Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

3
8192
Generalul Vladimir Frolov - un tablou agățat pe cruce

Forțele armate ale Ucrainei l-au lichidat pe comandantul adjunct al Armatei a 8-a din Federația Rusă, generalul Vladimir Petrovici Frolov. Acesta avusese cel mai înalt grad militar din Sankt Petersburg. Este al 8-lea general rus ucis în acest război, după Andrei Suhovețki, Vitali Gherasimov, Andrei Kolesnikov, Oleg Mitaev, Andrei Mordvicev, Iakov Rezanțev și cecenul Magomed Tușaev.

Moartea ofițerului invadator (cu vârsta neprecizată) a fost raportată chiar de serviciul de presă al administrației din Sankt Petersburg. Guvernatorul Aleksandr Beglov a participat personal la înmormântarea lui Frolov, care a avut loc sâmbătă, 16 aprilie.

Guvernatorul Beglov a subliniat că generalul Frolov provenea dintr-o familie de militari, fiind fiul unui ofițer care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940. Într-un discurs bolnav, încărcat de propagandă mincinoasă, oficialul din Sankt Petersburg i-a omagiat pe amândoi – tată și fiu.

„Generalul Frolov este un militar ereditar. Tatăl său a trecut prin Marele Război Patriotic (Al Doilea Război Mondial – n. red.) și a luptat cu cei care au atacat Katyn. După mai bine de 70 de ani, fiul său și-a dat viața în lupta împotriva unei noi generații de naziști”, a spus guvernatorul Beglov la căpătâiul generalului Frolov.

În realitate, tatăl lui Vladimir Frolov a fost unul dintre criminalii sovietici din cel de-al Doilea Război Mondial. A participat activ la masacrul de la Katyn, din 1940, când, la comanda monstruosului Iosif Visarionovici Stalin, poliția secretă sovietică a executat peste 22.500 de ofițeri polonezi, majoritatea capturați ca prizonieri de război.

Diviziile Armatei a 8-a, condusă de generalul Frolov, operau în sudul Ucrainei, lângă Nikolaev, cu sediul la Ciornobaevka. Acolo a fost lichidat și comandantul Armatei a 8-a, generalul Mordvicev

Canalul Fontanka SPB online, de pe Telegram, citat de site-ul postului ucrainean de radio Novosti Vremia, scrie: “Sankt Petersburg și-a luat astăzi rămas-bun de la comandantul adjunct al Armatei a 8-a Combinate (Districtul Militar de Sud), generalul-maior Vladimir Frolov. A fost înmormântat la cimitirul Serafimovski cu onoruri militare, iar guvernatorul Aleksandr Beglov a participat la ceremonie, transmite serviciul de presă al administrației din Sankt Petersburg. Este prima dată când Beglov a fost prezent personal la înmormântarea unui militar care a murit în Ucraina”.

Diviziile Armatei a 8-a, condusă de generalul Frolov, operau în sudul Ucrainei, în special lângă Nikolaev, iar sediul grupului era la Ciornobaevka. Acolo, la mijlocul lunii martie, a fost ucis comandantul Armatei a 8-a integrală a Districtului Militar de Sud al Forțelor Armate Ruse, generalul-locotenent Andrei Mordvicev.

Site-ul Defence-ua.com: “Nu se știe exact unde și când anume a fost ucis adjunctul său, Vladimir Frolov. Dar unele coroane au o inscripție – de la «Corpul 1 Armată al DNR» (așa-zisa Republică Populară din Donețk). Având în vedere acest lucru, este posibil să se facă o presupunere foarte prudentă cu privire la lichidarea acestuia în zona de operare a acestei conexiuni, adică în zona Donețk sau Mariupol”.

„Corpul 1 Armată al DNR” – Republică Populară Donețk

Generalii ruși lichidați pe frontul ucrainean (lista completă)

  • general-maior Andrei Suhovețki (47 de ani)
  • general-maior Vitali Gherasimov (44 de ani)
  • general-maior Andrei Kolesnikov (45 de ani)
  • general-maior Oleg Mitaev (48 de ani)
  • general-locotenent Andrei Mordvicev (46 de ani)
  • general-locotenent Iakov Rezanțev (48 de ani)
  • general-maior Vladimir Frolov (? ani)
  • general-maior Magomed Tușaev (mâna dreaptă a sângerosului Ramzan Kadîrov, președintele republicii autonome Cecenia și aliatul lui Putin).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

* Fost maior KGB, mesaj pentru ruși: „A încerca să intri în Harkov înseamnă că ești un cadavru, din tine vor rămâne doar pantofii” / „25 de kilometri – sute de tancuri distruse. Au numărat 800 de cadavre”

* Ministrul ucrainean al Apărării râde de ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova: „Mai avem un loc pentru scuba diving în Marea Neagră”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

* Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

* Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.