lungă de distanțare față de toți acoliții lui. În sensul dat, rușii ar fi folosit din nou efectele speciale. De fapt, susține oficialul de la Kiev, Putin și Șoigu nu s-ar fi văzut personal.

Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei a explicat pentru postul de televiziune Canal 24: „Se pare că Putin stă la televizor, iar Șoigu este o persoană montată pe videoclip. În ultimul an, n-a existat o singură întâlnire în care Putin să stea atât de aproape de interlocutorul său. Șoigu nu este de fapt un militar și n-a fost niciodată. El joacă pur și simplu rolul de ministru al Apărării”.

„Cum a putut Rusia să captureze Mariupolul, dacă Putin a dat ordinul de retragere din Azovstal?”

Și moderatorul unei emisiuni pe acest subiect, Artem Ovdienko, a descris comportamentul ciudat al lui Vladimir Putin în timpul întâlnirii din 21 aprilie cu ministrul Serghei Șoigu. Jurnalistul de la Canal 24 susține că tiranul de la Kremlin avea o privire „comprimată”. Părea că ține masa cu mâinile.

Potrivit acestuia, Șoigu ar fi spus că Mariupolul a fost deja capturat, în vreme ce Putin a dat ordinul de retragere a trupelor din zona combinatului metalurgic Azovstal!

Artem Ovdienko, moderator TV la Canal 24: „Se pune întrebarea – cum a putut Rusia să captureze Mariupolul, dacă Putin a dat ordinul de retragere din Azovstal? Și ce înseamnă că trebuie să te retragi din combinat? Putin și-a semnat neputința? Că nu e nimeni care să atace Azovstalul?”

Site-ul postului ucrainean de televiziune Canal 24: „Scurtă explicație! Pe 21 aprilie, Șoigu i-a raportat lui Putin despre «capturarea Mariupolului». Există un «dar» – Azovstal, necucerit de ocupanți, cu apărători ucraineni. Prin urmare, șeful Kremlinului a dat ordin ca trupele sale să nu asalteze uzina. În același timp, el a explicat că viețile militarilor ruși ar trebui protejate. Acest motiv este foarte îndoielnic, deoarece aproape 21.000 de invadatori au fost deja eliminați. Multe dintre cadavrele militarilor ruși încă zac pe pământurile noastre. Prin urmare, aceasta poate fi doar o altă declarație. Rusia nu știe cum să respecte acordurile”.

„Putin ar putea avea boala Parkinson, care se manifestă prin incapacitatea de a controla tremurul mâinilor. O astfel de boală nu se vindecă”

Alte remarci făcute la Canal 24 în legătură cu întâlnirea dintre Putin și Șoigu.

* „Unde a ajuns acea masă lungă care l-a despărțit mereu pe Putin de interlocutorii săi?”

* „Este foarte posibil ca acesta să fie doar un montaj. Mai întâi, Putin s-a așezat la masă, au eliminat-o, apoi a venit Șoigu.”

* „Prezentatorul a remarcat o postură atipică a lui Putin în videoclip.”

* „În primul rând, este cocoșat, comprimat. Practic, s-a scufundat pe un scaun.”

* „În al doilea rând, a apucat marginea mesei cu mâinile. Și atunci apare întrebarea – este atât de speriat încât se comportă astfel și atunci când sunt menționate Mariupol și Azov?”

* „Stătea tot timpul ținând marginea mesei. Ce ar putea însemna asta? Poate faptul că Putin ar avea boala Parkinson, care se manifestă prin incapacitatea de a controla tremurul mâinilor. O astfel de boală nu se vindecă. Se presupune astfel că președintele Rusiei este cu adevărat bolnav.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

* Dezvăluiri uluitoare din combinatul Azovstal. „Sub cuptoare se află un tunel subteran imens, prin care circulă trenurile. Ultimul nivel se află la o adâncime de 50 de metri. Va rezista unei bombe nucleare”

Cresc riscurile unui război NATO – Rusia. Militari ucraineni sunt antrenați în Franța, Germania și Marea Britanie

Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

Planul terorist al invadatorilor putiniști: adună resturile elicopterelor ucrainene doborâte, le plasează în Rusia, își bombardează propriul teritoriu, apoi dau vina pe armata lui Zelenski

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Înalt oficial militar american: Rusia a pierdut 25% din puterea de luptă inițială

Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

AUDIO. Ucrainenii fac astăzi exact ce ar fi trebuit să facă românii în 1917 și 1940. Neagu Djuvara era de aceeași părere

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, are două surse de venit. Soția sa are funcție mare la stat

Autorii rușinii de la Târgul de Turism din New York sunt „cei mai mari sinecuriști”, plătiți de statul român „cu 6.000-12.000 de euro pe lună”

Patronul ziarului „Adevărul”, trimis în judecată în dosarul Romvag Caracal. Prejudiciul: 32,6 milioane de euro. Burci e plecat în Emirate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here