Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

1
6509
Lt.-col. Iuri Cerviakov

Locotenent-colonelul Iuri Cerviakov, unul dintre comandanții armatei dictatorului criminal Vladimir Putin, și-a trimis trupele în orașul Dnipropetrovsk să omoare civili pașnici, deși acolo locuiesc cele două fiice ale sale din prima căsătorie.

Ofițerul dement este adjunctul pentru managementul personalului militar din Regimentul 697 de rachete al Forțelor strategice de rachete din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Informația a fost publicată în premieră de site-ul publicației Gorsovet din Dnipropetrovsk și preluată de Obozrevatel.com.

În februarie, când Anastasia (25 de ani) și Viktoria (28 de ani) și-au întrebat tatăl dacă Rusia va declanșa invazia, el le-a sfătuit să rămână în Ucraina, fiindcă “nu va fi niciun război”.

Apoi, pe 24 februarie, le-au trezit din somn bombardamentele Kremlinului. Și-au sunat imediat părintele biologic. Acesta le-a răspuns că Rusia n-a început niciun război împotriva Ucrainei și că desfășoară o “operațiune specială” de distrugere a “naziștilor”. Din acel moment, fiicele sale i-au blocat apelurile și mesajele.

În 2002, ofițerul putinist și-a aruncat familia în stradă. Fetele lui aveau atunci 5, respectiv 8 ani

Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă niciodată de părintele lor, care s-a transformat peste noapte într-un terorist nemilos, capabil să le lichideze. De altfel, chiar el a ordonat lansarea de atacuri cu rachete asupra Dnipropetrovsk-ului.

Gorsovet dezvăluie că “putinistul” Cerviakov s-a despărțit de prima lui soție în urmă cu 20 de ani, când întreaga familie locuia în Rusia. În 2002, acest personaj odios și-a aruncat familia în stradă, neținând cont că la acea vreme fetele sale, Anastasia și Viktoria, aveau vârste fragede: 5, respectiv 8 ani.

Umilită și rămasă fără acoperiș deasupra capului, femeia a fost nevoită să-și ia micuțele și să se mute în Ucraina, la rudele ei.

Gorsovet, citat de Obozrevatel.com: „Luptătorul putinist a uitat de existența fiicelor sale, după ce și-a întemeiat o nouă familie. Toate sentimentele sale paterne constau în rare felicitări trimise cu ocazia sărbătorilor. Cele două fete ajută acum Forțele Armate ale Ucrainei în lupta contra Federației Ruse”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sadicul care a pisat Mariupolul cu bombe din aer este un general rus de origine ucraineană, din Odessa! A mai făcut masacre printre civili în Cecenia, Georgia și Siria

* Incursiune ca-n filme a garnizoanei ucrainene din Azovstal până în portul Mariupol, de unde ar fi fost salvați 500 de grăniceri și polițiști rămași fără muniții. Surprinși, rușii au suferit pierderi grele

* Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Armata lui Zelenski i-a lichidat pe militarii ucraineni care au trădat în 2014, predând Crimeea și trecând în tabăra lui Putin pentru a întări flota rusă din Marea Neagră

* Rusia amenință tot mai primitiv, Finlanda nici n-o bagă în seamă: dezbate în Parlament aderarea la NATO. „Moscova a devenit nemiloasă, imprevizibilă şi agresivă”

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* AUDIO. Ucrainenii fac astăzi exact ce ar fi trebuit să facă românii în 1917 și 1940. Neagu Djuvara era de aceeași părere

* Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, are două surse de venit. Soția sa are funcție mare la stat

* Autorii rușinii de la Târgul de Turism din New York sunt „cei mai mari sinecuriști”, plătiți de statul român „cu 6.000-12.000 de euro pe lună”

* Patronul ziarului „Adevărul”, trimis în judecată în dosarul Romvag Caracal. Prejudiciul: 32,6 milioane de euro. Burci e plecat în Emirate

1 COMENTARIU

  1. Rusii sunt niste creaturi de neinteles ale planetei. Barbari care nu s-au educat niciodata. Crima, violul, hotia, prostia sunt la ordinea zilei. Doar sa vezi ce se intampla pe sosele iti dai seama cat sunt de idioti. Un popor idiot nu poate fi condus decat de un dictator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here