Rușine, CNCD! Olguța Vasilescu, sancționată doar cu avertisment pentru „Iohannis, nazist”

0
1065
Olguța, împărăteasa roșie a Craiovei, sancționată doar cu avertisment pentru "Iohannis, nazist" de către prietenii PSD-iști din CNCD

Deputata Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a fost, în sfârșit, sancționată de CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) pentru că l-a acuzat pe Klaus Iohannis, președintele României, că e nazist.

Marea sancțiune a CNCD este „avertisment” pentru Olguța Vasilescu care a spus public, referindu-se la Klaus Iohannis: „ca neamţ, să vorbeşti despre gazare, trebuie să ai mult curaj”.

CNCD este o organizație aflată în subordinea guvernului plină de PSD-iști pe care Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au folosit-o de-a lungul timpului pentru a amenda jurnaliști, protestatari sau reprezentanți ai partidelor de opoziție.

Un articol din Newsweek România semnalează faptul că Maria Lazăr, membru în CNCD cu rang de secretar de stat, a apărut în seara alegerilor prezidențiale alături de Viorica Dăncilă.

Maria Lazăr, o fostă activistă comunistă din perioada Ceaușescu, este membru CNCD, cu rang de secretar de stat, Foto: Newsweek România/Captura TV
Cine e Maria Lazăr, membru CNCD care i-a dat un simplu avertisment Olguțăi Vasilescu după ce aceasta l-a asociat pe Iohannis cu nazismul și cu lagărele de exterminare?

„Maria Lazăr (79 de ani) este în prezent unul dintre cei nouă membri cu rang de secretar de stat ai Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) care sancționează faptele de discriminare. Actuala pesedistă a făcut carieră politică și pe vremea comuniștilor, fiind secretarul cu propaganda pe județul Buzău și deputată în Marea Adunare Națională.  Realizările ei politice din vechiul regim sunt, însă, ‘camuflate’ în CV-ul public, Academia de partid ‘Ștefan Gheorghiu’ devine ‘Facultatea de Studii Social-Politice’, iar funcțiile în Consiliul Popular Județean Buzău sunt trecute sub titulatura  de vicepreședinte al Consiliului municipal și județean”, se arată în articolul publicat de Newsweek România.

Vorbind despre blândețea sancțiunii, senatorul USR Vlad Alexandrescu, unul dintre cei care a făcut plângerea la CNCD, spune: ”Poate că nu e destul şi nici nu va fi destul dacă nu va exista şi o sancţiune a societăţii şi electoratului. Pentru că România pe care ne-o dorim nu închide ochii la discriminare şi discursul urii. Ci, îl condamnă ferm”.

CNCD e un organism care mai mult a protejat interesele PSD decât să fie unul care să combată discriminarea din societatea noastră.

Pe parcursul ultimilor ani, în mai multe rânduri, parlamentari și lideri PSD l-au atacat pe Klaus Iohannis, acuzându-l pe președinte de legături cu nazismul. CNCD n-a reușit și nici nu și-a propus să stopeze aceste atacuri.

”În sfârşit, CNCD a decis sancţionarea Olguţei Vasilescu pentru declaraţia ei stupefiantă despre etnicii germani. «Ca neamţ, să vorbeşti despre gazare trebuie să ai mult curaj», spunea ea despre Klaus Iohannis, imediat după 10 august. Aceeaşi Olguţa Vasilescu care în anii 2000 aducea elogii mareşalului Ion Antonescu la tribuna Camerei Deputaţilor. La sesizarea mea şi a unor colegi parlamentari din USR, Consiliul Naţional contra Discriminării a sancţionat-o cu un avertisment”, a scris senatorul Vlad Alexandrescu pe Facebook, amintind de trecutul de PRM-istă a Olguței Vasilescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam ce puternici suntem

* Dacian Cioloș anunță „o colaborare cu PNL la alegerile locale”, 

pentru a înlătura PSD din primării și din consiliile județene

* Harta electorală a României. Cele 5 județe în care a câștigat Dăncilă. Prăbușirea baronilor PSD

* O carte-document: „10 august”. Lansarea: vineri, de la ora 18.00, la Gaudeamus. Autori: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

* VIDEO. „Dezbatere” sinucigașă: Dăncilă a fost strivită sub propriile minciuni. Ziariștii au făcut-o să dea în bâlbăială

* VIDEO. Victor Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

* Oana Pellea: „Nu subestimați pericolul PSD! Putem distruge România prin neprezentare. Iohannis este unica opțiune”

* Procurorii demontează fake news-ul „Dăncilă la DNA”, lansat pe filiera PSD-istă Buble-Ciutacu: „Informații FALSE!”

* DOCUMENT. Raportul integral „10 august”, secretizat de Guvernul Dăncilă și desecretizat de Guvernul Orban

* A murit unul dintre marii profitori ai Revoluției. Avea indemnizație de revoluționar și pensie specială de parlamentar

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.