duminică, aprilie 21, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPrimul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: "Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare...

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

-

Prima poziție vehementă împotriva așa-zisei „operațiuni speciale” de „pacificare” și „denazificare” a Ucrainei, lansată de tiranul Vladimir Putin pe 24 februarie, îi aparține lui Serghei Mitrohin, deputat în Duma de Stat a Rusiei, reprezentând capitala Moscova.

Autor a zeci de articole în publicații științifice ruse și străine, Serghei Mitrohin (58 de ani) i-a informat pe colegii săi din Parlament, în cadrul unei ședințe, că toți cei care sprijină invazia Kremlinului în statul vecin vor regreta amarnic la final.

Videoclipul a fost publicat de Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne de la Kiev (Denis Monastirski), și preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Serghei Mitrohin: „Va trece foarte puțin timp până când toți cei care astăzi susțin ceea ce se întâmplă în Ucraina, ca urmare a așa-zisei «operațiuni militare speciale», vor regreta amarnic. Pentru că această «operațiune specială» va lua de sute de ori și poate de mii de ori mai multe vieți umane decât acele victime care au apărut acolo în 8 ani – și au fost victime de ambele părți”.

- Advertisement -

VIDEO: Discursul-surpriză al deputatului Serghei Mitrohin

„A fost ascunsă susținerea separatiștilor din estul Ucrainei. Din partea statului nostru există o tăcere”

Născut la Moscova, deputatul Mitrohin lovește puternic în conducerea actuală a Federației Ruse, făcând-o vinovată pentru susținerea mascată a presupușilor separatiști din estul Ucrainei (regiunile Donețk și Lugansk). „A fost ascunsă susținerea separatiștilor din estul Ucrainei. Din partea statului nostru există o tăcere. Prin urmare, despre cine spune adevărul acolo, despre cine este de vină, ne vom da seama după mult timp”, a spus Mitrohin.

La începutul lunii trecute, așa cum site-ul Ziaristii.com a anunțat, senatoarea rusă Liudmila Narusova (70 de ani), fostă cândva în anturajul lui Putin în calitate de consilier personal, a avertizat că țara ei se află pe marginea prăpastiei. S-a referit atunci la pierderile suferite de armata rusă pe frontul din Ucraina: „Dintr-o companie de 100 de oameni, doar 4 au supraviețuit”.

- Advertisement -

Previziunile acesteia s-au adeverit. Sceleratul Putin și generalii lui s-au văzut nevoiți să-și retragă de curând trupele din regiunea Kiev, unde au suferit o înfrângere istorică, și să le mobilizeze în zona Donbass.

Potrivit părții ucrainene, pierderile totale în luptă ale Federației Ruse timp de o lună și jumătate (din 24 februarie până în 10 aprilie 2022) s-au ridicat la aproximativ 19.300 de persoane. Forțele lui Zelenski au distrus peste 1.900 de vehicule blindate, 722 de tancuri, 154 de avioane și 137 de elicoptere.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

* Fost maior KGB, mesaj pentru ruși: „A încerca să intri în Harkov înseamnă că ești un cadavru, din tine vor rămâne doar pantofii” / „25 de kilometri – sute de tancuri distruse. Au numărat 800 de cadavre”

* Ministrul ucrainean al Apărării râde de ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova: „Mai avem un loc pentru scuba diving în Marea Neagră”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

* Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

* Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -