luni, februarie 26, 2024
AcasăAlegeri 2019Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist....

Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

-

Lia Olguța Vasilescu, unul dintre liderii nefrecventabili ai PSD, își reconfirmă abjecția. Măcinată de frustrări, la câteva luni după ce Klaus Iohannis i-a retezat ambițiile de a redeveni ministru, PSD-ista de la Dolj îl atacă într-un mod ordinar.

Olguța Vasilescu face din nou asocierea între originile germane ale lui Klaus Iohannis și ororile nazismului. Sâmbătă seara, la Antena 3, ea a spus: „Domnul Klaus, cred, deja se şi vede şef de lagăr de concentrare, şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”.

Derapajul incalificabil al deputatei PSD a venit ca reacție la o declarație făcută de Klaus Iohannis, în aceeași zi, la Bistrița-Năsăud: „Eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD-ul în război! Noi suntem cu PSD-ul în război. Și asta, nu pentru că noi suntem așa răi, (ci) pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor. PSD a atacat democrația din România”.

- Advertisement -

Olguța Vasilescu este recidivistă în abjecție. Anul trecut, după ororile din 10 august, când președintele Iohannis a acuzat Guvernul PSD (din care ea făcea parte) că „a gazat” românii la proteste, vipera PSD a șuierat printre dinți: „Ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

În actuala campanie electorală, și alți lideri PSD au forțat – direct sau indirect, prin folosirea unor termeni specifici – asocierea lui Iohannis cu nazismul.

Viorica Dăncilă, vineri, în conferință de presă: „În lupta bolnavă cu PSD, singura miză a candidatului Iohannis, singurul lucru pe care îl are în vedere este exterminarea PSD”.

- Advertisement -

Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, tot vineri, într-o postare pe Facebook: „Derapajele lui Klaus Iohannis sunt tot mai periculoase! Candidatul liberalilor are doar obsesia războiului cu PSD. În discursul său de azi, de la Baia Mare, a pronunțat din nou, de zeci de ori, numele PSD, legându-l de cuvinte cu caracter militar: dispariție, eliminare, înfrângere. Mai avea puțin și spunea că îi trimite pe PSD-iști în lagăre de concentrare! Nu am întâlnit niciodată un om atât de încărcat de ură și pentru care «normalitatea» să însemne eliminarea oponenților săi politici”.

Arsene a recidivat duminică, 17 noiembrie, distribuind pe pagina sa de Facebook un editorial infam publicat de Andrei Marga pe Cotidianul.ro (site-ul lui Cornel Nistorescu), cu titlul: „La braț cu Mussolini, Hitler & Company?”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Nici nu e rea ideea ca pesedistii condamnati de justitie sa fie bagati in lagare de munca fortata. Sa se mai recupereze din paguba economica produsa de ei. Si sa invete si cum se cistiga banul muncind, adica reeducare. Nu sa risipesti miliarde aiurea, bani pe care nu i-ai muncit tu.

  2. Oare cine au gazat românii????…nu criminalii din PSD????…toată conducerea PSD as baga-o la muncă silnica pe viață… să facă cu ei autostrada Moldova…. Transilvania….. si Pitești Sibiu….

  3. „Olguta-MUIUTA” (cum o poreclise, cand era tinerica, chiar… seful-ei de la P.R.M., „VECEUL-Tudor” !) „BATE-CAMPII” (FARA gratie…) !!!

    Însăăă…, citind comentariile unor… „LIBERALI” (Sic !), incepem sa ne punem intrebari legate deee… APETENTA-pentru-DICTATURA (!!!!!) a electoratului… PENELIST !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -