Moartea unei ziariste la 37 de ani, după 41 de zile de comă

0
6364
Antoaneta Etveș

Jurnalista Antoaneta Etveş a murit luni, 8 iunie, la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București. Avea doar 37 de ani și era internată în spital de 41 de zile, după ce suferise un atac cerebral, în urma căruia intrase în comă.

De-a lungul anilor, Antoaneta Etveş a scris pentru Evenimentul zilei, România Curată, Centrul pentru Jurnalism Independent, Realitatea Caţavencu Media Group, Cotidianul și DC News.

Făcea parte dintr-o familie de jurnaliști. Soțul ei, Ciprian Mailat, a fost redactor-şef al revistei „Capital”, iar fratele ei, Ștefan Etveş, este moderatorul emisiunii „Drumurile noastre”, de la B1 TV.

Antoaneta Etveș era mama unui băiat de 11 ani, pe nume Filip.

Jurnalista a dus o luptă lungă cu spectrul morții, după ce spre sfârșitul lunii aprilie a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Duminică, în preziua morții Antoanetei, soțul ei, Ciprian Mailat, a scris pe Facebook:

„A venit Vlăduț să te joci cu el, imediat vine Matei. Hai, draga mea, luptă și trezește-te! Avem nevoie de tine, Sorina Antoaneta.

Copiii te așteaptă și întreabă mereu de ține. Suntem mereu cu gândul la tine și ne rugăm la Domnul nostru Iisus Hristos să te facă bine și să te întorci acasă.

De la ora 21.00 ne rugăm pentru Sorina Antoaneta, care de 40 de zile este în comă după operație și AVC-ul care s-a năpustit asupra ei.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care îi transmiteți gânduri bune și vă rugați pentru ea.

Bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă dea sănătate!”

A doua zi, Ciprian Mailat a fost nevoit să anunțe groaznica veste:

„A venit cea mai urâtă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip şi familia noastră, în care am fost anunţaţi că după 41 de zile de suferinţă, în care soţia mea şi mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveş, a plecat într-un loc mai frumos.

Vei rămâne mereu în inimile noastre, ştiu că ne vei zâmbi şi vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla!

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, draga mea!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here